na shatrovackomseka wrote:da nisu na cErilici.Static-X wrote:Knjige ili filmovi mozda nisu losa ideja samo sto bi ih morao prevesti prije nego posaljem
Pokloni za cure
Moderator: anex
-
Static-X
#26 Re: Pokloni za cure
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#27 Re: Pokloni za cure
nemas cure, nemas poklona, i nemas brige!

- bez_ideje
#28 Re: Pokloni za cure
Ja ne znam da je bilo koja djevojka odbila slatkise ,ako neces nesto standardno,nadam se da bar znas koja joj je omiljena cokolada i sl.
pa uzmes neku lijepu ukrasnu kutiju i napunis je cokoladama,bobama i sl
znas li koja joj je omiljena boja? kupis leptir masnu ili neku slatku kravatu u toj boji.....iskoristit ce
lijep rokovnik sa cupavom olovkom i sl.
pa uzmes neku lijepu ukrasnu kutiju i napunis je cokoladama,bobama i sl
znas li koja joj je omiljena boja? kupis leptir masnu ili neku slatku kravatu u toj boji.....iskoristit ce
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#29 Re: Pokloni za cure
corolla02 wrote:nemas cure, nemas poklona, i nemas brige!
-
Static-X
#30 Re: Pokloni za cure
kupim joj cupavu olovku velisbez_ideje wrote:Ja ne znam da je bilo koja djevojka odbila slatkise ,ako neces nesto standardno,nadam se da bar znas koja joj je omiljena cokolada i sl.
pa uzmes neku lijepu ukrasnu kutiju i napunis je cokoladama,bobama i sl![]()
@ Aura
Sad svako ima mobilni kome treba sat
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#31 Re: Pokloni za cure
Daj ba.Static-X wrote: Sad svako ima mobilni kome treba sat
Sat je stvarno fina ideja.
-
Static-X
#32 Re: Pokloni za cure
More biti, nadam se da ceto gleda kolko je sati pa ce me se cesto sjetiti kad pogleda u sat,ladyblue18 wrote:Daj ba.Static-X wrote: Sad svako ima mobilni kome treba sat![]()
Sat je stvarno fina ideja.
al malo vise kad razmislim... naaah, stucat ce mi se previse
-
jane eyre
#33 Re: Pokloni za cure
Nakit, parfemi i odjeća su individualni, za to trebaš dooobro poznavati osobu. Podržavam prijedlog šal i rukavice, presladak poklon, pogotovo što ima veće značenje. Moj prijedlog je cvijeće, i to fazon-par malih kaktusa u jednoj saksiji (imaš sada u svakoj cvjećari te aranžmane). Set lampa i eterična ulja(ono sa svijećom) za osvježavanje prostorija. Set eteričnih ulja za masažu. Neke lude papuče, npr medo, cuko ili nešto slično (vjerovatno u inostranstvu možeš naći još bolji izbor). Pošalji telegram na sami rođendan. Torte&to dostavljaju torte na kućnu adresu. Sobna lampa (ima ih baš fora, onih kao papirnih, u boji).
Sitnice su bitne (osim ako nije sponzoruša, pa puca na "veće"), riječ, gesta, činjenica da si se sjetio i da ti je stalo da taj dan bude sretna.
Sitnice su bitne (osim ako nije sponzoruša, pa puca na "veće"), riječ, gesta, činjenica da si se sjetio i da ti je stalo da taj dan bude sretna.
-
shljashtecha
#34 Re: Pokloni za cure
ja bih ti preporucila striptiz- zanimljivo, originalno, JEFTINO
.. ali nisam sigurna koliko je tvoja fizicka usavrsenost spremna da saradjuje s tobom pa ti, ipak, za back-up plan pripremi kakav poskup parfemcic, mora valjat' 
-
Static-X
#35 Re: Pokloni za cure
striptizshljashtecha wrote:ja bih ti preporucila striptiz- zanimljivo, originalno, JEFTINO.. ali nisam sigurna koliko je tvoja fizicka usavrsenost spremna da saradjuje s tobom pa ti, ipak, za back-up plan pripremi kakav poskup parfemcic, mora valjat'
al nebi da riskiram
-
shljashtecha
#36 Re: Pokloni za cure
ko ne riskira ne profitiraStatic-X wrote:striptizshljashtecha wrote:ja bih ti preporucila striptiz- zanimljivo, originalno, JEFTINO.. ali nisam sigurna koliko je tvoja fizicka usavrsenost spremna da saradjuje s tobom pa ti, ipak, za back-up plan pripremi kakav poskup parfemcic, mora valjat'
nemoze biti orginalnije
al nebi da riskiram
-
Gospoda Ministarka
#37 Re: Pokloni za cure
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:27, edited 1 time in total.
-
Static-X
#38 Re: Pokloni za cure
Bas sam gledo neke cvjecare na netu mozes naruciti preko neta i oni dostace na kucnu addresu u BiH, samo neznam koliko je ovo sigurno, da osoba nedobije cvijece 2 sedmice posije zeljenog datuma ili ih nedobije nikako.jane eyre wrote: Torte&to dostavljaju torte na kućnu adresu.
Jel neko ovo imao priliku probati?
-
shljashtecha
#39 Re: Pokloni za cure
Static-X wrote:Bas sam gledo neke cvjecare na netu mozes naruciti preko neta i oni dostace na kucnu addresu u BiH, samo neznam koliko je ovo sigurno, da osoba nedobije cvijece 2 sedmice posije zeljenog datuma ili ih nedobije nikako.jane eyre wrote: Torte&to dostavljaju torte na kućnu adresu.
nemoj da te to brine, sigurno je, moja je sestra od decka dobila takav poklon, samo ne znam iz koje cvjecare je naruceno...
- Pikaboo
#40 Re: Pokloni za cure
Cini mi se da si u Americi pa ako jesi idi u prvu radnju Victoria Secret i kupi joj ili neku ludu pidjamu ili neke lude gacoline,oni imaju super modele i to joj pokloni,100% neces pogrijesiti vjeruj mi !
- Pikaboo
#41 Re: Pokloni za cure
Satovi su prekrasni,pogotovo ovaj prvi,i niko nebi pogrijesio kada bi ovako nesto poklonio zenskoj osobi.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#42 Re: Pokloni za cure
Pikaboo wrote:Satovi su prekrasni,pogotovo ovaj prvi,i niko nebi pogrijesio kada bi ovako nesto poklonio zenskoj osobi.
- JThomas
#43 Re: Pokloni za cure
toliko o jeftinim poklonima u današnjoj emisiji 
-
Static-X
#44 Re: Pokloni za cure
Gdje nadje ove satove, gdje se mogu zbaviti
- Better Man
#45 Re: Pokloni za cure
Imaš u Sarajevu u Swatch radnju koja se nalazi na početku Miskinove.Static-X wrote:Gdje nadje ove satove, gdje se mogu zbaviti
-
Bellica
#46 Re: Pokloni za cure
100% stize poklon na vrijeme, vec nekoliko godina ovim putem saljem i primam poklone i uvijek stigne na odredjen datum.Static-X wrote:Bas sam gledo neke cvjecare na netu mozes naruciti preko neta i oni dostace na kucnu addresu u BiH, samo neznam koliko je ovo sigurno, da osoba nedobije cvijece 2 sedmice posije zeljenog datuma ili ih nedobije nikako.jane eyre wrote: Torte&to dostavljaju torte na kućnu adresu.
Da bih ti rekla savrsen ili bar priblizno savrsen poklon za curu morala bih je poznavati
Ono sto ja volim dobiti je nesto sto mogu zauvijek imati, npr. volim cokoladu, volim kad mi neko pokloni nekakvu bombonjeru, ali to ne traje vjecno, cokoladu pojedem i sta, trebam cuvati kutiju? Ista stvar je s parfemima, potrosi se, bocica se baci i dovidjenja. Doduse i s cvijecem je slicna situacija, ali ja uvijek osusim neki cvjetic pa ga sacuvam
Dakle, moras znati kakva je cura da bi odlucio sta da kupis. U svakom slucaju, nemoj biti previse opterecen, svidjet ce joj se sto se brines, sto mislis na nju i cak ako totalno promasis pravi poklon nece ti zamjeriti.
-
Static-X
#47 Re: Pokloni za cure
Bas ti hvala sto si izdvojila vremena za detaljne preporukeBellica wrote:100% stize poklon na vrijeme, vec nekoliko godina ovim putem saljem i primam poklone i uvijek stigne na odredjen datum.Static-X wrote:Bas sam gledo neke cvjecare na netu mozes naruciti preko neta i oni dostace na kucnu addresu u BiH, samo neznam koliko je ovo sigurno, da osoba nedobije cvijece 2 sedmice posije zeljenog datuma ili ih nedobije nikako.jane eyre wrote: Torte&to dostavljaju torte na kućnu adresu.
Da bih ti rekla savrsen ili bar priblizno savrsen poklon za curu morala bih je poznavatizato samo ti mozes odluciti sta da joj poklonis,a evo zasto. Danas imas cure koje nose crnu odjecu, lance, nausnice po licu i sl. nisam sigurna kako se ovakve osobe zovu, ali sto se tice poklona, njih najvise razvesele pokloni s mrtvackim glavama, rukavice s iscrtanim kostima i sl. Onda, ako je cura nekako djetinjasta, romanticna, onda bi joj bilo drago da dobije neku plisanu igracku, pa cak i neku pidzamu od nekog lijepog mekog materijala. Nadalje, ako je cura vise poslovni tip, ako radi (iako ima 21 godinu), ako studira, onda neces pogrijesiti s nekom neobicnom olovkom, rokovnikom, knjigom i sl. Eh sad, postoje i "univerzalni" pokloni, to se uglavnom svidja svim curama i pogodni su za svaku prigodu, npr. cvijece, okvir za sliku (unutra mozes staviti vasu zajednicku sliku ili samo svoju)... Obavezno kupi razglednicu ili prigodnu cestitku, napisi nesto lijepo jer je bitno to sto si se sjetio, a ne sta si kupio. Inace, pohvala za ovu temu, ne bi to bas svaki momak uradio, ne bi se svi raspitivali o prigodnom poklonu.
Ono sto ja volim dobiti je nesto sto mogu zauvijek imati, npr. volim cokoladu, volim kad mi neko pokloni nekakvu bombonjeru, ali to ne traje vjecno, cokoladu pojedem i sta, trebam cuvati kutiju? Ista stvar je s parfemima, potrosi se, bocica se baci i dovidjenja. Doduse i s cvijecem je slicna situacija, ali ja uvijek osusim neki cvjetic pa ga sacuvamAko se odlucis za nakit, onda ti toplo preporucujem da kupis neke diskretne nausnice ili privjesak za lancic ili narukvicu, s tim nikako ne mozes pogrijesiti, ako hoces kupiti prsten, onda moras znati tacnu velicinu tj. debljinu prsta, s narukvicom je isto, moze biti preduga ili prekratka, lancic isto, sat, zavisi kako je poznajes, da li uopste voli satove, nosi li ih, kakve voli i opet, moras paziti na velicinu jer sta ce joj sat ako ce ga drzati u kutiji? Kozmetika- takodjer je ne preporucujem, ja sam je dobila nekoliko puta i svaki, ali bas svaki put sam je poklonila nekom drugom jer mi nije odgovarala, imas tu nijanse, odredjenog proizvodjaca, pa onda, npr. mozda kupis crveno sjajilo, a cura koristi neko svjetlo, sjenila isto, ona koristi sivo, a ti kupis zeleno, tako da te stvari, kozmetiku treba prepustiti samoj curi, ne trebas se oko toga zamarati, pa meni je nekad tesko odluciti s nijansama, a da ne pricam kako bi to neko drugi za mene odradio. Parfemi-isto, moras poznavati osobu koliko-toliko da bi mogao izabrati onaj pravi parfem, ni to nije lako nimalo. Mozes ti kupiti onaj prvi koji ti se svidi, ona ce ti se zahvaliti, reci da joj se dopada, ali Bog zna kad ce ga korsititi i da li ce ikada.
Dakle, moras znati kakva je cura da bi odlucio sta da kupis. U svakom slucaju, nemoj biti previse opterecen, svidjet ce joj se sto se brines, sto mislis na nju i cak ako totalno promasis pravi poklon nece ti zamjeriti.
- Bumbar
#48 Re: Pokloni za cure
i plus, sta god da joj kupis...nemoj zaboraviti cvijece poslati
to pravo obraduje 
- dadoka84
#49 Re: Pokloni za cure
Koga? 
Ovog sto je poslao ili onog sto je dobio hehe.
Ovog sto je poslao ili onog sto je dobio hehe.
- Pikaboo
#50 Re: Pokloni za cure
Boga mi ce morati jedan ovaj satic da zaplati,tako su ljepi.Bas ti hvala sto si postavila ove slike,ja se nikad nebi natjerala da udjem u radnju da pogledam