Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Listajuci pik naletih na ove zanimljive solje i djeluju mi kao odlican poklon poslati sliku oni je isprintaju na solju i kad se naspe vruca tekucina tek tad se pojavi slika...neko ima iskustva sa ovim soljama??? http://www.pik.ba/profil/poklon_shop/
brate kako si ti opisao djeluje kao cool poklon, mada ne mogu nista vise reci o tome jer ovi linkovi nece da se otvore
ako fakat djeluje tako kad naspes vruc napitak da se pojavi slika onda je pravo dobar poklon, mozda ti i ukradem ideju
Kupio sam ja takvu šolju za poklon, i stvarno je super. Uzeo sam crnu šolju i na nju se isprinta slika, koja se ni ne vidi osim ako baš približiš šolju. Mi smo rekli da je to bilo neuspješno printanje da šolju, da su nas nešto zeznuli. I onda kada uspeš vrelu tekućinu ona magično pobijeli i slika se odlično vidi Ne znam imaju li i druge boje.
Ja sam naručio sa yourdesign.co.uk, dostavljaju i u BiH.
Gray wrote:Kupio sam ja takvu šolju za poklon, i stvarno je super. Uzeo sam crnu šolju i na nju se isprinta slika, koja se ni ne vidi osim ako baš približiš šolju. Mi smo rekli da je to bilo neuspješno printanje da šolju, da su nas nešto zeznuli. I onda kada uspeš vrelu tekućinu ona magično pobijeli i slika se odlično vidi Ne znam imaju li i druge boje.
Ja sam naručio sa yourdesign.co.uk, dostavljaju i u BiH.
eeej meni odnosno nama to poklonila jedna farmaceutska kuca,prije vise od godinu dana.. na nekom seminaru ono kao promotivni materijal s olovkama i drugim dzidzama cak pise i njihovo ime na soljama, al mogu pitati kad nalete
Joooj kad smo kod poklona, da ne bih lutala mnogo, nek' me neko hitro uputi gdje da nadjem muski bade mantil....reci cete u svim vecim trznim centrima al' ako neko ima konkretno mjesto gdje je kupovao, skratice mi hodanje, nemam bas vremena
Iza BBI-a , u onom redu gdje su pet shop i azel france ,imaju fin izbor kvalitetnih bade mantila i po prihvatljivim cijenama..ne znam kako se tačno zove radnja ali ne možeš je fuliti nikako.
krompir i riza wrote:Iza BBI-a , u onom redu gdje su pet shop i azel france ,imaju fin izbor kvalitetnih bade mantila i po prihvatljivim cijenama..ne znam kako se tačno zove radnja ali ne možeš je fuliti nikako.
Strpljiva wrote:Šolja jeste cool, ali ja skupo 20 maraka za nju. Ja dobila prije godinu i pol crnu. Jeste simpa za poklon, ali ja bih radije knjigu za taj novac.
Uz fino obrađene slike i lijepu porukicu solja je idealan poklon koji ce svakodnevno koristiti...