Poklon za rodjendan- Pomoc

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Samir6

#1 Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by Samir6 »

Potrebna mi je vasa pomoc oko poklona djevojci za 18. rodjendan.. Naime, ne bih da to bude neka glupost jer ipak svima je poseban taj 18. rodjendan. Zelio bih da joj kupim nesto sto ce imati kao uspomenu od mene. Posto smo 2 godine u vezi,za godisnjice,prethodni rodjendan,8. mart, valentinovo i sl. kupovao sam joj nakit, sat, cvijece,one kutijce sa porukicama ali sada fakat ne znam sta cu. Ako ima neko dobar prijedlog neka pise. :)
KPNCTNJAH

#2 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by KPNCTNJAH »

Nemoj joj nista pokloniti, to ce najduze pamtiti...
avetinja

#3 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by avetinja »

Pokloni joj sebe. Najjeftinije, a i najbolje, još ako budeš dobar ima da te pamti.
eluna

#4 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by eluna »

vaša zajednička fotografija urađena na platnu - imaš na fb reklame gdje se to može uraditi u sarajevu, ili potraži na ekuponu, megapopusti i sličnim stranicama za jeftine kupovine - tamo sam to također viđala, a i neko cvijeće u saksiji koje cvate nije na odmet - možeš na nekom sipmatičnom papiru napisati upute kako da njeguje to cvijeće, presađuje, gaji, itd.

buket crvenih ruža ne zaboravi ni slučajno :-D
lavorpunvode

#5 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by lavorpunvode »

KPNCTNJAH wrote:Nemoj joj nista pokloniti, to ce najduze pamtiti...
:D
klixoris

#6 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by klixoris »

Ponudi joj brak ! :D
Ionako ce joj bit vakat za 3-4 godine
eluna

#7 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by eluna »

klixoris wrote:Ponudi joj brak ! :D
Ionako ce joj bit vakat za 3-4 godine
nemoj tako, možćda momak nije spreman na to, a grehota je da laže djevojku , na kraju krajeva, lagao bi i sam sebe
KPNCTNJAH

#8 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by KPNCTNJAH »

To je vrlo lako moze uvrijediti ako inace nije bas najljepsa pod dnevnim svjetlom...
klixoris

#9 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by klixoris »

KPNCTNJAH wrote:To je vrlo lako moze uvrijediti ako inace nije bas najljepsa pod dnevnim svjetlom...
... mogla bi na crtezu ispasti k'o Bob Rock :D
alkalna_baterija

#10 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by alkalna_baterija »

Napravi neku mini turu na mjestima koja ste do sad obišli, za koja vas vežu neke uspomene, sa nekim sitnim detaljima koje ćeš joj poklanjati na svakom od tih mjesta... :D ništa previše, mogu to biti i žvake, najdraža joj čokoladica, poljubac, lijepa riječ... i obavezno slika na svakom od tih mjesta, biće lijepa uspomena :D

i neke lijepe naušnice za kraj :)

neće te puno koštati, a ovo je nešto što sigurno neće zaboraviti
swanfilter

#11 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by swanfilter »

I to poklonisanje prevrsilo svaku mjeru, bezze postalo totalno. Kupi joj ruzu/buket, pripremi joj ili je odvedi na finu, intimnu vecericu, opusteno procaskajte i noc zacinite dobrim vinom, kupkom, masazom i na kraju, sexom ... Haj zdrao i ne komplikuj sebi previse. Ne daj boze razlaza, sve ti pokloni ce zavrsiti negdje na dnu ladice, a iducem svaleru ce prodavati pricu da joj je to poklonio neko 65.
alkalna_baterija

#12 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by alkalna_baterija »

swanfilter wrote:I to poklonisanje prevrsilo svaku mjeru, bezze postalo totalno. Kupi joj ruzu/buket, pripremi joj ili je odvedi na finu, intimnu vecericu, opusteno procaskajte i noc zacinite dobrim vinom, kupkom, masazom i na kraju, sexom ... Haj zdrao i ne komplikuj sebi previse. Ne daj boze razlaza, sve ti pokloni ce zavrsiti negdje na dnu ladice, a iducem svaleru ce prodavati pricu da joj je to poklonio neko 65.
cura tek puno 18, možda mu ne da :D
Zastavnik_dzemo

#13 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by Zastavnik_dzemo »

Daj joj cvaju i nekse nabije nogom u guzicu
swanfilter

#14 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by swanfilter »

alkalna_baterija wrote:
swanfilter wrote:I to poklonisanje prevrsilo svaku mjeru, bezze postalo totalno. Kupi joj ruzu/buket, pripremi joj ili je odvedi na finu, intimnu vecericu, opusteno procaskajte i noc zacinite dobrim vinom, kupkom, masazom i na kraju, sexom ... Haj zdrao i ne komplikuj sebi previse. Ne daj boze razlaza, sve ti pokloni ce zavrsiti negdje na dnu ladice, a iducem svaleru ce prodavati pricu da joj je to poklonio neko 65.
cura tek puno 18, možda mu ne da :D
Ah, toliko me sjeba sa tim poklonima da sam zaboravio na godine. Da, fakat, mozda jos nisu dosli do tog levela ... :lol:
avetinja

#15 Re: Poklon za rodjendan- Pomoc

Post by avetinja »

klixoris wrote:
KPNCTNJAH wrote:To je vrlo lako moze uvrijediti ako inace nije bas najljepsa pod dnevnim svjetlom...
... mogla bi na crtezu ispasti k'o Bob Rock :D

Ili ne daj Bože ko Broj 1. :D
Post Reply