Cekam ideje.
Poklon za muskarca Riba
-
Slideslide
#1 Poklon za muskarca Riba
Prijedlog za poklon za muskarca znaka Riba?
Cekam ideje.

Cekam ideje.
- Stjui
#2 Re: Poklon za muskarca Riba
Slideslide wrote:Prijedlog za poklon za muskarca znaka Riba?
Cekam ideje.
![]()

-
Slideslide
#3 Re: Poklon za muskarca Riba
Stjui wrote:Slideslide wrote:Prijedlog za poklon za muskarca znaka Riba?
Cekam ideje.
![]()
Kreativno. Dalje?
-
miki27A
#4 Re: Poklon za muskarca Riba
uh, tesko pitanje.
Za ovog koje ja znam: ili nesto sto je vezano za hobi njegov ili kes (bar moj otac voli kes da prima). Izbirljiva osoba koja nikad ne kaze sta ustvari hoce za rodjendanski poklon.
Zato, ja dajem kes (rodjendanska cestitka i lova unutra). Jos se nikad nije pozalio
Za ovog koje ja znam: ili nesto sto je vezano za hobi njegov ili kes (bar moj otac voli kes da prima). Izbirljiva osoba koja nikad ne kaze sta ustvari hoce za rodjendanski poklon.
Zato, ja dajem kes (rodjendanska cestitka i lova unutra). Jos se nikad nije pozalio
-
Slideslide
#5 Re: Poklon za muskarca Riba
miki27A wrote:uh, tesko pitanje.
Hahahah, pa to je zadnje brate. Pokusavam skontati sta bi njima dobro doslo.. Da ne kupujem slatkise i ostale zajebancije, nego nesto bas da ima za duzi period. znam druga 10 god ali nikad nista za poklon nisam znao njemu xD hahaha
- Bambi_na_kofeinu
#6 Re: Poklon za muskarca Riba
Od svih afiniteta po kojima možeš nekome izabrati poklon (šta voli čitati, kojim se hobijem bavi, koliko mu je godina, šta sluša, gleda, jede, bla, bla) ti baš izabereš horoskop?
Ovo mi je za temu "Ne kontam"
Kupi mu zlatnu ribicu.
Ovo mi je za temu "Ne kontam"
Kupi mu zlatnu ribicu.
- Zeljoooo
#7 Re: Poklon za muskarca Riba
Pokloni mu svoju ribicu ako niste rod neki.Slideslide wrote:Prijedlog za poklon za muskarca znaka Riba?
Cekam ideje.
![]()
- Digla_da_kreci
#8 Re: Poklon za muskarca Riba
Lakse ces skontati ako saznas koji mu je podznak, to je jako bitno.
-
miki27A
#9 Re: Poklon za muskarca Riba
ono sto bambi rece:
koji mu je hobi, sta mu je zanimacija, voli li da cita...
sam rece da znas prijatelja dugo, a ne znas sta voli??
koji mu je hobi, sta mu je zanimacija, voli li da cita...
sam rece da znas prijatelja dugo, a ne znas sta voli??
- Ridjobrki
#10 Re: Poklon za muskarca Riba
Pouzdano ti u povjerenju mogu reći da bez obzira na horoskopski znak ima jedan poklon s kojim kod nas muškaraca nećeš promašiti. Nijanse se mogu razlikovati ali onako u principu poslušaj zov prirode i poklon će ti se iskristalizirati sam od sebe.
Tvoj muškarac će biti sretan i zadovoljan a ti ispunjena.
- O'zone
- Globalni moderator
#11 Re: Poklon za muskarca Riba
Papagaja
- Bambi_na_kofeinu
#12 Re: Poklon za muskarca Riba
Mens' čini da je otvarač teme muško.Ridjobrki wrote:Pouzdano ti u povjerenju mogu reći da bez obzira na horoskopski znak ima jedan poklon s kojim kod nas muškaraca nećeš promašiti. Nijanse se mogu razlikovati ali onako u principu poslušaj zov prirode i poklon će ti se iskristalizirati sam od sebe.
Ali ok, ovo su neka liberalna vremena, svejedno
- Ridjobrki
#13 Re: Poklon za muskarca Riba
Đe će biti muško a horoskop mu orijentir u životnim sitnicama?Bambi_na_kofeinu wrote:Mens' čini da je otvarač teme muško.Ridjobrki wrote:Pouzdano ti u povjerenju mogu reći da bez obzira na horoskopski znak ima jedan poklon s kojim kod nas muškaraca nećeš promašiti. Nijanse se mogu razlikovati ali onako u principu poslušaj zov prirode i poklon će ti se iskristalizirati sam od sebe.
Ali ok, ovo su neka liberalna vremena, svejedno
Ako i jeste a ravna se po horoskopu... a ima posebnog druga... savjet opet štima.
- Cherry-Cherry
#14 Re: Poklon za muskarca Riba
Neko već reče: pokloni mu ribicu

- Ridjobrki
#15 Re: Poklon za muskarca Riba
Ja protiv ribice nikad ne bih imao ništa protiv. Ništa ne kupuj, ne smaraj se, ne lupaj glavu, ne troši se...
Mala stvar a čovjeka veseli.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#16 Re: Poklon za muskarca Riba
Kupi mu opremu za ronjenje!
-
DancingKing
#17 Re: Poklon za muskarca Riba
Bah, znam nekoliko muskih Riba i ako je imalo suditi po njima, trebao bi mu kupiti karakter/kicmu jer su ne daj Boze nikome.
Realno, na osnovu horoskopskog znaka je bezveze planirati poklon; vodi se iskljucivo hobijima i interesovanjima tog druga, ili idi na neku zajebanciju tipa cugopol ili na kraju krajeva paket piva (ako pije). Meni je npr. uzivancija smisljati sta pokloniti osobama koje volim, pa mi je cudno da ti u 10 godina koliko znas tog lika nisi ga dovoljno upoznao da mozes i sam pretpostaviti sta bi ga najvise obradovalo.
Realno, na osnovu horoskopskog znaka je bezveze planirati poklon; vodi se iskljucivo hobijima i interesovanjima tog druga, ili idi na neku zajebanciju tipa cugopol ili na kraju krajeva paket piva (ako pije). Meni je npr. uzivancija smisljati sta pokloniti osobama koje volim, pa mi je cudno da ti u 10 godina koliko znas tog lika nisi ga dovoljno upoznao da mozes i sam pretpostaviti sta bi ga najvise obradovalo.
-
Juni
#18 Re: Poklon za muskarca Riba
tema ti je u svakom slucaju smislenija od ove doso Nenad 
-
ZenaZbrkovima
#19 Re: Poklon za muskarca Riba
zavisi, kolega, kako je odrzavanaRidjobrki wrote:Ja protiv ribice nikad ne bih imao ništa protiv. Ništa ne kupuj, ne smaraj se, ne lupaj glavu, ne troši se...
- karanana
#20 Re: Poklon za muskarca Riba
ribica definitivno.
tvoje je ribica ribica zlatna, tvoja je ribica nevjerovatna.......ribica zlaaaatnaaaa
tvoje je ribica ribica zlatna, tvoja je ribica nevjerovatna.......ribica zlaaaatnaaaa
- Ridjobrki
#21 Re: Poklon za muskarca Riba
Ma održava se to, nije da se ne održava. Valjda.ZenaZbrkovima wrote:zavisi, kolega, kako je odrzavanaRidjobrki wrote:Ja protiv ribice nikad ne bih imao ništa protiv. Ništa ne kupuj, ne smaraj se, ne lupaj glavu, ne troši se...
-
ZenaZbrkovima
#22 Re: Poklon za muskarca Riba
malo bolesno, s obzirom da je muskarac otvorio temukaranana wrote:ribica definitivno.
- jao_situacije
#23 Re: Poklon za muskarca Riba
Ja po naslovu mislio hoće da mu pokloni trebu/ribu, jedva dočekao da vidim šta je u pitanju kad ono horoskop 
- karanana
#24 Re: Poklon za muskarca Riba
e pa onda ko sto ridji rece, ako je musko i hoce da prijatelju pokloni nesto a mjera mu horoskopski znak......
- insomnia78
#25 Re: Poklon za muskarca Riba
Vreću, Bozu Vreću, CD od Vreće, Boze Vreće