P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi....
Poklon za 8 mart!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
jasko__
#1 Poklon za 8 mart!!!!!
Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
zavisi kakav si sa parama lafe...
mislim, koliko tacno...
imam ja ideju, ali kosta 200km.

mislim, koliko tacno...
-
Kimi_BXL
#3 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Cire ti ideju, ako ne bude njemu odgovarala nace se neko drugi 
-
zuti_cvijet
#4 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
pokusaj sa nekim dvd-omjasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ja sam po ovom pitanju vazda bio romantik.....KiTu CvijeĆa 
-
ukras
#6 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
- minjonja
#7 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
fikus ili toster 
-
jasko__
#8 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Ma i meni je naumpao parfem...jer sam i ideju sa prstenom vec "prodao"....mozda te i poslusam...thanks...ukras wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
dobri ste, puni ideja , valjda ce i onaj moj sta slatko osmisliti . Inace, ukus ravan nuli, ali hajde neka je od srca
Ja da sam na mjestu mog momka ja bih sebi poklonilaaaa recimo parfem , ne mora onaj od 100 ml, ali moze od 30
to nije puno skupo, ili neki lijep prsten, vala po mom ukusu do 50 KM ne mogu ljepsi biti
-
jasko__
#9 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Pucaj druze...mada ti je poskupa ta ideja.,...chuchumbamayumbe wrote:zavisi kakav si sa parama lafe...
mislim, koliko tacno...
- chuchumbamayumbe
#10 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ma jarane, 3 sata nezaboravnog provoda, 1 sat zajednicke masaze (aroma, thai, ovo-ono), 1 sat saune ili vec cega i sahat jacuzzi-ja uz flasu sampanjca.Kimi_BXL wrote:Cire ti ideju, ako ne bude njemu odgovarala nace se neko drugi
Za nezaborav.
A onda nastavak.
p.s.
to sam svojedobno castio suprugu poklon bonom, pa dobio katalog, predobro izgleda, usluga za 10, ona se odusevila.
Od tada me jos vise voli.
- chuchumbamayumbe
#11 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Bas onako lijepo zapakuju, pravo fin poklon.
Pogotovu ako djevojka voli da je neko strucno opusti.
-
ukras
#12 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
e oni cm bonovi
ma sta ti je, odlican poklon
Svaka cast 
-
Kimi_BXL
#13 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Ja da kesiram a drugi da je opustachuchumbamayumbe wrote:ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
- The Nightwatchman
#14 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
nakon 3 godine veze kupi njoj valium i sebi 5 litara vina
- minjonja
#15 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...
ne bih voljela da sam musko
eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker
ja volim poklone od kojih imam neke koristi, mada znam da nas nema puno.
sretno ti ugl
ne bih voljela da sam musko
eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker
sretno ti ugl
- The Nightwatchman
#16 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
jesi ti tako naivna da bi momku rekla ovo???minjonja wrote:a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...
ne bih voljela da sam musko![]()
eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker![]()
sretno ti ugl
moja je sve te cake vec prevazisla. nju nervira tašna, cipele, onaj sat od prosle godine sto sam joj kupio, i on je nervira, pa onda ona plazma od samo 50 incha i tako dalje. sve je to nervira
da mi je kakva da je mikser nervira i usisivač
- fatality
#17 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
i ja sam u ovoj situaciji, a sredio sam da dobije ( samo jednu ) ruzu ubacenu/zakacenu za postansko sanduce i onda cu joj poslat poruku da je dobila postu i da sidje i provjeriKimi_BXL wrote:Ja da kesiram a drugi da je opustachuchumbamayumbe wrote:ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Pogotovu ako djevojka voli da je neko strucno opusti.NE moze to tako
Ideja nije losa a sta ako je dvoje razdvojeno jedno 1900km sta joj onda pokloniti
-
Kimi_BXL
#18 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Za Valentinovo sam poslao ruze beze mi sad opet.. Sta ima jos da se moze poslati iz daljinefatality wrote:i ja sam u ovoj situaciji, a sredio sam da dobije ( samo jednu ) ruzu ubacenu/zakacenu za postansko sanduce i onda cu joj poslat poruku da je dobila postu i da sidje i provjeriKimi_BXL wrote:Ja da kesiram a drugi da je opustachuchumbamayumbe wrote:ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Pogotovu ako djevojka voli da je neko strucno opusti.NE moze to tako
Ideja nije losa a sta ako je dvoje razdvojeno jedno 1900km sta joj onda pokloniti
-
Officer Crabtree
#19 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
hemijsku olovku
bolje da piše nego da laprnda
bolje da piše nego da laprnda
- fatality
#20 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
da se razumijemo, ne slavim nista od ovih praznika, previse su mi "globalni" , ovo sam uradio onako nakon sto se nismo par dana vidjeliKimi_BXL wrote:Za Valentinovo sam poslao ruze beze mi sad opet.. Sta ima jos da se moze poslati iz daljinefatality wrote:i ja sam u ovoj situaciji, a sredio sam da dobije ( samo jednu ) ruzu ubacenu/zakacenu za postansko sanduce i onda cu joj poslat poruku da je dobila postu i da sidje i provjeriKimi_BXL wrote: Ja da kesiram a drugi da je opustaNE moze to tako
- minjonja
#21 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
usisivac, gdje me nadjeThe Nightwatchman wrote:jesi ti tako naivna da bi momku rekla ovo???minjonja wrote:a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...
ne bih voljela da sam musko![]()
eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker![]()
sretno ti ugl![]()
![]()
![]()
![]()
moja je sve te cake vec prevazisla. nju nervira tašna, cipele, onaj sat od prosle godine sto sam joj kupio, i on je nervira, pa onda ona plazma od samo 50 incha i tako dalje. sve je to nervira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da mi je kakva da je mikser nervira i usisivač
-
♥ Julianna ♥
#22 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Cash, samo cash...jasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
-
majana
#23 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Zašto ne neku lijepu knjigu???
Nije skupa, a trajna je investicija.
Knjiga nije skupa, ako se pročita.
Nije skupa, a trajna je investicija.
Knjiga nije skupa, ako se pročita.
-
Officer Crabtree
#24 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ok, jel neko laiku koji nikad nije ništa poklonio djevojci za te usrane praznike moze objasnit razliku izmedju:
rođendan
osmi mart
nova godina
valentinovo
na osnovu tih poklona, jer ako u isti kos trpamo poklone za osmi mart i valentinovo, a jedan je praznik zena a drugi zaljubljenih, onda nije to fol...
rođendan
osmi mart
nova godina
valentinovo
na osnovu tih poklona, jer ako u isti kos trpamo poklone za osmi mart i valentinovo, a jedan je praznik zena a drugi zaljubljenih, onda nije to fol...
- Joey Tribbiani
#25 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
meni je jednom jedna rekla da se za 8. mart kupuje zenama cvijece (za ostale poklone, tu su drugi datumi), tako da...hebi ga, pitaj picija dje on kupuje kitu 
Last edited by Joey Tribbiani on 03/03/2010 00:11, edited 1 time in total.