Poklon za 8 mart!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

jasko__

#1 Poklon za 8 mart!!!!!

Post by jasko__ »

Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi.... :D
chuchumbamayumbe

#2 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by chuchumbamayumbe »

zavisi kakav si sa parama lafe...
mislim, koliko tacno...
imam ja ideju, ali kosta 200km.
8-)
Kimi_BXL

#3 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Kimi_BXL »

Cire ti ideju, ako ne bude njemu odgovarala nace se neko drugi :D
zuti_cvijet

#4 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by zuti_cvijet »

jasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
pokusaj sa nekim dvd-om :D ....kolekcijom omiljene serije ili tako nesto :-) sad ovih saFunica ima..... :?: naravno ako ti je djevojka taj tip :-D ili neka druga vrsta serija jako lijep poklon a oboje mozete uzivati :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pici »

ja sam po ovom pitanju vazda bio romantik.....KiTu CvijeĆa :thumbup:
ukras

#6 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by ukras »

:D :D :D :D :D dobri ste, puni ideja , valjda ce i onaj moj sta slatko osmisliti . Inace, ukus ravan nuli, ali hajde neka je od srca :D Ja da sam na mjestu mog momka ja bih sebi poklonilaaaa recimo parfem , ne mora onaj od 100 ml, ali moze od 30 :D to nije puno skupo, ili neki lijep prsten, vala po mom ukusu do 50 KM ne mogu ljepsi biti :D
minjonja

#7 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by minjonja »

fikus ili toster :D
jasko__

#8 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by jasko__ »

ukras wrote::D :D :D :D :D dobri ste, puni ideja , valjda ce i onaj moj sta slatko osmisliti . Inace, ukus ravan nuli, ali hajde neka je od srca :D Ja da sam na mjestu mog momka ja bih sebi poklonilaaaa recimo parfem , ne mora onaj od 100 ml, ali moze od 30 :D to nije puno skupo, ili neki lijep prsten, vala po mom ukusu do 50 KM ne mogu ljepsi biti :D
Ma i meni je naumpao parfem...jer sam i ideju sa prstenom vec "prodao"....mozda te i poslusam...thanks... :-D
jasko__

#9 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by jasko__ »

chuchumbamayumbe wrote:zavisi kakav si sa parama lafe...
mislim, koliko tacno...
imam ja ideju, ali kosta 200km.
8-)
Pucaj druze...mada ti je poskupa ta ideja.,...
chuchumbamayumbe

#10 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Kimi_BXL wrote:Cire ti ideju, ako ne bude njemu odgovarala nace se neko drugi :D
ma jarane, 3 sata nezaboravnog provoda, 1 sat zajednicke masaze (aroma, thai, ovo-ono), 1 sat saune ili vec cega i sahat jacuzzi-ja uz flasu sampanjca.
Za nezaborav.
A onda nastavak.
8-)

p.s.
to sam svojedobno castio suprugu poklon bonom, pa dobio katalog, predobro izgleda, usluga za 10, ona se odusevila.
Od tada me jos vise voli.
chuchumbamayumbe

#11 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Bas onako lijepo zapakuju, pravo fin poklon.
Pogotovu ako djevojka voli da je neko strucno opusti. 8-)
ukras

#12 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by ukras »

e oni cm bonovi :D ma sta ti je, odlican poklon :D Svaka cast :mrgreen:
Kimi_BXL

#13 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Kimi_BXL »

chuchumbamayumbe wrote:ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Ja da kesiram a drugi da je opusta :D NE moze to tako :oops: Ideja nije losa a sta ako je dvoje razdvojeno jedno 1900km sta joj onda pokloniti :)
The Nightwatchman

#14 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by The Nightwatchman »

nakon 3 godine veze kupi njoj valium i sebi 5 litara vina
minjonja

#15 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by minjonja »

a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...

ne bih voljela da sam musko :D

eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker :D

ja volim poklone od kojih imam neke koristi, mada znam da nas nema puno.

sretno ti ugl :D
The Nightwatchman

#16 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by The Nightwatchman »

minjonja wrote:a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...

eto ako voli vladu georgijeva, ima koncert, pa onda ako ti je kad rekla dok je kolace pravila "sjoo sto me nervira misker" kupi joj misker :D

jesi ti tako naivna da bi momku rekla ovo??? :lol: :lol: :lol: :lol:

moja je sve te cake vec prevazisla. nju nervira tašna, cipele, onaj sat od prosle godine sto sam joj kupio, i on je nervira, pa onda ona plazma od samo 50 incha i tako dalje. sve je to nervira :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :dance:

da mi je kakva da je mikser nervira i usisivač :D
fatality

#17 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by fatality »

Kimi_BXL wrote:
chuchumbamayumbe wrote:ili joj mozes pokloniti "poklon-bon", ja mislim da je najjeftiniji petobanka, sahatak masaze etericnim uljima, relaksacija, svrsavanje...
Ja da kesiram a drugi da je opusta :D NE moze to tako :oops: Ideja nije losa a sta ako je dvoje razdvojeno jedno 1900km sta joj onda pokloniti :)
i ja sam u ovoj situaciji, a sredio sam da dobije ( samo jednu ) ruzu ubacenu/zakacenu za postansko sanduce i onda cu joj poslat poruku da je dobila postu i da sidje i provjeri :)
Kimi_BXL

#18 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Kimi_BXL »

fatality wrote:
Kimi_BXL wrote:
i ja sam u ovoj situaciji, a sredio sam da dobije ( samo jednu ) ruzu ubacenu/zakacenu za postansko sanduce i onda cu joj poslat poruku da je dobila postu i da sidje i provjeri :)
Za Valentinovo sam poslao ruze beze mi sad opet.. Sta ima jos da se moze poslati iz daljine :D
Officer Crabtree

#19 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Officer Crabtree »

hemijsku olovku

bolje da piše nego da laprnda
fatality

#20 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by fatality »

Kimi_BXL wrote:
fatality wrote:
Kimi_BXL wrote: Ja da kesiram a drugi da je opusta :D NE moze to tako :oops: Ideja nije losa a sta ako je dvoje razdvojeno jedno 1900km sta joj onda pokloniti :)
Za Valentinovo sam poslao ruze beze mi sad opet.. Sta ima jos da se moze poslati iz daljine :D
da se razumijemo, ne slavim nista od ovih praznika, previse su mi "globalni" , ovo sam uradio onako nakon sto se nismo par dana vidjeli :)
minjonja

#21 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by minjonja »

The Nightwatchman wrote:
minjonja wrote:a sta ona tebi kupuje?? ti njo moras za n.g., 14.2., 8.3., rodjendan itd...

jesi ti tako naivna da bi momku rekla ovo??? :lol: :lol: :lol: :lol:

moja je sve te cake vec prevazisla. nju nervira tašna, cipele, onaj sat od prosle godine sto sam joj kupio, i on je nervira, pa onda ona plazma od samo 50 incha i tako dalje. sve je to nervira :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :dance:

da mi je kakva da je mikser nervira i usisivač :D
usisivac, gdje me nadje :x ne da me nervira, nego bi ga u prah pretvorila koliko ga mrzim :x
♥ Julianna ♥

#22 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by ♥ Julianna ♥ »

jasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
Cash, samo cash...
majana

#23 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by majana »

Zašto ne neku lijepu knjigu???
Nije skupa, a trajna je investicija.
Knjiga nije skupa, ako se pročita. :-D
Officer Crabtree

#24 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Officer Crabtree »

ok, jel neko laiku koji nikad nije ništa poklonio djevojci za te usrane praznike moze objasnit razliku izmedju:

rođendan
osmi mart
nova godina
valentinovo

na osnovu tih poklona, jer ako u isti kos trpamo poklone za osmi mart i valentinovo, a jedan je praznik zena a drugi zaljubljenih, onda nije to fol...
Joey Tribbiani

#25 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Joey Tribbiani »

meni je jednom jedna rekla da se za 8. mart kupuje zenama cvijece (za ostale poklone, tu su drugi datumi), tako da...hebi ga, pitaj picija dje on kupuje kitu :D
Last edited by Joey Tribbiani on 03/03/2010 00:11, edited 1 time in total.
Post Reply