Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.
S poštovanjem
Moderator: anex
najbolji poklon joj je ako ti se ćuna i nakon tolikih godina braka može podići.rota_laz wrote:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost) mi je 10 godina braka.
Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.
S poštovanjem![]()
Ruku na srce u danasnje vrijeme ovaj vas jubilej je svake hvale vrijedan i cestitke od srca.rota_laz wrote:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost) mi je 10 godina braka.
S poštovanjem![]()
Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka
uzmi i njoj i sebi po GT-a i onda se vozajterota_laz wrote:Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem????
![]()
Romantike ni u tragovima, baš ovih dana, a inače sam jako romantičan i introvertan...
Taj stres, anti stres je dobar, ali ima jedno tri hefte vratili se sa Igmana bili heftu na tim nekakvim antistresovima, pa kontam da ne duplam.
Ima na ovom webu ideja - biciklo. Uzmem desetobrzincaOzbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...
nemoj GT-a nino će te opljačkat, jes da ti je godišnjica ali pljačka je pljačka.rota_laz wrote:GT? Biciklo?
Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim...![]()
Ali, vratit ću se da čujem još konstruktivnih prijedloga.
Super Hik wrote:nemoj GT-a nino će te opljačkat, jes da ti je godišnjica ali pljačka je pljačka.rota_laz wrote:GT? Biciklo?
Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim...![]()
Ali, vratit ću se da čujem još konstruktivnih prijedloga.
Vijagra komada jedan-dva , ti popijes ,kad se desi reakcija, zavezes "dole" crvenu masnu i izadjes pred zenu ko od majke rodjen i kazes UZMI ME , TVOJ SAM!rota_laz wrote:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost) mi je 10 godina braka.
S poštovanjem![]()