Poklon za 10 godina braka?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

rota_laz

#1 Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost :D ) mi je 10 godina braka.

Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.

S poštovanjem :-D :)
Super Hik

#2 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Super Hik »

rota_laz wrote:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost :D ) mi je 10 godina braka.

Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.

najbolji poklon joj je ako ti se ćuna i nakon tolikih godina braka može podići. :D :lol: :lol: :lol:

S štovanjem,
duboka_misao

#3 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by duboka_misao »

za 10 godina braka 10 striptizera po jedan za svaku godinu ..patnje ...mislim braka
rota_laz

#4 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Onda znači da ne kupujem ništa. Striperi otpadaju u svakom slučaju, bez obrazloženja.
Last edited by rota_laz on 10/09/2009 10:42, edited 1 time in total.
terra_incognita

#5 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by terra_incognita »

Antisress vikend u hotelu Pahuljica na Vlašiću (masaža, sauna,bazen)
plus superhikov prjedlog :D
daisy007

#7 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by daisy007 »

rota_laz wrote:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost :D ) mi je 10 godina braka.

Ruku na srce u danasnje vrijeme ovaj vas jubilej je svake hvale vrijedan i cestitke od srca. :thumbup: A za ovakvu prigodu po mom misljenju poklon bi trebao biti nesto sto ce vas sjecati na tu godisnjicu. Dakle nesto sto je dugotrajno, s tim da ne mislim na ves masinu gorenje, vec tipa sat, nakit sa gravurom i sl.. Znam da je ovo klasika, al nadam se da ce biti jos i originalnijih prijedloga. Naravno ovisi i o tvom novcanom statusu, najbolje bi bilo nakit i vikend na Vlasicu samo za vas dvoje, kao sto je neko vec spomenuo.
rota_laz

#8 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka :D 3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem???? :lol: :lol: Romantike ni u tragovima, baš ovih dana, a inače sam jako romantičan i introvertan...

Taj stres, anti stres je dobar, ali ima jedno tri hefte vratili se sa Igmana bili heftu na tim nekakvim antistresovima, pa kontam da ne duplam.

Ima na ovom webu ideja - biciklo. Uzmem desetobrzinca :) Ozbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...
hakazvaka

#9 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by hakazvaka »

rota_laz wrote:
Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka :D 3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem???? :lol: :lol: Romantike ni u tragovima, baš ovih dana, a inače sam jako romantičan i introvertan...

Taj stres, anti stres je dobar, ali ima jedno tri hefte vratili se sa Igmana bili heftu na tim nekakvim antistresovima, pa kontam da ne duplam.

Ima na ovom webu ideja - biciklo. Uzmem desetobrzinca :) Ozbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...
uzmi i njoj i sebi po GT-a i onda se vozajte :D
rota_laz

#10 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

GT? Biciklo?

Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim... :sax:

Ali, vratit ću se da čujem još konstruktivnih prijedloga.
homar

#11 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by homar »

Kućno biciklo.
Super Hik

#12 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Super Hik »

rota_laz wrote:GT? Biciklo?

Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim... :sax:

nemoj GT-a nino će te opljačkat, jes da ti je godišnjica ali pljačka je pljačka. :D
hakazvaka

#13 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by hakazvaka »

Super Hik wrote:
rota_laz wrote:GT? Biciklo?

nemoj GT-a nino će te opljačkat, jes da ti je godišnjica ali pljačka je pljačka. :D
:D :D :D
pOZz

#14 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by pOZz »

Romobil.
DobroJutroKolumbo

#15 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by DobroJutroKolumbo »

Vijagra komada jedan-dva , ti popijes ,kad se desi reakcija, zavezes "dole" crvenu masnu i izadjes pred zenu ko od majke rodjen i kazes UZMI ME , TVOJ SAM! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :-)
respo

#16 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by respo »

pokloni si neku od 20 godina :D
radosti nikad kraja :D
Lekler

#17 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Lekler »

Pokloni joj razvod :D ,salim se naravno :D

Ma hotel neki i onda udri :thumbup:
Michun

#18 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Michun »

Bicikl, odlican poklon. Jos ako se ti vozas a ona do sada nije vozala, imace i neko znacenje.
Hoce reci...vozacemo se zajedno. :D
Last edited by Michun on 10/09/2009 12:32, edited 1 time in total.
alica.k

#19 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by alica.k »

nije bitno sta joj kupis dok je od srca poklon...ccc
dinaraaa

#20 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by dinaraaa »

Sa zlatom nikad nećeš pogriješiti :wink:
_ja_

#21 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by _ja_ »

Kad je nama bila 10-godisnjica, sjecam se i nikad necu zaboraviti, samo je pozvonio na vrata ........a dok sam ja otvorila imao je dovoljno vremena da ostavi poklon i da se ispari :).Kad sam otvorila, ispred je bilo ogromno cvijece , toliko veliko da sam se u prvi mah prepala :) a na papiricu koji je visio na jednom od listova bile su napisane rijeci za sve ove godine koje smo proveli zajedno i jedan mali prstencic(nije bitno koliko je kostao , bitno je da je od srca). Meni je to bilo vece i sentimentalnije , nego da mi je ne znam ti sta kupio. Sad se polako ali sigurno blizi i 20-ta( ako Bog da zivi i zdravi da budemo) i sve je isto kao nekad , osim sto smo mi stariji a djeca veca.
U svakom slucaju nek je vama sretno , najveci je poklon na danasnjem vremenu to sto ste i dan danas zajedno.
Nek ste zivi i zdravi , svako dobro vam zelim.:)
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 19/04/2015 10:13, edited 1 time in total.
hahufafu

#23 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by hahufafu »

mozda nije lose http://www.merona.ba..
sa nocenjem naravno..
rota_laz

#24 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by rota_laz »

Išo' gledo bicikla.

Ima idealan poni, onaj na sklapanje, aluminijski, simpatičan do bola, baš kakav bi ona htjela, ali solidno je cijenom preko budžeta kojeg imam (košta 380KM)... neznam, a ima drugi onako isto simpatičan, žemski pravi tamo na vilsonovom "capirolo" ili tako nešto 220 KM. Hm... Dilema. Zna li neko imali negdje još da vrijedi gledat ta bicikla. Montbike ne dolazi u obzir, samo klasika.

Ali, nisam još definitivno otišao na biciklo, nakit ja ne znam kupovat, fulit ću garant. Isto je i sa satom. Mislim jednostavno nemam ukusa. To večera, kino, seks je već uplanirano...kontali otić u onaj CinemaCity, djecu sam već liferovao, mislim nisam još, ali sam im našao smještaj za jednu noć :D

Sad mi se javlja iz grada, ona je već nešto kupila meni... Jah, zna ona da je od srca odakle će bit. Ali, ovo je stvar šarma, momenta, znaš nije lako nakon 10 godina nekoga fascinirati, iznenadit, pokazat nešto što već nije viđeno...
Bambi_na_kofeinu

#25 Re: Poklon za 10 godina braka?

Post by Bambi_na_kofeinu »

Zaposli nekog 20-godišnjaka da joj pomogne oko kućanskih poslova...peglanje, ribanje kupatila i tako to :D

Pa za deset godina si mogao naslutiti čemu ti se žena obraduje...kozmetici, nakitu, knjigama...ako nije sportski tip bicikl bi mogao biti promašena investicija koja će nakupljati prašinu, posebno jer idu hladniji dani :)
Post Reply