Poklon djevojci...
Moderator: anex
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#26 Re: Poklon djevojci...
nista stari ne navikaji je na to

-
dnaxy
#27 Re: Poklon djevojci...
ovo ti je najbolji savjet do sad..corolla02 wrote:nista stari ne navikaji je na to
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#28 Re: Poklon djevojci...
Ovo sve oko mene je 1964. godina, kokkuzluk na sve strane, pa zašto se ne vratiti na te stare običaje gdje u poklone ugradiš malo svog truda i vještine. Ako i bude loše, barem je od srca, k'o infarkt što je?!The Nightwatchman wrote:...jbt, vidi se da si u komunizmu is'o u skolu![]()
![]()
no heart feelings
- Lucie
#29 Re: Poklon djevojci...
dnaxy wrote:ovo ti je najbolji savjet do sad..corolla02 wrote:nista stari ne navikaji je na to
i nako joj se nece dopast..nije se taj rodio koji je zensku ugodio..da si mehlem ona bi nasla gresku u tebi
-
nitkovazan
#30 Re: Poklon djevojci...
Ovakvav tip teme mi je među top 5 omiljenih. Mislim, pitaš narod po forumu što trebaš da pokloniš SVOJOJ djevojci. Ko zna ako ti ne? Ni ja nisam neki maher za poklone, ja bih zabranio sve moguće konvencionalne proslave, poklone, običaje, praznike jer mi idu na neku stvar, ali ono, jbg, potrudiš se pa osmisliš. Ja uzimam po mjesec dana razmišljanja za svaki rođendan, godišnjicu i sl.