Poklon djevojci...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#26 Re: Poklon djevojci...

Post by corolla02 »

nista stari ne navikaji je na to
:D
dnaxy

#27 Re: Poklon djevojci...

Post by dnaxy »

corolla02 wrote:nista stari ne navikaji je na to
ovo ti je najbolji savjet do sad.. :D i nako joj se nece dopast..nije se taj rodio koji je zensku ugodio..da si mehlem ona bi nasla gresku u tebi :x
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28 Re: Poklon djevojci...

Post by PipiDugaDevetka »

The Nightwatchman wrote:...jbt, vidi se da si u komunizmu is'o u skolu :D :D

no heart feelings :-)
Ovo sve oko mene je 1964. godina, kokkuzluk na sve strane, pa zašto se ne vratiti na te stare običaje gdje u poklone ugradiš malo svog truda i vještine. Ako i bude loše, barem je od srca, k'o infarkt što je?! :D
Lucie

#29 Re: Poklon djevojci...

Post by Lucie »

dnaxy wrote:
corolla02 wrote:nista stari ne navikaji je na to
ovo ti je najbolji savjet do sad.. :D i nako joj se nece dopast..nije se taj rodio koji je zensku ugodio..da si mehlem ona bi nasla gresku u tebi :x
:lol: :lol: :lol: :lol: sta reci u pravu ste oba dvoje :lol: :lol: :lol:
nitkovazan

#30 Re: Poklon djevojci...

Post by nitkovazan »

Ovakvav tip teme mi je među top 5 omiljenih. Mislim, pitaš narod po forumu što trebaš da pokloniš SVOJOJ djevojci. Ko zna ako ti ne? Ni ja nisam neki maher za poklone, ja bih zabranio sve moguće konvencionalne proslave, poklone, običaje, praznike jer mi idu na neku stvar, ali ono, jbg, potrudiš se pa osmisliš. Ja uzimam po mjesec dana razmišljanja za svaki rođendan, godišnjicu i sl.
Post Reply