Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CarpeDiem wrote:Samo da kazem "SVAKA CAST"!!! Legenda si! Ne treba mi karta, jer cu sam kupiti ako stignem na koncert, ali stvarno pozitiva si Mahanje!!!
pa ako ne kupis ili nesto ... a ja ove nikome ne poklonim javi se ... sta cu sa njima? ...
CarpeDiem wrote:Ja bih radije da se nadjem sa Ivi Ne zamjeri, Irfane
ma vako ti je to bilo ja neki dan zbavila karte s namjerom da idem ... al sam mislila da je koncert 19. a ne 17. pa sam onda maloprije skontala da je to veceras a i rvati igraju veceras ... pa se nikom od moje raje ne ide na koncet a meni je malo glupavo ici sama pa sam skontala da je bolje te karte ljepo pokloniti ... a ti ako nemas sa kim da ides javi se ... jer sam saznala da edo nece izac na binu dok se utakmica ne zavrsi, nego ce biti neke predgrupe a i bit ce veliki video zid sa utakmicom ...
Srce si Ali posto i ja mozda ne stignem, a Irfan je zainteresovan, dogovorite se oko karata. Imas od mene pice prvi put kada se vidimo zbog toga sto si legenda. Mahanje!!!