Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

nidje_veze

#26 Re: Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Post by nidje_veze »

because_of_you wrote:Gdje su ti kontejneri za odjeću? :zoka:
I ja bi to volio znati,to je u principu i najlakse.A gdje je inace crveni krst da se moze kod njih ostaviti.Stavio sam na ovom jednom portalu da poklanjam neke stare dvd-e i odmah otisli isti dan :) :-)
nidje_veze

#27 Re: Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Post by nidje_veze »

nidje_veze wrote:
I ja bi to volio znati,to je u principu i najlakse.A gdje je inace crveni krst da se moze kod njih ostaviti.Stavio sam na ovom jednom portalu da poklanjam neke stare dvd-e i odmah otisli isti dan :) :-)
Hendrix

#28 Re: Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Post by Hendrix »

Ja sam poklonio šporet, ljudi su me zvali 3-4 dana non stop, to malo i govori u kakvoj smo mi situaciji stvarno kolektivno, nema kakvih priča nisam čuo, od lika koji prodaje željezo do žene koja je deložirana i nema gdje da živi praktično, besparica uglavnom na svakom koraku.
Srećom je došao McDonalds... :roll:

A davno sam i odjeću davao crvenom krstu, došli sa kombijem da pokupe, a broj sam zaboravio na koji sam zvao.
nidje_veze

#29 Re: Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Post by nidje_veze »

.
neprilagodjena

#30 Re: Poklanjate li visak svojih stvari i kome?

Post by neprilagodjena »

nidje_veze wrote:

Ne znam ko je jos govorio o kontejnerima za odjecu/obucu ali i ja sam pisala o tome,mislila sam na kontejnere ovdje gdje ja sad zivim.Da li iste kontejnere imamo u BiH to ne znam.
Post Reply