Moderator: anex

Prijateljica bas trazi sivkasto ili bijelo mace, ali joj se dopala i ova maca. Zanima je gdje se vi nalazite i da je maca naucena na pijesak, zivot u stanu i ostalo?kakav nered wrote:Prekrasan sivo-bijeli mačak traži dom...
razigran, veseo mačić koji će Vam donijeti mnogo radosti i ljubavi <3
nema više od 6 mjeseci, na slikama izgleda puno veći nego jeste...neustrašiv je i obožava da se igra i jurca po stanu...s drugim mačkama se slaže s tim da iako mali, pokazuje dominaciju pa možda će druge mace imati problem s njim...ali on njima prilazi bez imalo straha i sa željom da se igra...
Udomite ga i pružite i njemu i sebi život pun ljubavi <3
Rijeka_snova wrote:
Prijateljica bas trazi sivkasto ili bijelo mace, ali joj se dopala i ova maca. Zanima je gdje se vi nalazite i da je maca naucena na pijesak, zivot u stanu i ostalo?

Slabo ćeš ga ovdje udomiti. Na fb imaš puno stranica koje su baš za udomljavanje. Pokušaj na av-mau, i ja želim naći topli dom i dr.Angeldust33 wrote:Pozdrav,
Ima li neko da bi udomio malo crno mace (zenka). Rodjeno 6.aprila![]()

Imam ja jednog, jedno 6 mjeseci star. Nije baš mačić ali nije ni puno velik pa ako hoćeš može na PP oko detalja.Kal El wrote:Potrazujem macica za udomljavanje ,muzjak i ako moze da je zelenkaste boje

Hajd prve prilike, al vjerovatno za nekoliko dana. Neću moći prije.SHTEVELEC wrote:Stavi ako mozes par slika, poslacu ja nekoj raji