Molim te samo mrak, mirovanje, dosta tekućine i opet sve oznova!
Ovo sa kožom ti niko nebi znao dok ne vidimo dobru fotografiju!
Moderator: anex
Ne mogu ili ne znam popslati pp. Uglavnom nije prošla. Ako hoćeš ostavi ti meni u pp svoj br!globosa wrote:imaš pp
minjonja wrote:vet haris 061 191 131

SRETNO UDOMLJENglobosa wrote:TRAŽI SE DOM
Mačič, dečko star 4 mjeseca, prava maza, naučen na život u stanu.
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/p9250237.jpg/][/URL]
Postoji nesto sto se zove privremeni dom, i u momentu kad je nekoj zivotinji jako lose (bolest, povrde i sl.) neko ga uzme, oporavi se i trazi se novi stalni dom. Super stvar za socijalizaciju zivotinje i navikavanje na kucne uslove prije udomljavanja.ŽIKA_Antić wrote:Ne kontam pojedince, uzmu životinju sa ulice i onda je poklanjaju, zasto ste je uzimali onda bezveze !?svi nude mace i cuke na udomljavanje a niko da ih udomi, ako ste ih vec uzeli neka i ostanu kod vas, manite se šatro priča nemam uslove etc.
Ostali su jos crni (muzjak) i bijelo crni (zenka) , pa ako ima zainteresovanih neka se jave na ppPriNc_ba wrote:Da ne pisem puno i ne oduzimam prostor prevelik... evo link albuma pa bujrum...
5 macica je u pitanju, polurasnih pa ako nista mozete share-ovati album da se pomogne da se svi udome...
Hvala
https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=like
meni objašnjavasCholina_Lokica wrote:Postoji nesto sto se zove privremeni dom, i u momentu kad je nekoj zivotinji jako lose (bolest, povrde i sl.) neko ga uzme, oporavi se i trazi se novi stalni dom. Super stvar za socijalizaciju zivotinje i navikavanje na kucne uslove prije udomljavanja.ŽIKA_Antić wrote:Ne kontam pojedince, uzmu životinju sa ulice i onda je poklanjaju, zasto ste je uzimali onda bezveze !?svi nude mace i cuke na udomljavanje a niko da ih udomi, ako ste ih vec uzeli neka i ostanu kod vas, manite se šatro priča nemam uslove etc.

novi info: mame mace (Kitty) nije bilo 2 dana, mama je sad srela komsijinu zenu koja joj je rekla da je Kitty pokupila u auto i odnijela negdje. mama je pitala jel je to negdje udomila, rekla je da nije i da ne moze ona mijenjat stan radi macke (sta si je onda koji klinac uzimalaVenomousV wrote:
kad smo vec kod toga, ko je citao moj post od prije mjesec i po (komsijina maca se omacila kod mene na terasi) - macici su ostali kod mene, dezuram stalno da ne pridje neki od mojih macora da im sta ne uradi![]()
komsija je dolazio sa namjerom da ih pokupi i odnese "na neku livadu"![]()
molim vas pomozite mi da pufnicama nadjem topli dom i nekoga ko ce ih maziti i paziti
sitne su gradje kao i mama tako da nece biti velike mace ni kad porastu
curica
djecak
curica
VenomousV wrote:
novi info: mame mace (Kitty) nije bilo 2 dana, mama je sad srela komsijinu zenu koja joj je rekla da je Kitty pokupila u auto i odnijela negdje. mama je pitala jel je to negdje udomila, rekla je da nije i da ne moze ona mijenjat stan radi macke (sta si je onda koji klinac uzimala![]()
![]()
)
rekla je da bi i Felixa pokupila al ga nije uspjela uhvatit (sin iz prvog Kitty-nog braka =) )
macici su ostali bez majke, jos su je bili dojili, Felix je tu, igra se sa njima... Bog zna gdje je Kitty sad po ovom vremenu i kako je tuzna bez macica... a kako je bila fina, inteligentna maca![]()
molim vas, razglasite za macice, bojim se da ne dodje i njih odnese negdje da se smrznu bebaci