Uz zamorca ide i kavez sa pojilicom i kucicom, nesto hrane, sijena, piljevine i slame, dovoljno otprilike za mjesec dana.
Poklanjam zamorca
Moderator: anex
-
Dog_Father
#1 Poklanjam zamorca
Fakat nemam uslova. Kratkodlaka vrsta, zenka, stara nepunu godinu, naucena na ruke, ne grize, umiljata itd. Zanimljiva, i ne previse zahtjevna zivotinja, idealan ljubimac za stan. Ide samo u dobre ruke, ozbiljnoj osobi, ne djetetu koje ce se izivljavati. Da ne duljim, evo par slika. Zainteresovani me mogu kontaktirati na pm.

Uz zamorca ide i kavez sa pojilicom i kucicom, nesto hrane, sijena, piljevine i slame, dovoljno otprilike za mjesec dana.
- sesalmir
#2 Re: Poklanjam zamorca
Moze li se koristit za ispitivanja?
-
Dog_Father
#3 Re: Poklanjam zamorca
Idi kupi sebi loptu, i loptaj se. Napisao sam da se javljaju ozbiljni ljudi, ne djeca.
- sesalmir
#4 Re: Poklanjam zamorca
Dog_Father wrote:Idi kupi sebi loptu, i loptaj se. Napisao sam da se javljaju ozbiljni ljudi, ne djeca.
-
Dog_Father
#5 Re: Poklanjam zamorca
Otislo u dobre ruke. Novom vlasniku da bude sa srecom. Ovo moze lock/delete.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#6 Re: Poklanjam zamorca
Definitivno je u dobrim rukama!ThanksDog_Father wrote:Otislo u dobre ruke. Novom vlasniku da bude sa srecom. Ovo moze lock/delete.