POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
agenštajn

#1 POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by agenštajn »

Ako imate nekoga kome treba odjeća, ženska odrasla, dječija muška ( 10-11 god), ruksak anatomski, i svašta ponešta, neka se javi. Trenutno nemam vozilo pa nisam u mogućnosti dostaviti odjeću u neku humanitarnu organizaciju kao što sam ranije radila.
Sve u izuzetno dobrom stanju. Nešto ima i novih stvari.
Salcho

#2 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by Salcho »

Ako slucajno nikog ne nadjes, samo lijepo ostavi 5m udaljeno od kontejnera, i neko ce je sebi uzeti kome je potrebna, jer se na zalost kontejneri stalno obilaze i ljudi traze u njima i odjecu i sve ostalo...
kako to

#3 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by kako to »

Opcija 1. - Djeciji dom

Opcija 2. - Otici u osnovnu skolu vidjeti tamo sa direktorom ili sekretarom, oni imaju uvid, pa da se da nekom skolarcu ili skolarki koji nisu bas dobre imovinske situacije.
Djubre_

#4 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by Djubre_ »

Javi hayatu da imas, pa neka oni nekome uruce.

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
zvrk

#5 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by zvrk »

https://www.facebook.com/GuGuAukcija

siguran način da se odjeca pretvori i u novac i ode u humanitarne svrhe

+ sto su kupci mahom osobe koje i ne mogu priustiti sebi kupovinu u prodavnicama i na pijacama

GuGu humanitarni bazar je 12.10. u prostorijama Centra za djecu i omladinu na Grbavici od 12 do 14 pa mozete doci i uvjeriti se, a na stranici imate svje izvjestaje i foto dokumentaciju o utrosenom novcu
sanjamrdja

#6 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by sanjamrdja »

moze meni
majka hrabrosttz

#7 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by majka hrabrosttz »

obracam vam se sa velikom molbom imam dvoje djece tesko bolesno,curica rodjena otvorene kicme nepokretna operisala kicmu i stopala bili u italiji na lijecenju a i sin mi ima epilepsiju,asmu i secer te ichiarijev sindrom na mozgu,neradimo nemamo primanjazivimo u izbjeglickom naselju jer je muz izbjeglica iz ciraka-grbavci kod zvornika ...djeca su mi vise gladna nego sita-Za uplate iz inostranstva SWIFT CODE-RZBABA2S IBANCODE-BA391612250016918396 raiffeisen bank za cirak marizelu a za ...uplate u km ziroracun rajfajzen banke 1610250000000047 stedni racun 09250394391 zacirakmarizelu nakon duge borbe i svih banjskih tretmana koje smo placali pocela je pravit prve korake oko namjestaja u banji,ovaj tretman smo platili 1800 km saljem ti racun sledeci tretman ce kostati 2520 km zato sto mora trajat 21 dan bila nam je neki dan emisija sa hajata ispuni mi zelju pa smo bili i na tv ...a molim te opet za pomoc bili smo i u emisiji ispuni mi zelju na hayat tv http://youtu.be/AKpIW_HVMD4-link pokazuje snimak kako je pocela pravit prve korake molim vas za pomoc lijecila sam malu po italiji sarajevu dvaput operisana u tuzli mnogobrojne banje zadnje placene 1800 km za sledece u moram skupit 2520 km svu dokumentaciju vam mogu poslat Marizela U Banjama www.youtube.com Marizela U Banjama www.youtube.com Marizelini koraci u Banjama...
pa i odjeca bi dobro dosla nesto mojoj djeci a nesto bi odnjela prodala na buvljaku i djeci zaradila koji dinar
Nejra442

#8 Re: POKLANJAM ODJEĆU ZA ODRASLE I DJECU

Post by Nejra442 »

majka hrabrosttz wrote:obracam vam se sa velikom molbom imam dvoje djece tesko bolesno,curica rodjena otvorene kicme nepokretna operisala kicmu i stopala bili u italiji na lijecenju a i sin mi ima epilepsiju,asmu i secer te ichiarijev sindrom na mozgu,neradimo nemamo primanjazivimo u izbjeglickom naselju jer je muz izbjeglica iz ciraka-grbavci kod zvornika ...djeca su mi vise gladna nego sita-Za uplate iz inostranstva SWIFT CODE-RZBABA2S IBANCODE-BA391612250016918396 raiffeisen bank za cirak marizelu a za ...uplate u km ziroracun rajfajzen banke 1610250000000047 stedni racun 09250394391 zacirakmarizelu nakon duge borbe i svih banjskih tretmana koje smo placali pocela je pravit prve korake oko namjestaja u banji,ovaj tretman smo platili 1800 km saljem ti racun sledeci tretman ce kostati 2520 km zato sto mora trajat 21 dan bila nam je neki dan emisija sa hajata ispuni mi zelju pa smo bili i na tv ...a molim te opet za pomoc bili smo i u emisiji ispuni mi zelju na hayat tv http://youtu.be/AKpIW_HVMD4-link pokazuje snimak kako je pocela pravit prve korake molim vas za pomoc lijecila sam malu po italiji sarajevu dvaput operisana u tuzli mnogobrojne banje zadnje placene 1800 km za sledece u moram skupit 2520 km svu dokumentaciju vam mogu poslat Marizela U Banjama http://www.youtube.com Marizela U Banjama http://www.youtube.com Marizelini koraci u Banjama...
pa i odjeca bi dobro dosla nesto mojoj djeci a nesto bi odnjela prodala na buvljaku i djeci zaradila koji dinar

Zelim da ti javim kako ima fb grupa koja zeli da se organizuje i obavi humanitarbnu akciju slanja paketa i novca pa ako mozes da napises tacnu adresu na koju primas i ostale lisne podatke, mozes meni u pp ako ne zelis javno i neki dokaz da stvarno pises istnu (tj. da tebi treba pomoc).
Post Reply