Obuci skafander,maskiraj se,bice 5kg za 2 dana.crnivrag wrote:haha izgubih 2 kile u 5 dana ganjajući pokemone
Pokémon GO!
Moderator: Benq
- MOSALJOZE
#451 Re: Pokémon GO!
- Kinesko prkno
#452 Re: Pokémon GO!
Danas neki momak zdrelji u telefon oko kioska,vidi se neki jeben pokemon,ne moze mu pera odbiti.
Prvi sto sam pomislio,pogledaj onu budaletinu,jos ce mu zena zvati policiju .
Nije proslo 5 sekundi,sjetih se da i ja igram ,telefon u ruku i u potragu,instant ludlilo te uhvati, meni ovi pokemoni kao da izazivaju neke blage ugodne vizuelne stimulacije.
Prvi sto sam pomislio,pogledaj onu budaletinu,jos ce mu zena zvati policiju .
Nije proslo 5 sekundi,sjetih se da i ja igram ,telefon u ruku i u potragu,instant ludlilo te uhvati, meni ovi pokemoni kao da izazivaju neke blage ugodne vizuelne stimulacije.
- ćiribiribela
#453 Re: Pokémon GO!
sta da radim kad loptice potrosim??
- crnivrag
#454 Re: Pokémon GO!
Odeš do poke stopova i većinom dobiješ 2-4 poke loptice na svakom poke stopu.ćiribiribela wrote:sta da radim kad loptice potrosim??
Na stopovima također dobijaš jaja, bobice za primamljivanje, incense, lure modul, revival i potions.
- ćiribiribela
#455 Re: Pokémon GO!
danas sam 20 stopova prosla, sta da radim kad dodjem tu?? meni treba sve objasniti ko malom djetetu. 
- crnivrag
#456 Re: Pokémon GO!
Kad dođeš do poke stopa, plavi dijamant koji stoji iznad njega će se rastvoriti i pretvoriti u plavu rotirajuću poke loptu.ćiribiribela wrote:danas sam 20 stopova prosla, sta da radim kad dodjem tu?? meni treba sve objasniti ko malom djetetu.
Potrebno je kliknuti na tu rotirajuću poke loptu i kad se pojavi slika lokacije u okviru bijelog kruga, potrebno je zavrtiti taj krug prstom da bi iz njega izašli ti besplatni itemi.
A inače se poke stopovi ponovo "napune" kroz nekih desetak minuta.
- ćiribiribela
#457 Re: Pokémon GO!
hvalaaaaaacrnivrag wrote:Kad dođeš do poke stopa, plavi dijamant koji stoji iznad njega će se rastvoriti i pretvoriti u plavu rotirajuću poke loptu.ćiribiribela wrote:danas sam 20 stopova prosla, sta da radim kad dodjem tu?? meni treba sve objasniti ko malom djetetu.
Potrebno je kliknuti na tu rotirajuću poke loptu i kad se pojavi slika lokacije u okviru bijelog kruga, potrebno je zavrtiti taj krug prstom da bi iz njega izašli ti besplatni itemi.
A inače se poke stopovi ponovo "napune" kroz nekih desetak minuta.
- hopi
#458 Re: Pokémon GO!
evo i ja instalirao
iako nikada nisam bio fan pokemona, nisam baš gledao crtane, niti igrao igre - što s kartama, što na pc/konzoli
ali ovo zvuči prilično zabavno i interesantno
mora li mi uvijek biti oboje uključeno - wifi i gps
evo neki ljubičasti pokemon mi ispred zgrade, mrsko mi sići ne mogu ga s balkona dohvatiti
iako nikada nisam bio fan pokemona, nisam baš gledao crtane, niti igrao igre - što s kartama, što na pc/konzoli
evo neki ljubičasti pokemon mi ispred zgrade, mrsko mi sići ne mogu ga s balkona dohvatiti
- crnivrag
#459 Re: Pokémon GO!
Samo klikneš na njega i pojaviće ti se ekran za hvatanje, ako je pokazan na mapi, ne moraš mu se više približavati.hopi wrote:evo i ja instalirao
A mora stalno biti uključen GPS i internet (pošto je potrebna stalna konekcija, preporučuje se mobilni internet, jer nisi stalno u dometu wifi mreža).
- hopi
#460 Re: Pokémon GO!
e hvala, nisam znao, mislio sam da moram biti na zemlji, a taj pokemon mi je bio baš blizu, probam ako se koji još pojavi
- crnivrag
#462 Re: Pokémon GO!
Ako nisi nijednu dodatnu uzeo sa poke stopova, onda na početku dobiješ 50 komada, tako da ako imaš sreće možeš uhvatiti 50 pokemona s njima, a u većini slučajeva ljudi potroše nekoliko loptica dok ne uhvate jednog pokemona, jer nekad nije dobra udaljenost pri bacanju, a nekad pokemoni znaju izaći iz loptice, pa se ponovo moraju hvatati.Dosadno mii wrote:kad se istrose lopte
- pepeljara
- Averus
#465 Re: Pokémon GO!
Meni je to sve VV objasnila, kao djetetućiribiribela wrote:danas sam 20 stopova prosla, sta da radim kad dodjem tu?? meni treba sve objasniti ko malom djetetu.
Da nije nje, sad bih hodao po gradu bez pokelopti
Nisam navikao da ucim igrati, ja to glavom kroz zid dok ne skontam jbg
- O'zone
- Globalni moderator
- ćiribiribela
#467 Re: Pokémon GO!
tako i ja dok ne skontam pa evo nemam loptica.Averus wrote:Meni je to sve VV objasnila, kao djetetućiribiribela wrote:danas sam 20 stopova prosla, sta da radim kad dodjem tu?? meni treba sve objasniti ko malom djetetu.
Da nije nje, sad bih hodao po gradu bez pokelopti
Nisam navikao da ucim igrati, ja to glavom kroz zid dok ne skontam jbg
pozdrav za vv.
- ČičineBrčine
#468 Re: Pokémon GO!
Koja bolest ljudi ko zombiji ulicom idu pilje u telefone i vrte se ukrug
Ovo se preozbiljno kod nas shvata danas gledam momka preskace ogradu ganja pokemona dok ga nije skuzio klix pa zaganjao njega bice definitivno posla u hitnoj i cumu.
Ovo se preozbiljno kod nas shvata danas gledam momka preskace ogradu ganja pokemona dok ga nije skuzio klix pa zaganjao njega bice definitivno posla u hitnoj i cumu.
-
GaRGa
#469 Re: Pokémon GO!
za poke lopte najjaca lokacija je park Mirze Delibasica kod Fisa, plus je od 15 do 17 bio upaljen lure na oba pokestopa
sjednes u bastu prekoputa, narucis pice i svakih 5 minuta 2 pokestopa zavrtis
samo sto sve lopte potrosis na pokemone jer po 3-4 se spawnaju sa 2 lure-a
sjednes u bastu prekoputa, narucis pice i svakih 5 minuta 2 pokestopa zavrtis
samo sto sve lopte potrosis na pokemone jer po 3-4 se spawnaju sa 2 lure-a
- Averus
#470 Re: Pokémon GO!
The number of jebeni kompleksaši is too damn high! 
-
Samprotivsviju
#471 Re: Pokémon GO!
Ljudi kako se ovo instalira......skinem zadnju verziju za android i krenem instalirati..i odmah mi iskoci poruka Install blocked....WTF
- MTV
#472 Re: Pokémon GO!
Koji mob?Samprotivsviju wrote:Ljudi kako se ovo instalira......skinem zadnju verziju za android i krenem instalirati..i odmah mi iskoci poruka Install blocked....WTF
Verzija Androida?
Koliko mob ima rama?
- crnivrag
#473 Re: Pokémon GO!
Potrebno je otići u Settings -> Security i uključiti opciju "Unknown sources".Samprotivsviju wrote:Ljudi kako se ovo instalira......skinem zadnju verziju za android i krenem instalirati..i odmah mi iskoci poruka Install blocked....WTF
- MTV
#474 Re: Pokémon GO!
Nek instalira officijelnu sa google playa.
- crnivrag
#475 Re: Pokémon GO!
Može, ali onda se mora zezati sa vpn mrežama, i varati google play da se nalazi u drugoj državi.MTV wrote:Nek instalira officijelnu sa google playa.
Ovaj apk file sa apk mirror-a je 100% siguran i identična je kopija apk file-a koji se dobije i putem google play store-a.