Poslala sam ova tri dokumenta nekim ljudim u Ze da provjere da li se sta poduzelo protiv ovog covjeka....

Moderator: anex
Da, i veliko hvala na konkretnoj podršci, pogotovo u aktivnostima podrške i pismima koje će na adrese biti zvanično upućene od udruženja i pojedinaca iz US.Lucy01 wrote:Zelite li da pokrenem peticiju gdje se ljudi mogu potpisati i svojim potpisima izraziti podrsku Nesibu u njegovoj portazi za pravdom? Peticija moze biti naslovljena ljudima kojima je Nesib poslao otvoreno pismo (ima lista na jednoj od predhodnih stranica).
Peticiju mogu prevesti i na Engleski i dati svojim prijateljima ovdje u US na potpis, kao izraz podrske ne samo Nesibu, nego svima onima koji se bore protiv okrutnosti prema zivotinjama.
Potpisima se moze pokazati da iza Nesiba stoji jos mnogo ljudi. Izjasnite se...
Jutros dobih mail od gospode iz zabranjenog foruma:delly wrote:Prozivam ovim putem i Aleksandra Hrsuma da jednu od emisija Zabranjenog foruma posveti ovom problemu, Ognjena Blagojevica i njegovu emisiju Talk Show.... , ako se sjetite jos nekih novinara i njihovih emisija dajte slobodno svoje prijedloge.
"Enjoy Life and Enjoy Bosnia..."
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOdelly wrote:Jutros dobih mail od gospode iz zabranjenog foruma:delly wrote:Prozivam ovim putem i Aleksandra Hrsuma da jednu od emisija Zabranjenog foruma posveti ovom problemu, Ognjena Blagojevica i njegovu emisiju Talk Show.... , ako se sjetite jos nekih novinara i njihovih emisija dajte slobodno svoje prijedloge.
"Enjoy Life and Enjoy Bosnia..."
Poštovana,
rado bismo uradili priču, ali nam moraš poslati svoj kontat, kako bismo lakše pronašli tog gospodina Nesiba i uradili priču.
S obzirom da moramo reagovati brzo, do četvrka bismo morali imati prilog, molim te da mi se javis sto prije.
....
Dala sam link na ovu diskusiju i adresu i tel. gosp. Nesiba iz njegovog pisma.
Ako mislite da treba jos cinjenica ili eventualno dodatni pritisak da se prilog napravi molim da kontaktirate slijedeci mail [email protected]
"Enjoy Life and Enjoy Bosnia...
NE STAVLJAJTE NADIMKE NA PETICIJU...ANKA U PRAVU SI....NEOZBILJNO IZGLEDA!!!!Anka wrote:Potpisala sam dosta peticija na internetu. Peticija treba da ima 3 rubrike, ime i prezime, grad, država. Ljudi koji ne žele da napišu svoje pravo ime, nek se ne potpisuju, a ne da na spisku potpisanih stoje nadimci, nickovi sa foruma, samo fali Paja Patak....
Inace, ja sam ovaj slucaj postavila kao temu na nasem najjacem sajtu za životinje.Ljudi su naprosto šokirani, užasnuti.