Pojedinci u zenickoj kasarni ABiH nemaju srce!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

raniji slucajevi ubistva pasa iz ko zna kojeg razloga...

Poslala sam ova tri dokumenta nekim ljudim u Ze da provjere da li se sta poduzelo protiv ovog covjeka....

Image

Image

Image
Last edited by mIRCerka on 23/04/2007 17:14, edited 1 time in total.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Najprije se treba utvrditi ko je odgovoran i mora se provesti krivični postupak. Obraćanje svim ovim institucijama nece piti puno vode, zato je najbolje početi od tužilaštva, krivičnom prijavom.

Super, samo nek se kotrlja!
VeljaPas

Post by VeljaPas »

Lucy01

napravi peticiju za podrsku nesibu, prevedi na engleski jezik i izmahalaj gdje stignes.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Evo pa potpisite i sirite dalje..

http://www.petitiononline.com/acbih95/petition.html
Anka

Post by Anka »

Potpisala sam dosta peticija na internetu. Peticija treba da ima 3 rubrike, ime i prezime, grad, država. Ljudi koji ne žele da napišu svoje pravo ime, nek se ne potpisuju, a ne da na spisku potpisanih stoje nadimci, nickovi sa foruma, samo fali Paja Patak....
Inace, ja sam ovaj slucaj postavila kao temu na nasem najjacem sajtu za životinje.Ljudi su naprosto šokirani, užasnuti.
Cober

Post by Cober »

Lucy01 wrote:Zelite li da pokrenem peticiju gdje se ljudi mogu potpisati i svojim potpisima izraziti podrsku Nesibu u njegovoj portazi za pravdom? Peticija moze biti naslovljena ljudima kojima je Nesib poslao otvoreno pismo (ima lista na jednoj od predhodnih stranica).

Peticiju mogu prevesti i na Engleski i dati svojim prijateljima ovdje u US na potpis, kao izraz podrske ne samo Nesibu, nego svima onima koji se bore protiv okrutnosti prema zivotinjama.

Potpisima se moze pokazati da iza Nesiba stoji jos mnogo ljudi. Izjasnite se...
Da, i veliko hvala na konkretnoj podršci, pogotovo u aktivnostima podrške i pismima koje će na adrese biti zvanično upućene od udruženja i pojedinaca iz US.
Alica

Post by Alica »

jutro svima...

POTPISALA SAM PETICIJU I PROSLIJEDILA NA JOS MNOGO ADRESA:)))))
Alica

Post by Alica »

da li je neko gledao kablovsku sinoc-ima li snimaka????????????

JAVITE NAM....STA JE BILO, KAKO JE BILO..VELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
amrino

Post by amrino »

Zelim Sibi i njegovoj porodici sto brzi "oporavak" i snagu da sve ovo izdrze.... :( :( :(
Alica

Post by Alica »

amrino wrote:Zelim Sibi i njegovoj porodici sto brzi "oporavak" i snagu da sve ovo izdrze.... :( :( :(
Tvoja podrska ce mu biti prenijeta... Vjerujte njemu i negovoj porodici mnogo znaci nasa podrska....
delly

Post by delly »

delly wrote:Prozivam ovim putem i Aleksandra Hrsuma da jednu od emisija Zabranjenog foruma posveti ovom problemu, Ognjena Blagojevica i njegovu emisiju Talk Show.... , ako se sjetite jos nekih novinara i njihovih emisija dajte slobodno svoje prijedloge.

"Enjoy Life and Enjoy Bosnia..."
Jutros dobih mail od gospode iz zabranjenog foruma:
Poštovana,
rado bismo uradili priču, ali nam moraš poslati svoj kontat, kako bismo lakše pronašli tog gospodina Nesiba i uradili priču.
S obzirom da moramo reagovati brzo, do četvrka bismo morali imati prilog, molim te da mi se javis sto prije.
....
Dala sam link na ovu diskusiju i adresu i tel. gosp. Nesiba iz njegovog pisma.
Ako mislite da treba jos cinjenica ili eventualno dodatni pritisak da se prilog napravi molim da kontaktirate slijedeci mail [email protected]

"Enjoy Life and Enjoy Bosnia...
Alica

Post by Alica »

delly wrote:
delly wrote:Prozivam ovim putem i Aleksandra Hrsuma da jednu od emisija Zabranjenog foruma posveti ovom problemu, Ognjena Blagojevica i njegovu emisiju Talk Show.... , ako se sjetite jos nekih novinara i njihovih emisija dajte slobodno svoje prijedloge.

Jutros dobih mail od gospode iz zabranjenog foruma:
Poštovana,
rado bismo uradili priču, ali nam moraš poslati svoj kontat, kako bismo lakše pronašli tog gospodina Nesiba i uradili priču.
S obzirom da moramo reagovati brzo, do četvrka bismo morali imati prilog, molim te da mi se javis sto prije.
....
Dala sam link na ovu diskusiju i adresu i tel. gosp. Nesiba iz njegovog pisma.
Ako mislite da treba jos cinjenica ili eventualno dodatni pritisak da se prilog napravi molim da kontaktirate slijedeci mail [email protected]

"Enjoy Life and Enjoy Bosnia...
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Veljo, imas sada email...salji sve sto treba!!!!!!!
Alica

Post by Alica »

Dragi moji: idite na: http://www.svijet-ljubimaca.com Forum: SVE O PSIMA i tu idete na OSTALO O PSIMA!

Tu sam otvorila novi topic o Zenici...hajte, javite se tamo!!!! Sto nas je vise to bolje! Dala sam im link peticije!!!!

HAJMO NARODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
delly

Post by delly »

Alice poslala sam ti pp i mail, cijelu korespodenciju s rtv pinkom. Preuzmite i cinite dalje sto treba...
LP
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Dragi moji,
kao sto vidite, tema je opet prociscena.
Obzirom da se link na ovu temu salje mnogim medijima, ja ipak mislim da je bitnije ovdje pisati konkretne stvari vezane za slucaj ubistva ovog labradora i slicne slucajeve, a vama niko, pogotovo ne ja kao moderator ovog coseta, ne brani da otvorite temu na kojoj cete izloziti probleme tipa pasa lutalica u vasem kraju i slicno.
Iskreno vas molim da mi ne otezavate posao moderiranja ovog coska, valja i meni platu zaraditi, a to je malo tesko kad me svako malo neko zove i javlja da su u posljednje vrijeme najveci belaji bas ovdje :D

Stoga, stick to the topic or else :evil:
Vasa mIRCi
VeljaPas

Post by VeljaPas »

Lucy01

Selmo Cikotic je sada ministar odbrane BiH, a ne komandant. mozesli to izmijeniti na peticije.

bio sam na kablovskoj hs. 40tak minuta direktno.
nisam nikog stedio. ni sebe.
dobit cu od njih snimak za nekoliko dana.
Alica

Post by Alica »

Veljo, kad dobijes snimak kontaktiraj mIERCerku da ona ili Cober postave to na nas forum...

Ja sam stavila nas post na svijet-ljubimaca pa da vidimo imamo li podrsku od komsija:)
Alica

Post by Alica »

Veljo, kontakt....TV PINK
Alica

Post by Alica »

Cober! Citiram tvoj tekst sa druge tee samo da se i ovdje zna.

EVO:

karlita (citat):
riječ je o linku:

http://www.svijet-ljubimaca.com

Vidjela sam da tamo jedna cura propagira neke stvari s ovo foruma, tipa usvajanja kiseljakovih stenaca, nase SOS udruzenje, pa sto se ne bi prosirili, nikad ne znamo kad ce neko nesto procitat, a uz ovoliko problema vezanih za ove jadne nase napustene pse sto lutaju po ulici od viska glava ne boli..
ima i super savijeta oko njege zivotinja i puno toga

Molim svakoga ko ima volje da digne glas javnosti protiv stravičnog čina u kasarni u Zenici po drugim forumima i sredstvima informisanja da: prenese bar prvi post i stravične fotografije sa ove teme uz postavljanje linka na ovu temu.

Hvala.
Alica

Post by Alica »

Anka wrote:Potpisala sam dosta peticija na internetu. Peticija treba da ima 3 rubrike, ime i prezime, grad, država. Ljudi koji ne žele da napišu svoje pravo ime, nek se ne potpisuju, a ne da na spisku potpisanih stoje nadimci, nickovi sa foruma, samo fali Paja Patak....
Inace, ja sam ovaj slucaj postavila kao temu na nasem najjacem sajtu za životinje.Ljudi su naprosto šokirani, užasnuti.
NE STAVLJAJTE NADIMKE NA PETICIJU...ANKA U PRAVU SI....NEOZBILJNO IZGLEDA!!!!
VeljaPas

Post by VeljaPas »

Alice,
sa TV PINK je OK
Alica

Post by Alica »

potpisujete li PETICIJU????
nelica

Post by nelica »

evo ja sam stavila i na bihnetov forum
delly

Post by delly »

Da li je ispravan broj telefona gosp. Nesiba, koji je ovdje na forumu objavljen. Imam upite od medija da je telefon ili iskljucen ili zvoni ali se niko ne javlja. Alice saljem ti cijeli mail na pp.
Nije potrebna provjera broja telefona. Gosp. Ognjen Blagojevic s kolegama iz zenickog dopisnistva uspostavio kontakt s gosp. Nesibom. Dogovoren razgovor i snimanje.
Last edited by delly on 24/04/2007 22:01, edited 1 time in total.
nelica

Post by nelica »

stavila sam i na samozaraju.com i vide se potpisi polako :D
Post Reply