pogubljenje saddama husseina
-
sure_alma
#1 pogubljenje saddama husseina
ne znam je li iko otvorio ovu temu vec ali evo da pitam vas: sta misli te o pogubljenju saddama husseina u subotu ujutro?
-
patrius
#3 Re: pogubljenje saddama husseina
Mislimo sto i citav ostatak svijeta:"Sakali,americka pravda"!!!sure_alma wrote:ne znam je li iko otvorio ovu temu vec ali evo da pitam vas: sta misli te o pogubljenju saddama husseina u subotu ujutro?
-
sure_alma
amerikanci se raduju ali ima i onih koji su protiv smrtne kazne tako da su podijeljeni sto se tice saddama i njegovog pogubljenja...mislim malo mi je pateticno jer oni su ti koji su mu dohakali a sad se ponasaju ko paltroni...helem saddam ode u bozije ruke konacno pa nek On vodi brigu o njemu od sutra ujutro
pozdrav...!
pozdrav...!
-
dripac
Ne mislim da je osveta ikome dobro donjela, ali pravedna kazna onima koji su bili organizatori, zašto da ne.patrius wrote:To je vec njegov problem,jer sta mislis da smo se mi svetili cetnicima???Ne bi bili nista bolji od njih.dripac wrote:Mislim da niko nema prava bilo kome da oduzima život, pa tako ni njemu, ali koliko ih je on oduzeo ...
-
King Kikapu
mnogi koji su umrli zasluzili su da zive, ali su i mnogi koji zive zasluzili da umru...ovo nisam ja izmislio vec gandalf na pocetku druzine prstena.
- Murat Sabanovic
AMERIKANCI SU OD NJEGA NAPRAVILI MONSTUMA
AMERIKANCI SU GA ZBACILI SA TRONA
AMERIKANCI MU SUDE
AMERIKANCI GA VJESAJU
SADAM ZASLUZUJE SMRTNU KAZNU,ALI MI JE SMIJESNO DA AMERIKANCU U SVEMU OVOME GLAVNU RIJEC VODE.ONI SU TI KOJI SU CITAV KONFLIT STVORILI I SADA KAO DZELATI UKLANJAJU IRACKOG DIKTATORA.
AMERIKANCI SU GA ZBACILI SA TRONA
AMERIKANCI MU SUDE
AMERIKANCI GA VJESAJU
SADAM ZASLUZUJE SMRTNU KAZNU,ALI MI JE SMIJESNO DA AMERIKANCU U SVEMU OVOME GLAVNU RIJEC VODE.ONI SU TI KOJI SU CITAV KONFLIT STVORILI I SADA KAO DZELATI UKLANJAJU IRACKOG DIKTATORA.
-
biscanka84
#16 Re: pogubljenje saddama husseina
provokacija za arapske sunnite koji ga podrzavaju(na stranu sto je on djubre i sta sve ne),a i nije humano da ga pogube na dan kada mu je najveci praznik-kako bi bilo da pogube nekog svoga za Bozic? recimo Bushasure_alma wrote:ne znam je li iko otvorio ovu temu vec ali evo da pitam vas: sta misli te o pogubljenju saddama husseina u subotu ujutro?
nego,slusam kako neki pricaju Sadam-kurban??? to je nesto najgore sto mogu uciniti!! jer nakon toga ljudi ce zaista da na njega gledaju kao sehida i bit ce jos popularniji
-
dripac
#17 Re: pogubljenje saddama husseina
Ma boli me taki i za jednog i za drugog.biscanka84 wrote:provokacija za arapske sunnite koji ga podrzavaju(na stranu sto je on djubre i sta sve ne),a i nije humano da ga pogube na dan kada mu je najveci praznik-kako bi bilo da pogube nekog svoga za Bozic? recimo Bushasure_alma wrote:ne znam je li iko otvorio ovu temu vec ali evo da pitam vas: sta misli te o pogubljenju saddama husseina u subotu ujutro?
- Drvosjeca iz Dejcica
Pogubljenje Sadama nece rijesiti nista, ama bas nista. Spirala nasilja ce se i dalje nastaviti, mozda jos vise rasplamsati. Zapitam se nekad je li to mozda stvarni cilj SAD-a u Iraku.
Marionetska vlada u Iraku nije sposobna sam da se odrzi na vlasti, ocekuje nas tegobna 2007. godina u Iraku i Bliskom istoku.
-
King Kikapu
ne ocekuje nas, ocekuje njih. nas ocekuje blokada imenovanja mandatara i ina stranacka prepucavanja.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogubljenje Sadama nece rijesiti nista, ama bas nista. Spirala nasilja ce se i dalje nastaviti, mozda jos vise rasplamsati. Zapitam se nekad je li to mozda stvarni cilj SAD-a u Iraku.Marionetska vlada u Iraku nije sposobna sam da se odrzi na vlasti, ocekuje nas tegobna 2007. godina u Iraku i Bliskom istoku.
-
dripac
Baš me interesuje da li bi te bila briga da li će Karadžićevo pogubljenje išta riješiti. Ja bih ga pogubio pa nek i ćuskije padaju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogubljenje Sadama nece rijesiti nista, ama bas nista. Spirala nasilja ce se i dalje nastaviti, mozda jos vise rasplamsati. Zapitam se nekad je li to mozda stvarni cilj SAD-a u Iraku.Marionetska vlada u Iraku nije sposobna sam da se odrzi na vlasti, ocekuje nas tegobna 2007. godina u Iraku i Bliskom istoku.
- Drvosjeca iz Dejcica
Irak je zemlja u gradjanskom ratu, svaki dan pogine po stotinjak ljudi. Irak je zemlja sa marionetskom vladom postavljenom od strane USA koja crpi iracko crno zlato. Prioritet SAD u Iraku bi trebao biti uspostava reda, prekid nasilja, obnova Iraka. Irak je nazdovao 50 godina od dolaska US trupa u tu zemlju. Vjesanjem, ubistvom, odsjecanjem glave i udova Sadamu se nece nista postici. Rat, nasilje, bijeda i smrt ce i dalje harati ulicama Bagdada i ostalim gradovima u Iraku. US administarcija je jednostavno dezorijenitsana i moze samo poslati dodatne svjeze snage u Irak i tako ponavljati proces iz mjeseca u mjesec. Mogu ponovo jos deset puta nanovo ubiti Sadama to nece nista rijesiti. Daleko od toga da Sadam nije zasluzio smaknuce.dripac wrote:Baš me interesuje da li bi te bila briga da li će Karadžićevo pogubljenje išta riješiti. Ja bih ga pogubio pa nek i ćuskije padaju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogubljenje Sadama nece rijesiti nista, ama bas nista. Spirala nasilja ce se i dalje nastaviti, mozda jos vise rasplamsati. Zapitam se nekad je li to mozda stvarni cilj SAD-a u Iraku.Marionetska vlada u Iraku nije sposobna sam da se odrzi na vlasti, ocekuje nas tegobna 2007. godina u Iraku i Bliskom istoku.
-
dripac
Pa nije bitno da li će riješiti ili neće, ali će zadovoljiti porodice ubijenih. Tamo svakako niko i ništa ne može riješiti situaciju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Irak je zemlja u gradjanskom ratu, svaki dan pogine po stotinjak ljudi. Irak je zemlja sa marionetskom vladom postavljenom od strane USA koja crpi iracko crno zlato. Prioritet SAD u Iraku bi trebao biti uspostava reda, prekid nasilja, obnova Iraka. Irak je nazdovao 50 godina od dolaska US trupa u tu zemlju. Vjesanjem, ubistvom, odsjecanjem glave i udova Sadamu se nece nista postici. Rat, nasilje, bijeda i smrt ce i dalje harati ulicama Bagdada i ostalim gradovima u Iraku. US administarcija je jednostavno dezorijenitsana i moze samo poslati dodatne svjeze snage u Irak i tako ponavljati proces iz mjeseca u mjesec. Mogu ponovo jos deset puta nanovo ubiti Sadama to nece nista rijesiti. Daleko od toga da Sadam nije zasluzio smaknuce.dripac wrote:Baš me interesuje da li bi te bila briga da li će Karadžićevo pogubljenje išta riješiti. Ja bih ga pogubio pa nek i ćuskije padaju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogubljenje Sadama nece rijesiti nista, ama bas nista. Spirala nasilja ce se i dalje nastaviti, mozda jos vise rasplamsati. Zapitam se nekad je li to mozda stvarni cilj SAD-a u Iraku.Marionetska vlada u Iraku nije sposobna sam da se odrzi na vlasti, ocekuje nas tegobna 2007. godina u Iraku i Bliskom istoku.
-
mamica papucarka
pa kad ga vjesaju. Vidim da se pominje subota. Ali, koja??? Sutra???