Pogresno zaljubljen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

lady midnight

Post by lady midnight »

maccarona wrote:sad znam da nisi samo zbog ljepote :D pozeljan kod starijih koka :D:D
mislim da ih vise fascinira tvoja genijalnost :D:D
macca, u kojem ono zhivotnom dobu ti bjeshe? :oops: :oops: :D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

sto? :D mislis da sam tinejdzer zbog ove tvrdnje o sayi ? :D:D:D
lady midnight

Post by lady midnight »

maccarona wrote:sto? :D mislis da sam tinejdzer zbog ove tvrdnje o sayi ? :D:D:D
ma jok, niposhto :D shtavishe, meni se chini da govorish kao zrela zhena u najboljim godinama :D:D:D iliti starija koka :D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

drago mi je da se makar tako cini :D:D:D
Prozor

Post by Prozor »

tralalalalala
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

poznavala sam lika iz Capljine koji je hodao sa majkom svoga jarana i jaranice. Svi su kontali na pocetku da je on sa kcerkom, dok se nije ispostavilo da kcerka nikada nije bila u kombinaciji vec samo majka. Znam da su se poslije javno zabavljali, on 20-ak, ona 40-ak, ali sta je poslije bilo ne znam, izgubila sam ih vida. Sjecam se i Srdjana iz Curryja koji je dosao iz Düsseldorfa u Sarajevo sa Beogradjankom od 45, svi su se po gradu zezali kako su se ona i Srdjanova mama N. odlicno razumjele :lol:
ta ljubav nije potrajala jer je Srki poslije bio s nekom mladjahnom Elmicom, otisao covjek u drugi ekstrem :D

babin sin nije ni prvi ni posljednji i ne vidim nista cudno da mu se svidja starija dama, Pisonja voli crne, a Zuga plave, Ashton Kutcher starije a Hugh Hafner mladje :D
Prozor

Post by Prozor »

Ma babin sin je zrtva slucaja, mislim da je njegovo osnovno pitanje ovdje da li on tu nesto radi pogresno, a ja bih rekao da ne radi... Kao sto su drugi rekli, neka nadje curu ili neku slobodnu zenu(po mogucnosti preporucujem ovo drugo) pa nek´ se zabavlja, a osjecanja prema ovoj se vjerovatno nece mjenjat, ali sta ces...
ifbbpro

Post by ifbbpro »

ma proci ce te, mani se toga majke ti..
Post Reply