macca, u kojem ono zhivotnom dobu ti bjeshe?maccarona wrote:sad znam da nisi samo zbog ljepotepozeljan kod starijih koka
:D
mislim da ih vise fascinira tvoja genijalnost:D
Pogresno zaljubljen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
- lady midnight
ma jok, niposhtomaccarona wrote:sto?mislis da sam tinejdzer zbog ove tvrdnje o sayi ?
:D:D
-
basta sljezove boje
poznavala sam lika iz Capljine koji je hodao sa majkom svoga jarana i jaranice. Svi su kontali na pocetku da je on sa kcerkom, dok se nije ispostavilo da kcerka nikada nije bila u kombinaciji vec samo majka. Znam da su se poslije javno zabavljali, on 20-ak, ona 40-ak, ali sta je poslije bilo ne znam, izgubila sam ih vida. Sjecam se i Srdjana iz Curryja koji je dosao iz Düsseldorfa u Sarajevo sa Beogradjankom od 45, svi su se po gradu zezali kako su se ona i Srdjanova mama N. odlicno razumjele 
ta ljubav nije potrajala jer je Srki poslije bio s nekom mladjahnom Elmicom, otisao covjek u drugi ekstrem
babin sin nije ni prvi ni posljednji i ne vidim nista cudno da mu se svidja starija dama, Pisonja voli crne, a Zuga plave, Ashton Kutcher starije a Hugh Hafner mladje
ta ljubav nije potrajala jer je Srki poslije bio s nekom mladjahnom Elmicom, otisao covjek u drugi ekstrem
babin sin nije ni prvi ni posljednji i ne vidim nista cudno da mu se svidja starija dama, Pisonja voli crne, a Zuga plave, Ashton Kutcher starije a Hugh Hafner mladje
- Prozor
Ma babin sin je zrtva slucaja, mislim da je njegovo osnovno pitanje ovdje da li on tu nesto radi pogresno, a ja bih rekao da ne radi... Kao sto su drugi rekli, neka nadje curu ili neku slobodnu zenu(po mogucnosti preporucujem ovo drugo) pa nek´ se zabavlja, a osjecanja prema ovoj se vjerovatno nece mjenjat, ali sta ces...