Pogresno zaljubljen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Babin sin
#1 Pogresno zaljubljen
Ovako, hocu da mi se da iskreni savjet jer sam 100% ozbiljan.
Vec godinama imam romanticne osjecaje za majku moga jarana, koja je naravno i udata. Prilicno sam mlad, a posto mi je i jaran mladji i njegova majka je. Dakle bez obzira na vecu razliku u godinama nebi mi mogla biti mati. Ovo govorim samo da razjasnim situaciju.
Sada, od kako se druzim sa njime, a ima godina dosta, osjecam jaku privlacnost njegovoj majci koja je izuzetno lijepa zena. Iz pocetka sam mislio da se radi o prirodnoj atrakciji, ali sam sa vremenom shvatio da imam osjecanja za nju. Kada god sam u njenoj blizini uznervozim se, kad je pogledam umeskolji mi se u stomaku, kad prica samnom automatski pokusvam sto vise da impresioniram, kad pomislim na nju dobijem topal i ugodan osjecaj, kad neko nesto ruzno o njoj kaze hocu da ih ispravim, jednostavno kad god sam u njenoj blizini osjecam ogromnu privlacnost i romanticne osjecaje prema njoj.
Ja nista od ovoga necu, zapravo ignorisem ta osjecanja do bola i 100 puta sam sebi rekao da je ona k´o i bilo koja zena. Ali bez obzira cim se ona pojavi isto osjecam. Ja ne znam sta sad da radim i kako da se rijesim tih osjecanja. A osjecam se jako krivo kad ih imam, naravno, zbog druga svog. Kada nadjem curu koja mi se svidja, sve je to ok ali mi se ni trunke osjecanja prema toj zeni ne umanjuju. Pa da se i sutra ozenim...
Je li pogresno od mene tako osjecati? je li pogresno od mene dobijati razne romanticne(nista vise) misli o njoj kako reci "automatski"? nekad se i uhvatim kako mislim druge, bezobraznije, stvari ali ih naravno odmah potisnem. Sto stvar cini gorom, jos kad sam mladji bio slucajno sam je vidio polugolu, zamotanu u peskiru a i jednom prilikom (ali iz daleka i u mraku, nisam nista u stvarnosti vidio) u gacicama. Necu morati spomenuti, da sam je i sanjao, ali koliko se sjecam ipak samo jednom.
Molim vas, ovo je prvi put da sam ovo napisao/ispricao bilo kome. Dajte mi neki savjet kako ovo rijesiti, ili barem olaksati, kao i sta je ovdje od mene prihvatljivo i sta ne? Ja stvarno nemam pojma. A necu da ovako osjecam sto zbog druga sto i zbog babe mu koji je jaran extra...
P.S. Znam da ce neko sada zbijati sale, ali ja nista nisam slagao i napisao sam ovo ovdje jer nemam kud drugo. Da kazem nekome koga znam znam da bi kad tad doslo i do pogresnih usiju ili bi jednostavno bilo previse glupo...
Vec godinama imam romanticne osjecaje za majku moga jarana, koja je naravno i udata. Prilicno sam mlad, a posto mi je i jaran mladji i njegova majka je. Dakle bez obzira na vecu razliku u godinama nebi mi mogla biti mati. Ovo govorim samo da razjasnim situaciju.
Sada, od kako se druzim sa njime, a ima godina dosta, osjecam jaku privlacnost njegovoj majci koja je izuzetno lijepa zena. Iz pocetka sam mislio da se radi o prirodnoj atrakciji, ali sam sa vremenom shvatio da imam osjecanja za nju. Kada god sam u njenoj blizini uznervozim se, kad je pogledam umeskolji mi se u stomaku, kad prica samnom automatski pokusvam sto vise da impresioniram, kad pomislim na nju dobijem topal i ugodan osjecaj, kad neko nesto ruzno o njoj kaze hocu da ih ispravim, jednostavno kad god sam u njenoj blizini osjecam ogromnu privlacnost i romanticne osjecaje prema njoj.
Ja nista od ovoga necu, zapravo ignorisem ta osjecanja do bola i 100 puta sam sebi rekao da je ona k´o i bilo koja zena. Ali bez obzira cim se ona pojavi isto osjecam. Ja ne znam sta sad da radim i kako da se rijesim tih osjecanja. A osjecam se jako krivo kad ih imam, naravno, zbog druga svog. Kada nadjem curu koja mi se svidja, sve je to ok ali mi se ni trunke osjecanja prema toj zeni ne umanjuju. Pa da se i sutra ozenim...
Je li pogresno od mene tako osjecati? je li pogresno od mene dobijati razne romanticne(nista vise) misli o njoj kako reci "automatski"? nekad se i uhvatim kako mislim druge, bezobraznije, stvari ali ih naravno odmah potisnem. Sto stvar cini gorom, jos kad sam mladji bio slucajno sam je vidio polugolu, zamotanu u peskiru a i jednom prilikom (ali iz daleka i u mraku, nisam nista u stvarnosti vidio) u gacicama. Necu morati spomenuti, da sam je i sanjao, ali koliko se sjecam ipak samo jednom.
Molim vas, ovo je prvi put da sam ovo napisao/ispricao bilo kome. Dajte mi neki savjet kako ovo rijesiti, ili barem olaksati, kao i sta je ovdje od mene prihvatljivo i sta ne? Ja stvarno nemam pojma. A necu da ovako osjecam sto zbog druga sto i zbog babe mu koji je jaran extra...
P.S. Znam da ce neko sada zbijati sale, ali ja nista nisam slagao i napisao sam ovo ovdje jer nemam kud drugo. Da kazem nekome koga znam znam da bi kad tad doslo i do pogresnih usiju ili bi jednostavno bilo previse glupo...
- Simply_Red
belaj ti je to.. prestani se druziti sa njima i to ti je rjesenje garantovano
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
Nadji djevojku svojih godina,prihvati se nje i to je to!
Mislilm da nema muskarca koji se u mladjim godinama nije lozio na te malo starije (iskusnije) djevojke/zene!
A ako ti ona daje kakvog povoda,mada cisto sumnjam,uleti na foru pa sta Bog da!!!!
Mislilm da nema muskarca koji se u mladjim godinama nije lozio na te malo starije (iskusnije) djevojke/zene!
A ako ti ona daje kakvog povoda,mada cisto sumnjam,uleti na foru pa sta Bog da!!!!
- zvjezdica_7
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
-
Babin sin
#11 Re: pogresno zaljubljen
Nisam gledao film. Mozda si i upravu, stvar je samo sto ja nju nikada kao ideal nisam postavljao. Znaci ja nikad nisam sad gledao u poljane i zamisljao nju...sheilak wrote:ne znam jesi li gledao film " malena "?
kao tvoja prva ljubav, uvijek ce za tebe predstavljati ideal, savrsen, ali nedostizan. voli je u sebi, tiho. kad postanes zreliji, sjecaces je samo kao lijepe uspomene. i , mislim, da ces naci pravu ljubav. osjecaji prema ovoj zeni mozda nece proci, ali ce doci novi, prema drugoj, mozda jos snazniji.
Jednostavno dobijam ta osjecanja kad god je se sjetim ili sam u njenoj blizini. Pretpostavljam da se ta osjecanja ne mogu izbrisati, ali onda ne znam sta cu sa njima... Je li pogresno ne potiskivati ih? Da bude jasno ja licno necu da budem zainteresovan za nju, ali je jako zamorno boriti se sa potiskivanjem. Mozda da ih pustim, pa neka ostane na tome? Sta cu...
-
Babin sin
Ma nema govora, kakvo ulijetanje, daleko bilo...pape wrote:grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
A ako ti ona daje kakvog povoda,mada cisto sumnjam,uleti na foru pa sta Bog da!!!!Poslusaj mene, ... ne ulijeci, ..... sve ces samo brzo uprskati, ... bukvalno, ...
- anais_nin
#13 Re: pogresno zaljubljen
Gdje da ih pustas?Babin sin wrote:Nisam gledao film. Mozda si i upravu, stvar je samo sto ja nju nikada kao ideal nisam postavljao. Znaci ja nikad nisam sad gledao u poljane i zamisljao nju...sheilak wrote:ne znam jesi li gledao film " malena "?
kao tvoja prva ljubav, uvijek ce za tebe predstavljati ideal, savrsen, ali nedostizan. voli je u sebi, tiho. kad postanes zreliji, sjecaces je samo kao lijepe uspomene. i , mislim, da ces naci pravu ljubav. osjecaji prema ovoj zeni mozda nece proci, ali ce doci novi, prema drugoj, mozda jos snazniji.
Jednostavno dobijam ta osjecanja kad god je se sjetim ili sam u njenoj blizini. Pretpostavljam da se ta osjecanja ne mogu izbrisati, ali onda ne znam sta cu sa njima... Je li pogresno ne potiskivati ih? Da bude jasno ja licno necu da budem zainteresovan za nju, ali je jako zamorno boriti se sa potiskivanjem. Mozda da ih pustim, pa neka ostane na tome? Sta cu...
- zvjezdica_7
- anais_nin
pape wrote:grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
A ako ti ona daje kakvog povoda,mada cisto sumnjam,uleti na foru pa sta Bog da!!!!Poslusaj mene, ... ne ulijeci, ..... sve ces samo brzo uprskati, ... bukvalno, ...
-
Babin sin
#16 Re: pogresno zaljubljen
kroz prozoranais_nin wrote:Gdje da ih pustas?Babin sin wrote:Nisam gledao film. Mozda si i upravu, stvar je samo sto ja nju nikada kao ideal nisam postavljao. Znaci ja nikad nisam sad gledao u poljane i zamisljao nju...sheilak wrote:ne znam jesi li gledao film " malena "?
Jednostavno dobijam ta osjecanja kad god je se sjetim ili sam u njenoj blizini. Pretpostavljam da se ta osjecanja ne mogu izbrisati, ali onda ne znam sta cu sa njima... Je li pogresno ne potiskivati ih? Da bude jasno ja licno necu da budem zainteresovan za nju, ali je jako zamorno boriti se sa potiskivanjem. Mozda da ih pustim, pa neka ostane na tome? Sta cu...![]()
-
Babin sin
hajde saljivdzija, vidis da mi treba pomocanais_nin wrote:pape wrote:grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
a zatim morati lijeciti traume druge vrste
-
colt
Da preformulisemBabin sin wrote:Pa procitaj ponovo tekstcolt wrote:Belaj ..
Kad znas da nema od tog nista, zasto se kacis![]()
. .
Kad si je prvi put vidio nisi odmah osjetio jaku privrzenost,opsesiju nego je ona dosla vremenom .A dosla je jer si DOZVOLIO da zakacis. A nisi trebao jer si znao da od tog nema nista.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
pape wrote:grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
Mora poduzeti nesto ,ili to bataliti ili krenuti cvrsto u kost! Procice mu mladost razmisljajuci o njoj!!!!
- anais_nin
#20 Re: pogresno zaljubljen
pa prisilno ih neces izgasiti to je sigurnoBabin sin wrote:
kroz prozorsalim se
da budu gdje jesu
-
Babin sin
Iskreno ne znam sta sam osjecao kad sam je prvi put vidio. A ja sam jedno hiljadu puta ponovio da nisam hodao okolo i zamisljao nju... Samo koliko se sjecam, imao sam osjecanja za nju. Da li su opala ili porasla nemam pojma. Ja bih rekao da su na istom. A ko zna, mozda i jeste moja greska.colt wrote:Da preformulisemBabin sin wrote:Pa procitaj ponovo tekstcolt wrote:Belaj ..
Kad znas da nema od tog nista, zasto se kacis![]()
. .
Kad si je prvi put vidio nisi odmah osjetio jaku privrzenost,opsesiju nego je ona dosla vremenom .A dosla je jer si DOZVOLIO da zakacis. A nisi trebao jer si znao da od tog nema nista.
- anais_nin
a ako pokusa nesto vrlo moguce opcije sugrunt wrote:pape wrote:grunt wrote:Posto si prilicno mlad kao sto kazes,procice te to!
Mora poduzeti nesto ,ili to bataliti ili krenuti cvrsto u kost! Procice mu mladost razmisljajuci o njoj!!!!
- da ce biti povrijedjen, odbijen i razocaran, ne daj Boze mozda cak i ismijan...ego se ne oporavlja bas brzo od takvih stvari
-bilo kakvih pokusajem isto vrlo lako moze izgubiti prijateljstvo dobrog jarana, kao i osjecaj "dobrodoslice" u njihovoj kuci
- sanse da mu to "prodje" su minimalne ili nikakve, barem po ovom sto je napisao do sada...
prema tome ne tjeraj dijete u belaj
-
Babin sin
Ma sta vam je ljudi, sta boni pokusavat. To nikad nisam napisao, manite se toga.
@anais
Ne provodim toliko, a vjeruj mi da sam je izbjegavao. Rezultat samo bude da budem jos cudniji kad je opet vidim. Ako sad trebam prestat vidjat jarana, dzabe i tema. I pored toga, koliko je fer sad poceti da ga ignorisem zbog MOG problema? Pa ja ne bih volio da meni neko tako postupi. Ne dolazi u obzir.
@anais
Ne provodim toliko, a vjeruj mi da sam je izbjegavao. Rezultat samo bude da budem jos cudniji kad je opet vidim. Ako sad trebam prestat vidjat jarana, dzabe i tema. I pored toga, koliko je fer sad poceti da ga ignorisem zbog MOG problema? Pa ja ne bih volio da meni neko tako postupi. Ne dolazi u obzir.
-
didierdase
Slobodno joj trazi ribe, I to se probaj osecat svojim ramenom ili laktom o njenu sisu ili guzove. zene sve osjete pa i to i kad si kokuz i kad ti se jebe zene imaju 6. culo garantujem. Slobodno tinju lapi ili kad padne mrak a navrati drugog jaran da iskljuci osigurace u haustoru a ti je onda pritisni ko fol prepo se mraka.
Ako ne upali castim te litrom rakije i onda mi se izjadaj pravo
-
Babin sin
Ti si citao previse erotskih prica.didierdase wrote:Slobodno joj trazi ribe, I to se probaj osecat svojim ramenom ili laktom o njenu sisu ili guzove. zene sve osjete pa i to i kad si kokuz i kad ti se jebe zene imaju 6. culo garantujem. Slobodno tinju lapi ili kad padne mrak a navrati drugog jaran da iskljuci osigurace u haustoru a ti je onda pritisni ko fol prepo se mraka.