Pogresna dg i th...
Moderator: anex
- Starlove
#1 Pogresna dg i th...
Necu pisati dugacki post iako imam materijala. Samo bih zeljela podjeliti s vama moje iskustvo cisto da znate sta se sve desava u nasim domovima zdravlja. Naime prije 15 dana sam bila kod oftamologa na obicnom pregledu, da bi mi primarijus dr rekla da je oko iziritirano i propisala kapi, od kojih mi je bilo gore pa je promijenila terapiju. Nakon nepodnosljivih bolova, otecenog i crvenog oka, otisla sam u privatnu polikliniku. Kada me je pregledala doktorica nije mogla da vjeruje, naime imala sam pogresnu dijagnozu i antibiotike koji se ni u kom slucaju ne daju za ovu bolest i sada rizikujem slabovidnost, jer vec je smanjena ostrina vida za nekih 50% i imam dva oziljka na roznjaci od te pogresne terapije.
Kontam da pisem ministru zdravstva da zna kakvi doktori rade. Ovo pisem samo da znate, da se ne daj Boze nekom nesto slicno se ne desi i da znate doticna doktorica je oftamolog u domu zdravlja na Vojnickom i u Kumrovcu.
Kontam da pisem ministru zdravstva da zna kakvi doktori rade. Ovo pisem samo da znate, da se ne daj Boze nekom nesto slicno se ne desi i da znate doticna doktorica je oftamolog u domu zdravlja na Vojnickom i u Kumrovcu.
-
vnm
#2 Re: Pogresna dg i th...
nemas ti tu sta pisati ministarstvu zdravlja nego direktno kod advokata, pa neka im on uputi jednu tuzbu u pisanoj formi. nista ne djeluje bolje.
- Starlove
#3 Re: Pogresna dg i th...
znam to al jedva sam skupila pare za privatnog doktora i terapiju, ali nesto cu poduzeti pa makar
-
modesti
#4 Re: Pogresna dg i th...
Napiši žalbu i pošalji je na par adresa (ne zaboravi i nalaze, kako tog oftalmologa iz doma zdravlja, tako i privatnog). Pošalji direktoru doma zdravlja, Trniniću, pošalji Kantonalnom ministru i nađi neku inspekciju. Sretno!
- Mannequin
#5 Re: Pogresna dg i th...
inspekciju, direktoru otici ispricati, pokazati nalaze i obavezno tuziti! nemoj dozvoliti da ostane na ovome
- otherside
#6 Re: Pogresna dg i th...
ne kontam zasto ne napises ime doktorice ako vec hoces da upozoris druge.
-
felichi
#7 Re: Pogresna dg i th...
da, da,... bez te gradjanske hrabrosti nikada necemo krenuti napred.
imena, kolegice, imena!
imena, kolegice, imena!
- Starlove
#8 Re: Pogresna dg i th...
Primarijus dr Alma Jelečević-Ibišević
- O'zone
- Globalni moderator
#9 Re: Pogresna dg i th...
Nalaze jedne i druge i po mogućnosti probaj na oftamologiji u KCUS dobiti nalaze pa sve fino i direktoru doma zdravlja i ministarstvu zdravstva a advokati ako vide da mogu dobro zaraditi preuzet će slučaj bez plaćanja mogu se namiriti od odštete.
-
MAN-lion's coach
#10 Re: Pogresna dg i th...
modesti wrote:Napiši žalbu i pošalji je na par adresa (ne zaboravi i nalaze, kako tog oftalmologa iz doma zdravlja, tako i privatnog). Pošalji direktoru doma zdravlja, Trniniću, pošalji Kantonalnom ministru i nađi neku inspekciju. Sretno!
Od ovog boldiranog idiota neka autor teme ne očekuje nikakvu pomoć...samo da kažem.