Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aida05 wrote:Mene je zvao jedan broj 065 bas danas.Napade me frajer ni krivu ni duznu.Poceo sa psovkama,te da ce on mene cekati ispred fakulteta na Palama u koji idem ,te da ce me prebiti,ko sam ja da umisljam da sam zenska ipo i da se njegov brat truje radi mene,te otrovace on mene.....i ko zna sta jos!Dok sam dosla do rijeci frajer je prekinuo!A nisam mu stigla ni reci da ne idem na faks posebno ne na Pale
Aha Aida, po Palama se izlazi, i jedeš pljeske kod njegovog brata u grillu.
Nemoj ti nama, ne znam ja frajera, kakav brat gore jeftinija cuga pa se zato ide gore.
Zajefrkavam se.
BTW zar ima faks na Palama?
Znam da u Foči ima Bogoslovija (Lukavica se podrazumjeva), ali za Pale fakat nisam znao.
Hendrix wrote:Ja jednom taman u tramvaj da uđem , zvoni , nepoznat broj javim se , neki lik se dere "Stani ba , sačekaj me jebote gdje si požurio..." ja kontam slabo čujem možda je jaran neki i čekam ja , reko evo čekam , kad lik tamo " Čekaš ti k*** što nisi lift zaustavio da i ja uđem " i ja reko kakav ba lift , i onda se frajer odvali smijat , joj jarane pogriješio sam , i meni šega totalna bila kažem mu ja propusti tramvaj radi tebe. Onako lagani zajeb , bez psovki i sranja.
malo iza rata moj kucni je bio u jednoj il dvije cifre drugaciji od broja hayata. i sad bila je jedno vece neka emisijamo o demobilisanim borcima. i valja ljudi kontaju ono rat nije davno zavrsio, bice nesto za njih. tu noc je jedno 10tak putao zvonoi telefon i pitali jel hayat
i sad ja se javim jednom, imao sam mozda 7-8 godina pita lik jel hayat ja reko jest. gledaju mene starci ono koji mi je kurac
postavi lik pitanje neko za nekog u studiju reko ja bice za 5-6 minuta.
zavrsila se emisija, kad zvoni telefon. mi u kuci ono pola 12, ko je sad. javi se stara, kad isti onaj lik psuje sto nije bilo pitanje a rekli da ce bit ...