Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma jebo ih vise IDrive! Fala bogu nova sedmica dolazi sa novim sistemom koji je kazu bolji od MMi-ja.
A americki izvjestaji su mi uvjek bili na dnu relevantnosti. Lexus GS 300 zadnji????
Inace da se americki prosjecni vozac pita koji je ucestvovao u ovom izvjestaju, i BMW bi imao mjenjac na stubu volana
Koliko je to relevantno da je Cadillac STS na listi. Ako neko nadje dva istovjetna primjerka, tj. da nadje da su svi spojjevi na svom mjestu svaka mu cast.
Imao sam priliku da se vozim u njemu, izrada je katastrofa. Takodje motor je vrlo moderan, ali za 1993 godinu. Northstar 32V! Iako mora se reci, da bolje izgleda nego stari.
Pa to je sve sto su mu promjenili, malo izgled. I ne samo njemu vec i svim ostalim americkim autima. Ali dzaba im kad ne mogu ni 100 hiljada milja preci a da se ne nadju na otpadu. Jebo testove u kojima se spominju cadillac ili cak kia sportage