No sta ako ga izgovara kao v? (Kao onaj sto mogu da mu popuse kuv.....lanuh)
Trazi logopeda i naruzi roditelje sto nisu reagovali na vrijeme.
Moderator: anex
a *ebo te jesam se ismijao.. golemo jel to vic ili..HiBreeD wrote:jelo vrijeme ti gdobro je jarane, ti si jos sretan, ja nikako da se skontam sa L , meni je L=V(ne radimna federalnoj, ni na obn-usanjo18 wrote:E ovako, imam problem od kad sam se rodio, a taj je problem sto ne znam izgovoriti slovo R. Sada me interesuje da li neko zna vise o tome da li je moguce ljeciti isl. Da li neko zna objasniti zasto neko ima govornih mana ili mozda imate neki link koji tamo vodi. hvala, tamo ona plavka ima isti problem)
Doso ja na trafiku da kupim cigare, reko dajte mi jedan pvavi vavter...kaze onaj ciko, staa hos??? reko daj mi pvavi vavter vovf...I krenu on da zatvara onaj prozorcic od trafike... Dobro, reko, daj mi onda pvavi ronhiv!!! izbulji on glavu, kaze mali, nemoj da me zajebavas... Vidim ja vrag odnio salu, ostacu bez cigara, jedino ova mi trafika radi dan noc...Dobro reko daj mi DRINU, vidis da ti to citavo vrijeme trazim![]()
![]()
Ne sikiraj se brate puno zbog toga i mene su svi zezali godinama, ali na sve covjek navikne...gledaj to s pozitivne strane, normalnim curama je to slatko, vazda su me tjerale da im govorim vovim te, vovim, vovim te![]()
Nancy Drew wrote:Nancy Drew wrote:Gray wrote:Ma nemoj to ni lijeciti, nema cure koja nije rekla da joj je to simpaticnoamalka wrote:Ja volim kad neko ne moze izgovoriti slovo R, to mi je preslatkoooJedan bivsi je govorio rrrr
lejla_usa wrote: Meni je to bas super slatko.
i moj jedan bivsi je govorio v umjesto r... slatkis!!!amalka wrote:Ja volim kad neko ne moze izgovoriti slovo R, to mi je preslatkoooJedan bivsi je govorio rrrr