POGLEDAJTE OVE BH. DAME
Moderator: anex
- Neelix
ilitiga eskort sluzbaOne.ba je projekat koji omogu?ava direktan odabir promotorki i edukaciju promotorki od strane stru?nog tima one.ba za što jednostavnije i efikasnije promovisanje proizvoda prema krajnjem kupcu. Nudimo servisne podrške,analizu te kriti?ki osvrt na promocije uz stru?na podrška klijentu za što bolji odabir promotorki edukovanih za promovisanje odre?enih proizvoda.
-
gradjani svijeta
Ali ruzne su...strasno su ruzne...Fotografije bez veze, neke djevojke izgledaju na fotografijama ruznije no sto jesu, jer su ocigledno radjene od strane amatera...
Jadno
Jadno
- karanana
Nije mi jasno kako ove mace nasjedaju na ovakve stvari. Haj dobro sto one nemaju mozak, ali gdje su im roditelji. Ovaj biznis, pocevsi od same "elite" i vrha gdje se nalazi recimo ona firma koja ima licencu za provodjenje izbora za Miss, pa do agencijica kao sto je ova, nije nista nego kurvarluk. Pouzdano znam da se od mnogih ovih djevojaka iznudjivaju seksualne usluge a u zamjenu im se daju prazna obecanja o uspjehu i probijanju na zapad. Eno i danas u novinama citam o jos jednog manekenskoj (model) agenciji i vidim sliku 10-15 cura i onda nekakva 2 tipa promolila glave iza njih.
Djevojcice, skidajte te pudere i prihvatite se neceg pametnijeg, i da uspijete u sta sumnjam, skontajte koliko ce to trajati? Dok vam ni puder ne mogne pomoci da sakrijete bore i dok ne budete u stanju da nosite minjake jer su vam se sise otegle do koljena.
Djevojcice, skidajte te pudere i prihvatite se neceg pametnijeg, i da uspijete u sta sumnjam, skontajte koliko ce to trajati? Dok vam ni puder ne mogne pomoci da sakrijete bore i dok ne budete u stanju da nosite minjake jer su vam se sise otegle do koljena.
- burekodsira
oj sta je ovo ovako... fuj, sYebase djevojke... kad ih ovako iz bliza slikaju sto ih nisu dotjerali kako treba i po potrebi retusirali slike a ne ovako sve i jedna "greska" na licu se primjeti... bas mi ih je zao 
-
mamica papucarka
stvarno je grehota vidjet ovako mlade djevojke sa kilo pudera na licu.
ne kontam sta je ovo... jesu li one zaposlene u trgovinama, ili su samo modeli
ne kontam sta je ovo... jesu li one zaposlene u trgovinama, ili su samo modeli
-
Hierarchia
Kako si me prepoznao? Po halhalama ili nevinom playboy-pogledu.karanana wrote:...za oko kuce. Prsti dusu dali za pranje i razvijanje tijesta za pitu... Hierarchia, jesi ovo ti?Hierarchia wrote:Za sta?Neelix wrote:ta nije losa![]()
![]()
![]()
- Neelix
-
mamica papucarka
jadne cure. Nemojte ih postavljat zivi bili. Meni nekako zao 
-
Hierarchia
Same su se postavile. Mi samo citiramo.mamica 31 wrote:jadne cure. Nemojte ih postavljat zivi bili. Meni nekako zao