Poginuo Rajko Vasić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
bach

#1 Poginuo Rajko Vasić

Post by bach »

Poginuo Rajko Vasić, kažu novine:
U po­ža­ru i ek­splo­zi­ji ko­ji su u pe­tak oko če­ti­ri sa­ta uju­tro izbi­li u pri­ze­mlju zgra­de u uli­ci Do­nje Ro­su­lje na bro­ju 32, u Vi­so­kom ži­vot je iz­gu­bi­la je­dna oso­ba. Pre­ma prvim re­zul­ta­ti­ma uvi­đa­ja nas­tra­dao je vla­snik sta­na Raj­ko Va­sić, ko­ji je ži­vio sam i ni­je imao užih čla­no­va po­ro­di­ce.

Uvi­đaj

De­to­na­ci­ja ek­splo­zi­ja pro­bu­di­la je sta­na­re ko­ji su izlas­kom na pro­zo­re i bal­ko­ne vi­dje­li da iz Va­si­će­vog sta­na ku­lja dim. Ne­ko­li­ci­na njih, pre­ma ne­zva­ni­čnim in­for­ma­ci­ja­ma, pro­va­li­la je u stan ka­ko bi po­mo­gla sta­na­ru, ali bi­lo je ka­sno. Oni su odmah oba­vi­jes­ti­li po­li­ci­ju da je izbi­la ek­splo­zi­ja i da je je­dna oso­ba smrtno stra­da­la. Me­đu­tim, ni na­kon obav­lje­nog uvi­đa­ja, u pe­tak ni­je bi­lo zva­ni­čne in­for­ma­ci­je da li je stra­dao Raj­ko Va­sić jer je ti­je­lo upo­tpu­nos­ti iz­gor­je­lo. Ta­ko­đer, u ze­ni­čkoj po­li­ci­ji sa­zna­je­mo da je vje­štak za pro­tiv po­žar­nu za­šti­tu ka­zao je da je u sta­nu prvo izbio po­žar od či­jeg je di­ma i dru­gih pro­du­ka­ta nas­ta­lih sa­go­ri­je­va­njem u za­tvo­re­nom pros­to­ru nas­ta­la ek­splo­zi­ja, a usljed ko­je su po­ra­zbi­ja­ni pro­zo­ri. Ta­čan uzrok po­ža­ra, pre­ma ri­je­či­ma de­žur­ne tu­ži­te­lji­ce Aide Pi­njo, bit će po­znat na­kon što do­bi­je kom­ple­tan iz­vje­štaj vje­šta­ka i in­spe­kto­ra krim po­li­ci­je.

Sa­ma­čki ži­vot

Na li­cu mjes­ta smo sa­zna­li da je 72- go­diš­nji Raj­ko To­mić go­di­na­ma ži­vio sa­ma­čkim ži­vo­tom u vrlo skro­mno na­mje­šte­nom sta­nu, bez igdje iko­ga. Iako su ga ri­jet­ko vi­đa­li, sta­na­ri iz uli­ce Do­nje Ro­su­lje su nam ka­za­li da je bio vrlo mi­ran čo­vjek s ko­jim su u ri­jet­kim pri­li­ka­ma ugo­dno raz­go­va­ra­li. Ta­ko­đer, oni su nam ka­za­li su nam da je utje­hu za svoj sa­ma­čki ži­vot To­mić tra­žio u al­ko­ho­lu, te da su ga naj­češ­će vi­đa­li pi­ja­nog. Pre­ma ne­zva­ni­čnim in­for­ma­ci­ja­ma, pre­tpos­tav­lja se da je To­mić sam se­bi odu­zeo ži­vot jer vi­še ni­je mo­gao po­dni­je­ti sa­mo­ću. S dru­ge stra­ne, u pe­tak se u Vi­so­kom mo­gla ču­ti i pri­ča da je To­mić naj­vje­ro­va­tni­je ku­ći do­šao pi­jan i da je za­spao sa ci­ga­re­tom u ru­ci od ko­je je izbio po­žar od či­jeg di­ma se ugu­šio i iz­go­rio. Ko­ja je od ovih ver­zi­ja ta­čna bit će po­zna­to po okon­ča­nju odre­đe­nih vje­šta­če­nja.

Ne radi se eto o vlasniku bloga koju Moru Lazovica naziva Poturčenim i po*urcenim, koji za zivot zarađuje pišući kolumne za Avaz i držeći pored srca partijski knjižicu Laktašenkove privatne parije.

Stvar je salova, naslov bode oči.

Bio je jednom u Avazu veliki naslov: Poginuo Sulejman Tihić.

Dole ispod sitnim slovima piše da je nesretni Suljo Tihić iz Ključa vozio traktor koji se prevrnuo, te poginio.

Što su ti mediji danas...
Maraschino

#2 Re: Poginuo Rajko Vasić

Post by Maraschino »

da se necemu veselimo...?
bach

#3 Re: Poginuo Rajko Vasić

Post by bach »

zagazaga wrote:a šta ti očekuješ od ove teme?

Ništa, naslov je čista navlakuša, samo da vidim kako će ljudi reagovati na poznato ime.
and

#4 Re: Poginuo Rajko Vasić

Post by and »

ništa od muštuluka :mrgreen:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#5 Re: Poginuo Rajko Vasić

Post by pape »

@bach, ... uozbilji se.
Locked