Poginulo troje bivših ukućana "Velikog brata"

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

vela-ze

#1 Poginulo troje bivših ukućana "Velikog brata"

Post by vela-ze »

Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala „Velikog brata“, prema nezvaničnim informacijama poginuli su oko ponoći u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac, kod mesta Ušće nedaleko od termoelektrane „Nikola Tesla“.

U kolima je sa njima bio još jedan mladić koji je preživeo nakon što je crveni „sitroen C4“ kojim je, prema nepotvrđenim informacija, upravljao Elmir sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine i završio u reci Vukodraž koja se uliva u Savu.
- U pomoć! Ljudi se dave u kolima, vikao je mladić koji je trčao prema meni - priča za „Blic“ Nikola Negran, portir firme „AD Voćnjak“ koja se nalazi u blizini mesta nesreće.
- Dao sam mu ćebe i telefon koji je tražio da bi pozvao neku
Tanju. On joj je rekao da se vrate - priča Negran.
Bivši ukućani serijala „Veliki brat“ krenuli su sinoć u Loznicu gde su trebali da se nađu na žurci. U Loznici ih je čekao bivši ukućanin, Užičanin Danilo Tomić, dok su u drugim kolima bili, takođe, bivši ukućani Jelena Žeželj, Tanja Obradović i Tanjina sestra Ivana. Po Elmira, Stevana i Zoricu došao je mladić koji je trebao da ih odveze u Loznicu. Neposredno pre nesreće Elmir se zamenio s vozačem koji je prešao na suvozačko mesto. Kako smo sinoć nezvanično saznali, vozilo je zbog neprilagođene brzine izletelo iz jedne krivine i sletelo u reku Vukodraž kod naselja Ušće, nekoliko kilometara posle termoelektrane „Nikole Tesla“.
Nekoliko kilometara pre mesta nesreće, vozilo kojim je upravljao Elmir preteklo je „golf“ u kojem su se nalazile Jelena i Tanja koja ih je zvala pet minuta pre nesreće da im kaže da uspore.
Nekoliko minuta potom, zbog neprilagođene brzine „sitroen“ je izleteo iz krivine, prevrnuo se na krov i završio u reci. Tokom prevrtanja, suvozač je ispao iz autmobila. Nakon desetak pređenih kilometara vozač „golfa“ ih je pozvao da vide gde se nalaze, ali kako oni nisu bili dostupni, odmah je krenuo nazad. Kod naselja Ušće zatekao je stravičan prizor. Vozilo u kome su bili njihovi prijatelji bilo je u reci. Videli su crveni „sitroen“ u kanalu i preživelog mladića na obali. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je na mesto nesreće došla posle 15 minuta. Suvozača, čije identitet nije bio poznat do zaključenja ovog broja, ekipa Hitne pomoći odmah je odvezla u beogradski urgentni centar. Za to vreme vatrogasci i policajci počeli su da vade vozilo iz kanala, za šta im je trebalo dva sata.
- Ne znam šta se dešava... izvlače ih iz vode - kroz suze i grcaje je pokušavala da izgovori Jelena Žeželj.
Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Vidno potreseni Danilo, Tanja i Jelena suod tuge pali u nesvest, a Hitna pomoć je brzo stigla i dala im lekove za smirenje.
- Tri lica su poginula, a jedno je preživelo. To je sve što mogu trenutno da vam kažem - rekao nam je jedan od policajaca sa uviđaja koji je počeo odmah nakon što je „sitroen“ izvađen iz reke.
Kako saznajemo, čelni ljudi „Emotiona“, verovatno će prekinuti emitovanje „Velikog brata“.[/img]
sulesavic

Post by sulesavic »

Gdje ovo naðe?
vela-ze

Post by vela-ze »

sorry zaboravio sam staviti izvor informacija, ev sad:
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=25124
sulesavic

Post by sulesavic »

amalka

Post by amalka »

Aj, strashno :(
rihakm

Post by rihakm »

a u pm!!!Ne mogu da vjerujem.jebo zivot sad te ima sad te nema.neka ima je laka crna zemlja. :sad:
Comrad

Post by Comrad »

Nisam pratio onaj VB, ali mislim da je ovaj jedan iz BiH, vidjao sam negdje po novinama. Brza voznja... :-? Gotovo sad...RIP
sulesavic

Post by sulesavic »

Tuzlak...
nausnica

Post by nausnica »

O moj Bože :( :( :( :( :( :( :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
sffovac

Post by sffovac »

ko im je kriv kad su se vozili s manijakom
sva sreca sto niko drugi nije stradao
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

:(

crnjak!

Bili su fini.

A zadnji puta kada su usli u kucu svi su bili u bijelom, i cutali su.
saviola

Post by saviola »

sta reci nego tuga!!!

RIP zeka, zorica i elmir :( :( :(
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

No comment.. :(
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Ne pratim to al zao mi je :(
RIP :(
Mladi zivoti svakim danom nestaju na ove nacine... :(
Jara

Post by Jara »

r.i.p. :(
Skyfox

Post by Skyfox »

ne pratim ali mi je zao mladih zivota....
cheb

Post by cheb »

OBAVEŠTENJE

Zbog tragične pogibije bivših ukućana Velikog Brata, Stevana Zečevića, Elmira Kuduzovića i Zorice Lazić, B 92 i produkcijska kuća Emotion, odlučili su da obustave ovogodišnji serijal Velikog Brata večeras u 21h.

http://www.velikibrat.co.yu/

RIP
Faust

Post by Faust »

http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,103202.jl

Njoj nikad forumaši neće reći R.I.P. jer nije bila na televiziji. Kakva su ovo obavještenja, svakodnevno pogine koliko hoćete ljudi u saobraćajnim nesrećema, što bi se posebna tema otvarala za tamo nekakvo troje koje je bilo u nekom tv showu?
FaceOff

Post by FaceOff »

A zasto sarajevo-x.com nije uopste objavio ovu vijest, kao ni vecina drugih medija u BiH osim Pinka???
Bez obzira sto su to ucesnici Velikog brata koji se emituje na ovoj komercijalnoj TV, mislim da j ered to objaviti, barem zbog cinjenice sto je u ovoj saobracajnoj nesreci poginuo drzavljanin BiH.

Sucesce porodicama!!!
sulesavic

Post by sulesavic »

Cijenjeni kolega Faust
FaceOff wrote:zbog cinjenice sto je u ovoj saobracajnoj nesreci poginuo drzavljanin BiH.
Faust

Post by Faust »

sulesavic wrote:Cijenjeni kolega Faust
FaceOff wrote:zbog cinjenice sto je u ovoj saobracajnoj nesreci poginuo drzavljanin BiH.
Svakodnevno ih (državljana BiH) gine nekoliko pa nema RIP-ova na ovom forumu.
sulesavic

Post by sulesavic »

Faust wrote:
Svakodnevno ih (dr¾avljana BiH) gine nekoliko pa nema RIP-ova na ovom forumu.
OK.

Mene uvuæi u ovakvu raspravu neæe¹.

Bio sam, odao poèast, sad se povlaèim.
FaceOff

Post by FaceOff »

sulesavic wrote:
Faust wrote:
Svakodnevno ih (državljana BiH) gine nekoliko pa nema RIP-ova na ovom forumu.
OK.

Mene uvući u ovakvu raspravu nećeš.

Bio sam, odao počast, sad se povlačim.
Bravo sulesavic!!!
Potpisujem!
Faust

Post by Faust »

Samo idite i čekajte da nova medijska ličnost zatreba vaš RIP. Ove bezimene ostavite njihovim porodicama, ko im je kriv što ih Veliki Brat nije pogledao.
sulesavic

Post by sulesavic »

Nema potrebe ni za kakvim potpisima, Faust je ovdje poznat i priznat, ja po¹tujem njegove stavove.
Post Reply