Poginu momak u Slozi
-
Sir_Lancelot
#1 Poginu momak u Slozi
OK, ne bih sada da pričam zašto i kako se dogodilo. Međutim interesantno je da ni u jednim dnevnim novinama nema ove informacije, osim na portalu AVAZA. Zaista interesantno. Evo linka: http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... -stepenice
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2 Re: Poginu momak u Slozi
Nekad je ovde na forumu neko fino napisao da je sloga postala opasno mjesto i da zalaze svakakvi likovi. Od tada je zaobilazim u shirokom luku
-
Lesli Eldridž
#3 Re: Poginu momak u Slozi
Jebene su one stepenice pravo, gledao sam kad se jednom cura umal' ne strovali. A sad šta je bilo, ko zna...
-
Sir_Lancelot
#4 Re: Poginu momak u Slozi
Dobro to. To je prica za novi topic. Slozio bih se. Međutim, vijest stara TRI DANA! Niko ne zna.Nema je ni na ovom portalu.
Oprostite za "o" u naslovu...
Oprostite za "o" u naslovu...
-
opet ja
#5 Re: Poginu momak u Slozi
malo sve cudno..on kao fin a u drustu narkomanke i dilera...roditeljima je to ok, ali misle da je ubijen...a sto se tice stepenica u slogi
ma nek' je samo bio pijan dovoljno je
- JThomas
#6 Re: Poginu momak u Slozi
evo i ja prvi put čujem za ovo. fakat kako da se tako malo priča? sigurno su radile veze da se ovo zataška...
-
ulpinian
#7 Re: Poginu momak u Slozi
Hitna smjena gradonačelnika !!!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#8 Re: Poginu momak u Slozi
I ja cujem tek za ovo
Sta god da je bilo, tragedija.
A stepenice jesu kriza zesca.
Sta god da je bilo, tragedija.
A stepenice jesu kriza zesca.
-
F.G.R.
#9 Re: Poginu momak u Slozi
Tako su ovdje reagirali kad je bila semiha i samir silajdzic...i onaj demir iz dosta..ulpinian wrote:Hitna smjena gradonačelnika !!!
- Rauber
#10 Re: Poginu momak u Slozi
Bas sam pricao u vezi ovoga s jaranom koji radi u slozi, kaze ma niko ga dohvatio nije 100% , sam se razbio, bas mi kaze nedaj Boze da je neko bio iza njega jos bi bio optuzen za ubistvo 
-
Sir_Lancelot
#11 Re: Poginu momak u Slozi
Meni je sve to čudno. Ko ide vani nedeljom u Slogu? Najviše od svega mi smeta i zbog čega sam pokrenuo ovaj topic, da niko nije objavio ovu vijest...
-
MmeDeLafayette
#12 Re: Poginu momak u Slozi
Ovo sve vishe postaje uzasno i neshvatljivo... :S
- karanana
#13 Re: Poginu momak u Slozi
subota na nedjelju, najudarnija noc, sto da ne ici u slogu tada?Sir_Lancelot wrote:Meni je sve to čudno. Ko ide vani nedeljom u Slogu? Najviše od svega mi smeta i zbog čega sam pokrenuo ovaj topic, da niko nije objavio ovu vijest...
-
MmeDeLafayette
#14 Re: Poginu momak u Slozi
ma to je postalo vishe kao neki ritual, ali kad tako neko kaze ne valja ovamo, ne valja tamo
ovdje sandzaklije, tamo seljaci... sve je to relativno
jer opasno je postalo svugdje 
ovdje sandzaklije, tamo seljaci... sve je to relativno
- Irm@
#15 Re: Poginu momak u Slozi
joj cula sam
a pregrozne su one stepenice nisam jednom se trznula da se ne stropostam dolje..a josh ako je bio pijan
btw. ajd molim te ak ti nije tesko da ispravis "poginu momak u SloGI" (znam cjepidlaka sam...ali sta cu)
btw. ajd molim te ak ti nije tesko da ispravis "poginu momak u SloGI" (znam cjepidlaka sam...ali sta cu)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#16 Re: Poginu momak u Slozi
F.G.R. wrote:Tako su ovdje reagirali kad je bila semiha i samir silajdzic...i onaj demir iz dosta..ulpinian wrote:Hitna smjena gradonačelnika !!!
Ne kontam, izbori bili u oktobru 2008.g.,...Aha, imao drugi nick,...F.G.R.
-
Area_51
#17 Re: Poginu momak u Slozi
Cuj Ana i Raso, narkomani. Ko su likovi, jel neko zna. Izgleda Vlado pusta u Slogu svakoga. 
- amrica
#18 Re: Poginu momak u Slozi
avaz
Potvrđena smrt od pada niz stepenice
Sabahudina Vražalice je podlegao nakon pada niz stepenice u sarajevskom klubu "Sloga"...
05.06.2009. 12:15
Vještak sudsko-medicinske struke dr. Nermin Sarajlić jučer je obavio obdukciju tijela Sabahudina Vražalice (25), koji je podlegao nakon pada niz stepenice u sarajevskom klubu "Sloga".
Obdukcijom su potvrđeni navodi iz policijskoj izvještaja, sačinjenog nakon uviđaja, da je riječ o udarcu zadobivenom prilikom pada niz stepenice.
Mladić je podlegao u ponedjeljak popodne, a povredu je zadobio u nedjelju oko 4.30 sati. Članovi njegove porodice nisu bili zadovoljni onim što je policija uradila na licu mjesta, smatrajući da ne postoji mogućnost da je u pitanju nesretan slučaj.
Roditelji su smatrali da je Sabahudin ubijen, a bili su ogorčeni i činjenicom da ih niko nije ni obavijestio da je povrijeđen. Sve dok nije preminuo, nisu ni znali gdje se on nalazi.
Međutim, iz MUP-a je zvanično rečeno da su svjedoci potvrdili da je Vražalica sam pao niz stepenice, te da uz njega u tom trenutku nije bilo nikoga.
Potvrđena smrt od pada niz stepenice
Sabahudina Vražalice je podlegao nakon pada niz stepenice u sarajevskom klubu "Sloga"...
05.06.2009. 12:15
Vještak sudsko-medicinske struke dr. Nermin Sarajlić jučer je obavio obdukciju tijela Sabahudina Vražalice (25), koji je podlegao nakon pada niz stepenice u sarajevskom klubu "Sloga".
Obdukcijom su potvrđeni navodi iz policijskoj izvještaja, sačinjenog nakon uviđaja, da je riječ o udarcu zadobivenom prilikom pada niz stepenice.
Mladić je podlegao u ponedjeljak popodne, a povredu je zadobio u nedjelju oko 4.30 sati. Članovi njegove porodice nisu bili zadovoljni onim što je policija uradila na licu mjesta, smatrajući da ne postoji mogućnost da je u pitanju nesretan slučaj.
Roditelji su smatrali da je Sabahudin ubijen, a bili su ogorčeni i činjenicom da ih niko nije ni obavijestio da je povrijeđen. Sve dok nije preminuo, nisu ni znali gdje se on nalazi.
Međutim, iz MUP-a je zvanično rečeno da su svjedoci potvrdili da je Vražalica sam pao niz stepenice, te da uz njega u tom trenutku nije bilo nikoga.
- sodom
#19 Re: Poginu momak u Slozi
Ako je pijan ljuljno potiljkom u zeljezne stepenice, nije ni čudo da mu fali komad lobanje...
p.s
I nije neka vijest, ipak je do urednika da li će je objaviti ili ne!
p.s
I nije neka vijest, ipak je do urednika da li će je objaviti ili ne!
-
sajosarajlija
#20 Re: Poginu momak u Slozi
Treba Slogu zatvoriti i gazdu opaliti kaznom velikom... uslovi tamo, one stepenice razne, prevelik broj gostiju nekad će kulminirati jednim požarom ne daj Bože ili nekim ubaćenim suzavcem koji će dovesti do katastrofe...