Danas sam prolazio kroz Buća Potok nakon ovog pljuska, koji je napravio jezero ispod podvožnjaka, posle 10min puzanja ulicom ispod podvožnjaka vidim auto, tačnije krov (nisam imao ništa da slikam). Ko će sad čovjeku ni krivom ni dužnom da plati štetu?
Inače ovo nije prvi slučaj, nakon svake veće kiše isti problem, a niko se ne stara da ga riješi!!!
Podvožnjak u Buća Potoku
- Qler
a ko ga je tjerao da ide pod vodu... ti su mi najdrazi.. moze moj golf... dok sam isao dole u skolu nagledao sam se toga.... mislim trealo bi nesto uraditi po tom pitanju.. i stavljali su dodatne sahtove i svasta nesto ali ne ide...
al' meni ne ide u glavu koliko covjek mora biti glup i krenuti u bukvalno jezero i kontat da ce moci izaci bez problema i jos suh?! vidio sam x puta da se lola sa golfom, jettom ili nekim manjim kamioncicem zaleti konda da ce ako ide brze prepoloviti vodu pa ce roci ko Mojsije
samo se ukuca u vodu i onda kuka sta je uradio i krivi drzavu...
:D:D pih
::D
al' meni ne ide u glavu koliko covjek mora biti glup i krenuti u bukvalno jezero i kontat da ce moci izaci bez problema i jos suh?! vidio sam x puta da se lola sa golfom, jettom ili nekim manjim kamioncicem zaleti konda da ce ako ide brze prepoloviti vodu pa ce roci ko Mojsije
- Alfons Kauders
lik je prosle godine u centru tuzle tako... moze moj tuareg... sa autom starim 10 dana uletio u baru duboku pola metra... i narucio novi V10 motor za 35 hiljada... sam pao sam se ubio, glupana nam nikad nije falilo...Qler wrote:a ko ga je tjerao da ide pod vodu... ti su mi najdrazi.. moze moj golf... dok sam isao dole u skolu nagledao sam se toga.... mislim trealo bi nesto uraditi po tom pitanju.. i stavljali su dodatne sahtove i svasta nesto ali ne ide...
al' meni ne ide u glavu koliko covjek mora biti glup i krenuti u bukvalno jezero i kontat da ce moci izaci bez problema i jos suh?! vidio sam x puta da se lola sa golfom, jettom ili nekim manjim kamioncicem zaleti konda da ce ako ide brze prepoloviti vodu pa ce roci ko Mojsijesamo se ukuca u vodu i onda kuka sta je uradio i krivi drzavu...
:D:D pih
::D
- Alfons Kauders
drugim rijecima... i kod vas ima glupana koji misle da je golf 2 amfibija ?sulesavic wrote:Slični problemi more i druge gradove u BiH. Zenicu, naprimjer. S tim što je kod nas u pitanju kompletna petlja za ulazk u grad
- Alfons Kauders
zenica, ruku na srce, ima najbolje uredjen ulaz i obilaznicu u bih... ko hoce u grad, bujrum skreni, pa preko mosta... ko nece... pravo, nema ni samafora, ni kolona... za razliku od sarajeva, gdje voznja od aerodroma do rajlovca zna trajati preko 45 minuta...sulesavic wrote:Mislim, u doba monsuna u BiH i autobusi i kamioni idu alternativnim putem u Zenicu. Ali, teza o neuništivosti spomenute marke vozila nije još u potpunosti dokazana - sky is the limit
-
sulesavic
Mrsko mi parafrazirati onaj vic o Jugoslaviji i njenim graðanima koji su imali sreæu da ¾ive u toj dr¾avi, za razliku od drugih...Alfons Kauders wrote: zenica, ruku na srce, ima najbolje uredjen ulaz i obilaznicu u bih... ko hoce u grad, bujrum skreni, pa preko mosta... ko nece... pravo, nema ni samafora, ni kolona... za razliku od sarajeva, gdje voznja od aerodroma do rajlovca zna trajati preko 45 minuta...
- bpsang
uvijek kad padne kisa mene nema da napravim par slicica o tim fanaticima koji se prse moze moj golf kroz tu baru...
a sto se tice podvoznjaka ,jedino rijesenje je nadvoznjak
jer je ovaj prvi u nivou sa miljackom
i nemojte da vrijedjate Buca Potok
prije 30 i 40 godina
Londonac je isao od Marijin Dvora do Buca Potoka,pa kad se okrene na bivsoj rampi kontas evo ga prevrce se garant.
za neupucene Londonac je dvospratni autobus

a sto se tice podvoznjaka ,jedino rijesenje je nadvoznjak
jer je ovaj prvi u nivou sa miljackom
i nemojte da vrijedjate Buca Potok
prije 30 i 40 godina
Londonac je isao od Marijin Dvora do Buca Potoka,pa kad se okrene na bivsoj rampi kontas evo ga prevrce se garant.
za neupucene Londonac je dvospratni autobus