e ovo već poštujem !saobracajni fax wrote:nije on tamo ugrozen,nego je finale i ko zeli i ko gleda to neka glasa...
cak sam negdje na bilbordu u gradu vidio plakat podrske za njega...
a to sto mnogi ovdje vole da se petljaju u sve i vole da imaju misljenje o svemu,ja za to nemam komentar...
samo znam da gotivim covjeka,i to je to!!!
Podržimo Macu
Moderator: anex
- uvjek dobar gost
#26 Re: Podržimo Macu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#27 Re: Podržimo Macu
Pa jel on ishta drugo radi osim sto ucestvuje u ovim glupim emisijama??
A podrzat cu ga sigurno, evo trcim po telefon!
- OldSql
#28 Re: Podržimo Macu
nemoj toliko zuriti uPanucesAdmir_1984 wrote:Pa jel on ishta drugo radi osim sto ucestvuje u ovim glupim emisijama??![]()
![]()
- Ridjobrki
#29 Re: Podržimo Macu
Jel ima neki broj da se nazove da se spali farma, pobije živina i rašćeraju stanari? 
- bosanski
#30 Re: Podržimo Macu
Marka za Macu = marka manje za Iliju Jurišića 
- OldSql
#31 Re: Podržimo Macu
drago mi je da nisam jedini sa ovakvim misljenjem ,)bosanski wrote:Marka za Macu = marka manje za Iliju Jurišića
- banjaluka078
#32 Re: Podržimo Macu
Ja sam nažalost naletjela na to tri ili četiri puta, jer ma koliko sam ja operisana od reality TV-a, neki meni bliski ljudi nisu...pa sam tako prije nekoliko sedmica slušala Macu kako ne da pljuje, nego kenja, po Sarajevu, do te mjere da sam pomislila da mu treba odmah dati borava u SRB, jer se u Sarajevu neće dobro provesti ako se kad vrati...očigledno Sarajlije ili ne gledaju sve ili im je svejedno dok god je Maca "Sarajlija". Ja za njega ne bih glasala ni u ludilu, da mi je rođeni, zato što je prost i primitivan i radije ću tu koju marku uplatiti u neku humanitarnu svrhu.
- Irm@
#33 Re: Podržimo Macu
+1Adriatic wrote:Nije valjda da je postavljač teme ozbiljan?
Evo ja sam u zadnje vrijeme gledao tu farmu jer mi je skrenuta pažnja na primitivizam koji još nije viđen na TV.
I zaista je tako.
Od one opajdare Zorice, pa Maje, a Maca .....debil samo takav.
Bože, i ono je raslo u Sarajevu.
Propali glumac, voditelj.......
A da ne spominjem onu epizodu na pijaci i hvatanju za stražnjicu, što je neko već ranije spomenuo.
Dakle, još jedan u nizu enormno plaćenih kretena.
Boze sacuvaj mi je ta emisija.. i nije mi jasno kako to neko moze gledati..ja kad god sam pokusala da gledam cula sam vishe psovki uvreda i prostakluka u 5 minuta nego što neko izgovori cijelog svog zivota..
a Maca je svoj primitivizam pokazivao od svog prvog pojavljaivanja na tv-u tako da me to ne iznenadjuje bas puno...
- levatcom
#34 Re: Podržimo Macu
nije maca tamo zbog bosne, nego zbog love
ne gurao ga ja!
ne gurao ga ja!
- JThomas
#35 Re: Podržimo Macu
e od takvih k'o što je postavljač teme oni mlate grdnu lovu za d*kanje qrca, i televizija i takmičari. a vi samo zovite i tipkajte, dvije markice, tri markice...dok je vune biće i ovaca. pomislio bi čovjek, ne zna narod šta će od para.
-
veka
#36 Re: Podržimo Macu
kad bi se tako gledalo onda zašto se gledaju fudbalske utakmice i svak navija za svoju zemlju a fudbaleri igraju ne zbog nas već zbog para
- atko
#37 Re: Podržimo Macu
A sto ga zovete maca meni onako vise lici na konja 
- Ridjobrki
#38 Re: Podržimo Macu
Ako kad vidite Macu da je sjeo na kakva kolica na vrh Dalmatinske onda me zovite da ga poguram...
- bez_ideje
#39 Re: Podržimo Macu
Nilskog?atko wrote:A sto ga zovete maca meni onako vise lici na konja
- atko
#40 Re: Podržimo Macu
bez_ideje wrote:Nilskog?atko wrote:A sto ga zovete maca meni onako vise lici na konja
Maci predlazem da sta lane protiv sarajeva u duetu sa kusturicom i karijera ce mu krenuti eksponencijalno
- zeleni xy
#41 Re: Podržimo Macu
Većeg primitivizma nikad nisam vidio na TV od te farme. Sve ih treba pohapsiti i u zatvor strpati i od početka im uvesti jaslice, vrtić i osnovnu školu a izborni predmet da im bude osnove kulture.
Kad su im takozvane VIP takve možemo zamisliti kakvi su oni što to nisu, ako je farma ogledalo Srbije bolje da se zakopaju u zemlju ili da se javno oglase i ograde od onih idiota.
Kad su im takozvane VIP takve možemo zamisliti kakvi su oni što to nisu, ako je farma ogledalo Srbije bolje da se zakopaju u zemlju ili da se javno oglase i ograde od onih idiota.
- Ridjobrki
#42 Re: Podržimo Macu
Čuj šta je kriva? Ništa kao i uvijek pa je svejedno jedemo. Nisam ja mislio da se sadistički to pobije nego onako... da se usmrti u prehrambene svrhe.moderator wrote:Za ovo bi trebao dobiti ban. Sta je zivotinja kriva?.Ridjobrki wrote:Jel ima neki broj da se nazove da se spali farma, pobije živina i rašćeraju stanari?
-
*mima*
#43 Re: Podržimo Macu
Al sto jest jest.....Maca je penicilin za papke.......
- Ridjobrki
#44 Re: Podržimo Macu
Jebajiga ti odmah u najgoroj mogućoj varijanti shvatio!moderator wrote:ridjobrki, ne znam ja sta si ti mislio, samo si se u pisanoj formi pogresno izrazio, pa ja zato...
Maca je bio u VB, VB VIP, FArma...koji je ostao reality jos? Hrvatska trazi supertalenta?
A mislim da nije bio u Hrvatska traži zvijezdu i Mijenjam ženu.
- Ridjobrki
#45 Re: Podržimo Macu
Zamisli tu siroticu na sedam dana...

"Maca jesam te zamolila da ne rasipaš taj bijeli prah okolo, ponovno se usisavač bu zaštopal !?"
Naravno, da neko ne bi pogrešno shvatio, Maca je gipsao neke pukotine po kući...
"Maca jesam te zamolila da ne rasipaš taj bijeli prah okolo, ponovno se usisavač bu zaštopal !?"
Naravno, da neko ne bi pogrešno shvatio, Maca je gipsao neke pukotine po kući...
Last edited by Ridjobrki on 22/06/2010 14:57, edited 3 times in total.
- joint union
#46 Re: Podržimo Macu
veka wrote:Podržimo našeg bosanca kojeg očito niko nerazumije na farmi onaj naš mentalitet, duhovnost, Sarajevsku raju.
Napred Maco
Eki Maca reprezent ni vise ni manje nego duhovnosti
- antonija
#47 Re: Podržimo Macu
Maca je ŠLAJM - OLOŠ ljudskog društva.
DNO DNA - kreten, primitivac debil.
Sud BiH ga je osudio na 6 mjeseci ZATVORA, radi omalovazavanja SARAJKE na PIJACI u Sarajevu.
Klošar, imbecil, uhljup, dno dna.
Sud BiH ga je osudio na 6 mjeseci ZATVORA, radi omalovazavanja SARAJKE na PIJACI u Sarajevu.
- plejka2
#48 Re: Podržimo Macu
Ima na hajatu zvijezda mozes biti timoderator wrote:ridjobrki, ne znam ja sta si ti mislio, samo si se u pisanoj formi pogresno izrazio, pa ja zato...
Maca je bio u VB, VB VIP, FArma...koji je ostao reality jos? Hrvatska trazi supertalenta?
- Ridjobrki
#49 Re: Podržimo Macu
Hmmm, pa ovo otprilike i odgovara opisu tipčnog današnjeg reprezenta duhovnosti...antonija wrote: ŠLAJM - OLOŠ ljudskog društva.
-
detroit-mercy
#50 Re: Podržimo Macu
Elem posto vec dugo godina izbivam iz domovine, nekako prije par godina do usiju mi je doprlo da ima tamo neki Maca na TVu, otkida. Raja se pale i td, i tako bio kod familije koja ima nasu tv i slucajno se zadesi i taj Maca na tv. Ja veceg kretencine ne vidjeh odavno, kolicina prizemnih fora (tipa kar te der kar te cepa a kondukter nije) koje koriste djeca u osnovnoj ili rani adloloscenti mu je bila na veoma zavidnom nivou. Iz onoga sto ja vidjeh, tu se nema sta podrzati, prije cu podrzati utemeljitelja da se dokopa vlasti nego onog kretencinu