Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadam se da moderacija SA-X nema nista protiv ove grupe. Ukoliko krsi pravila, ukolnite je.
Naime, kako je svicarska prestala biti de facto neutralna i sekularna zemlja, mislim da je veoma dobro podrzati ovakve grupe kao sto su "bojkot svicarskih proizvoda". Nije da ne mozemo uciniti nista po ovome pitanju. Mozemo, ako nista bar da im malo, ali bar malo oborimo brendove. To je ono sto najvise boli.
vruce pivo wrote:Stavite i Saudijsku Arabiju na spisak..
Da, oni su partner Svicarske u pojedinim ekonomskim segmentima, mada mislim da ce vec sutra iznijeti svoj stav i promjeniti misljenje i tok ekonomske saradnje.
vruce pivo wrote:Stavite i Saudijsku Arabiju na spisak..
Da, oni su partner Svicarske u pojedinim ekonomskim segmentima, mada mislim da ce vec sutra iznijeti svoj stav i promjeniti misljenje i tok ekonomske saradnje.
Ne znam o cemu ti prica
Ako govorite o zemljama koje ne postuju slobodu religije onda Saudijska Arabija mora biti na prvom mjestu..
Na drugo mjesto ako hoces stavi Svicarsku!
Okay, nismo na istoj frekvenciji. Pravi grupu za Saudijsku Arabiju i furaj sa bojkotom.
No, sagledaj i par cinjenica:
- Tu je svakako i vatikan, pored Saudijske Arabije
- Dalje, svicarska je centar silnih organizacija za ljudska prava i to je najbitniji faktor, takvih organizacija nema u Sau. Ar.
- Svicarska je centar UNovih organizacija i to je jedan veliki faktor, a ovakva i sa ovim zakonom to ne moze biti vise, vrlo jednostavno
Itd, itd ...
PipiDugaDevetka wrote:Nestleove proizvode ionako ne kupujem jer na njihovoj stranici stoji da u njih
trpaju GMO, pa djeca (A i odrasli) sanjaju nakaze.
Nestle ne kupujem jos otkako su potrovali africke bebe
PipiDugaDevetka wrote:Nestleove proizvode ionako ne kupujem jer na njihovoj stranici stoji da u njih
trpaju GMO, pa djeca (A i odrasli) sanjaju nakaze.
Nestle ne kupujem jos otkako su potrovali africke bebe
Znam za trovanje djece i beba od strane kineskog Nestle-a, ali za afrički slučaj ne znam, nisam upratio.
Ima li neki link ili samo reci kada je to bilo, otprilike?
Joj ne OPET molim vas
PS. Kako ide bojkot danskih, americkih i onih kompanija koje ,,podrzavaju'' Izrael?? Umrla mu mati ko je i jednom narucio Coca Colu ili Fantu