Podržavanje terorizma na BH portalima

Locked
Parma

#1 Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Parma »

Čitajući po portalima iznenađen sam koliko ljudi podržavaju i opravdavaju terorizam,a posebno Bošnjaci iz ruralnih dijelova BIH.

Da li je to zbog nižeg obrazovanja,ili jednostavno zato što je raja zatucana i jedino im to preostaje da tako budu zapaženi u društvu,jer oni misle ako yebu majku Trumpu ili Putinu da su face u selu.

Mnogi opravdavaju terorističko ubijanje nevinih ljudi sa parolom eto i oni su ubijali po arapskim zemljama,oni su gledali dok nas četnici kolju itd...

Mene je nekada sramota što sam Bošnjak,Musliman,Bosanac jer i u svojoj familiji imam takvih,a jedva su završili osnovnu,a ono meni drži predavanje kako treba da živimo u BIH,kako treba da se molimo,kako treba da se držimo turaka,a ne ispušta flašu iz jedne a tiket iz druge ruke.
SkyLimit

#2 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by SkyLimit »

"Nikad ne odgovaraj na teme koje otvaraju oni sa jednim ili dva posta"
Parma

#3 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Parma »

SkyLimit wrote:"Nikad ne odgovaraj na teme koje otvaraju oni sa jednim ili dva posta"

Izvinjavam se što nemam hiljade postova... :bih: neki od nas i rade... :run:
Acid25

#4 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Acid25 »

Image
Krokodajl

#5 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Krokodajl »

Neko podržava islamski terorizam, neko se ponosi što je bacao napalm po Viet Kongu, nekom je Breivik heroj, neko opravdava samoubilačke napade, neko podržava napade na LGBT osobe, neko glasa za Radeljaša...

Ima nas svakakvih, jbg.
insomnia78

#6 Re: RE: Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by insomnia78 »

SkyLimit wrote:"Nikad ne odgovaraj na teme koje otvaraju oni sa jednim ili dva posta"
Pogotovo oni sto kazu da su bosnjak, metnu zastavu s ljiljanima (ne mislim na tebe)[emoji4] ili nadiju sebi kako muslEmansko ime, tipa Ado84, Ommer isl
Haha
Parma

#7 Re: RE: Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Parma »

insomnia78 wrote:
Pogotovo oni sto kazu da su bosnjak, metnu zastavu s ljiljanima (ne mislim na tebe)[emoji4] ili nadiju sebi kako muslEmansko ime, tipa Ado84, Ommer isl
Haha

jebiga eto pogledaj moje postove nemam ih puno ali vidi barem da sam otvorio temu o četničkom portalu i neznam da li pravo kritike imaju samo oni sa hiljadu postova ili treba da od reisu uzmem priznanje da sam musliman i Bošnjak...
insomnia78

#8 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by insomnia78 »

Ne mora Reis. Mogu i dva svjedoka
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9 Re: Podržavanje terorizma na BH portalima

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “trolanje”
» Parma

:-)
Locked