Ljudi od Kozije Cuprije do Ilidze, eventualno jos Tuzla, Mostar, Bihac, Zenica.raoul duke wrote:Mene su ovdje u vise navrata prozvali Kusturicom, jer sam se odrekao svog Bosnjastvaušće wrote: "Budi građanin/građanka"
-Nemam pravo da branim bilo kome da bude ono što osjeća da jest ali bih volio da mi autor teme odgovori šta ima protiv Bošnjaka i dali to osjećanje ima i prema ostala dva konstutivna naroda u BiH ...
- Ako istu temu pokrene sa istim žarom na poskoku i nekom portalu i RS ...javno ću mu odati priznanje na svim portalima i forumima koje posjećujem a ima ih popriličan broj ...
Ali ne obazirem sa na to, izbjegavam indoktrinaciju, mislim svojom glavom, i jednostavno sirim informacije o ovoj kampanji kako bi je ljudi u sto vecem broju podrzali.
BOSANAC
Hoce li vam vasi nalogodav... pardon partneri iz beogradskih UG dati dozvolu da odrzite koju tribinu u Banjoj Luci, Trebinju, Doboju, Modrici, Foci, Rudom, Laktasima, Bos. Samcu, Listici, Citluku, zapadnom Mostaru, Posusju?
Nasli u bosnjackim sredinama ljudima prodavati muda za bubrege. Nije narod tako naivan.