Podocnjaci ?
Moderator: anex
- naja22
#1 Podocnjaci ?
Mlad sam, a imam podocnjake koji me uzasno iritiraju, naspavao se ja ili ne uvijek su tu.
Neki prijedlozi ??
Neki prijedlozi ??
- naja22
#2 Re: Podocnjaci ?
Fizicki sam aktivan uvijek.. Cak i kada nemam vremena za vjezbe, rijetko kada idem javnim prijevozom uvijek sam u pokretutrcicu trceci wrote:ma to ti je do spavanja, i ne moze najednom nestati, polako, tjeraj se da duze spavas, radi vjezbe, fizicki se malo optereti, i ne moze da bude
- cava
- Mannequin
#4 Re: Podocnjaci ?
Moj vjeciti problem! Pokusavala s kesicama kamilice, aloe verom, dovoljno spavam, prehrana ispravna i nemam zdravstvenih problema.. Ali oni su uvijek tu. Dobila sam cak od prijateljice kompliment, da mi super stoje kao sto j.lo njena guza i da ih jednostavno znam nositi
rekoh bas ti hvala 
- Papirna
#5 Re: Podocnjaci ?
Provjeri imas li problema sa radom bubrega, pijes li dvoljno tecnosti i jedes li zdravo.
Meni je pomoglo suncanje lica, bez suncanica i ne na jakom suncu.
Meni je pomoglo suncanje lica, bez suncanica i ne na jakom suncu.
- mrtva kokoš
#6 Re: Podocnjaci ?
u posljednje vrijeme spavam po 4,5 sati i nemam podocnjake je li to normalno 
- Papirna
#7 Re: Podocnjaci ?
na duze staze to je opsano po zivotšime.sparina wrote:u posljednje vrijeme spavam po 4,5 sati i nemam podocnjake je li to normalno
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8 Re: Podocnjaci ?
Pažljivo promatram putem tv. političare. I oni imaju ''felge ispod očiju''. Valjda od brige za narodne poslove koji su im ''udijeljeni'' da ih obavljaju.
Međutim, ima pravde! I oni obolijevaju, a signal da nije nešto ok sa njihovim zdravljem su podočnjaci, izdajice.
Mislim, generalno,izraženi podočnjaci mogu biti znak da se nešto neobično dešava sa njihovim organima za varenje, bubrezima,....nesanicom,...
Međutim, ima pravde! I oni obolijevaju, a signal da nije nešto ok sa njihovim zdravljem su podočnjaci, izdajice.
Mislim, generalno,izraženi podočnjaci mogu biti znak da se nešto neobično dešava sa njihovim organima za varenje, bubrezima,....nesanicom,...
- ema_
#9 Re: Podocnjaci ?
Rođena sa njima, nekad bili kompleks, a odavno ih ne primjećujem više. Doduše, šminka na očima odmah ih stavlja u drugi plan. 
A inače, drugima obično ono što nam je problem, ne bude ni vidljivo dok sami ne kažemo, a u većini slučajeva ni tad
.
A inače, drugima obično ono što nam je problem, ne bude ni vidljivo dok sami ne kažemo, a u većini slučajeva ni tad
-
PR-player
#10 Re: Podocnjaci ?
bubrezi sine... provjeri to...
-
dotoressa
#11 Re: Podocnjaci ?
Bubrezi, limfna staza, puno sli u ishrani...
-
foxy13
#12 Re: Podocnjaci ?
Nemam podočnjake, ali čini mi se prava tema za ovo pitanje. Moj problem su crni kolutovi ispod očiju. UVIJEK su tu! Bila naspavana ili ne, pijem dovoljno vode, fizički aktivna. Nije mi problem šta drugi misle o tome ni da li to primijećuju ili ne, meni su problem! S njima izgledam iscrpljeno, bolesno, ili nešto još gore! Ako ima neko ikakav savjet - bila bih mu zahvalna da ga podijeli.
-
Una ragazza
#13 Re: Podocnjaci ?
Isti problem, sve normalno ali kolutovi uvijek tu...ne znam sta bih bez korektorafoxy13 wrote:Nemam podočnjake, ali čini mi se prava tema za ovo pitanje. Moj problem su crni kolutovi ispod očiju. UVIJEK su tu! Bila naspavana ili ne, pijem dovoljno vode, fizički aktivna. Nije mi problem šta drugi misle o tome ni da li to primijećuju ili ne, meni su problem! S njima izgledam iscrpljeno, bolesno, ili nešto još gore! Ako ima neko ikakav savjet - bila bih mu zahvalna da ga podijeli.