podocnjaci

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Quaresma

#1 podocnjaci

Post by Quaresma »

vecer narode, dakle imam problema sa podocnjacima vec neko vrijeme, imam problema sa alergijom, ali vise ne, to je vecinom tokom proljeca i ljeti, al sada vise nemam problema, mislio sam da je ona problem, ali izgleda da nije, podocnjaci su jos tu, pokusavao sam sa krastavicima, hladnim kasikama al ne ide, poslije krastavaca imam osjecaj kao da mi se pogorsa
Image
kod mene su otprilike ovako mali podocnjaci, ali mi se to i prosirilo na ocne kapke, tako da mi to poruzno izgleda, da li je tko imao problema, i kako se uspio "izljeciti" od istog? samo nemojte govoriti da idem u bolnicu, ne volim je nikako, pokusavam je na razne nacine izbjeci, neugodno i uplaseno se osjecam u njoj, a i prije dva dana sam istegao ligamente i povrijedio skocni zglob, nisam se bas lijepo proveo u njoj.

ako imaju kakva rijesenja pomagajte, vec duze vrijeme me ovaj problem prati

peace :thumbup:

i da napomenem, imam odlican san, trudim se jesti sto zdraviju hranu, sta jos da kazem
♥ Julianna ♥

#2 Re: podocnjaci

Post by ♥ Julianna ♥ »

a jel ti s bubrezima sve ok?
cico x

#3 Re: podocnjaci

Post by cico x »

jesi ti musko il' zensko ? buni me ova sliika :)
Quaresma

#4 Re: podocnjaci

Post by Quaresma »

ma ja sam musko ba, samo nasao tu sliku od te žemske

sta ja znam s bubrezima, da li bih trebao osjecati bolove kakve? zdrav, fit sam, samo eto taj imam problem s nogom :-D
shiny

#5 Re: podocnjaci

Post by shiny »

Upala bubrega obično uzrokuje podočnjake, koji su tamniji i izraženiji, a kad bubreg zaboli, obično već bude kasno... dobro, neću te prepadati, vjerujem da bi imao i drugo simptome da su oni...

... ja imam one ružne ucrtane podočnjake koji su posljedica nenaspavanosti i rješavam ih korektorom, pa preko korektora puder :D
Ima po prodavnicama kozmetike hiljadu krema za područije oko očiju. Ne znam koliko djeluju. Kažu da je dobar i čaj od kamilice. Napraviš, ohladiš, umočiš u neku vatu i tako držiš par minuta. Kamilica je dobra inače.
Quaresma

#6 Re: podocnjaci

Post by Quaresma »

probat cu to sa kamilicom, s vatom, hvala
Quaresma

#7 Re: podocnjaci

Post by Quaresma »

cekaj da li postoje jos kakvi simptomi ako su bubrezi problem, jer bojim se da je do njih
a znam i ja kako je kad bubrezi zabolje, prijateljica je imala problema nedavno

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Post Reply