Pocijepan panorama krov

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
JosePB

#1 Pocijepan panorama krov

Post by JosePB »

Imam Ford Fiestu 90 1,3 b koja je u odlicnom stanju ali je panorama krov koji je zimus pukao (to je onaj gumirani krov koji ide preko cijelog neba auta i koji se cijeli povlači po potrebi) problem je u tome sto mi se ne ulaze u auto ako ne bih nasao nekog da to dobro zalijepi ili zamijeni krov...Ako neko zna majstora koji to radi nek javi...
olensoner

#2 Re: Pocijepan panorama krov

Post by olensoner »

Jedino da uzmes kakav materijal, skaj ili nesto slicno kao sto se cerade rade i zamjenis, to ti je jedin jeftino, a drugo mi nista ne pada na pamet. A ne znam nikoga da zna oko tih krovova, mislim da to i nije neka pamet zamjeniti...
citroen

#3 Re: Pocijepan panorama krov

Post by citroen »

061 380 364

062 645 128

035 645 484

SREBRENIK

[email protected]
Nazvi ovog lika,on radi popravke krovova i ostalih karafeka u enterijeru,presvlacenje sjedista,tapacirunga itd..
uradi sam

#4 Re: Pocijepan panorama krov

Post by uradi sam »

JosePB wrote:Imam Ford Fiestu 90 1,3 b koja je u odlicnom stanju ali je panorama krov koji je zimus pukao (to je onaj gumirani krov koji ide preko cijelog neba auta i koji se cijeli povlači po potrebi) problem je u tome sto mi se ne ulaze u auto ako ne bih nasao nekog da to dobro zalijepi ili zamijeni krov...Ako neko zna majstora koji to radi nek javi...
Ja bih probao skinuti pa naci nekog krojaca ili sta vec ima nekakav lik u Pazaricu sto sije presvlake itd...pa pokusati naci materijal..te to fino spakovat ja mislim da to nije neki bauk.
Post Reply