Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima mjesec dva primjetio sam kako mi je počeo otpadati krovni tapecirung iznad glave suvozača (Audi A4 1999.) i sve mislim pa nije strašno ...ali sad to nekako dosta brzo ide sve više i više pa vidim da nema druge nego dati majstoru
:-( .
Je li tko već radio takvo nešto,
koliko moram novaca pripremiti i
ima li u SA netko na preporuku da ga neću poslije pola godine kad dođu vrućine ganjati sa pitanjima šta mi bolan napravi evo opet isto...
brkox wrote:Ima mjesec dva primjetio sam kako mi je počeo otpadati krovni tapecirung iznad glave suvozača (Audi A4 1999.) i sve mislim pa nije strašno ...ali sad to nekako dosta brzo ide sve više i više pa vidim da nema druge nego dati majstoru
ima li u SA netko na preporuku da ga neću poslije pola godine kad dođu vrućine ganjati sa pitanjima šta mi bolan napravi evo opet isto...
neko ti prao auto--ono dubinsko
imaš u Kasindolskoj covjeka koji to radi ---blizu Hote
Nije bilo pranja, niti sam ja išta radio, jednostavno sam najprije primjetio na strani suvozača ono kod šoferšajbe kako se malo odlijepilo, mislim se pa ajd' nije ništa šta ne mogu gledati...i nakon nekog vremena polako počelo iznad suvozača i sad sve više...rekli su mi kako je to jednostavno s godinama neka spužva više nije spužva nego se mrvi i ne drži i sve se mora skinuti i ostrugati, drugačije ne ide...
ideš Kasindolskom --iznad studentskih, ne znam koja je ulica desno--jel prva il druga--išo ja kod covjeka jer se i meni to desilo, al covjek imo previše posla te nisam mogo cekat i odem te kupim nebo na otpadu i postavim--pardon, bitanga mi postavio
muha_sa wrote:ideš Kasindolskom --iznad studentskih, ne znam koja je ulica desno--jel prva il druga--išo ja kod covjeka jer se i meni to desilo, al covjek imo previše posla te nisam mogo cekat i odem te kupim nebo na otpadu i postavim--pardon, bitanga mi postavio
brkox wrote:Ima mjesec dva primjetio sam kako mi je počeo otpadati krovni tapecirung iznad glave suvozača (Audi A4 1999.) i sve mislim pa nije strašno ...ali sad to nekako dosta brzo ide sve više i više pa vidim da nema druge nego dati majstoru
@brkox, jesi li sredio?
Koliko vremena treba da se sredi nebo?
Koliko se plaća?
I kod mene se skroz odlijepilo, audi a3, k'o baldahin da imam iznad sjedišta