Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MRAVOJED wrote:-horns predsjednik
-angela ministrica pravosuđa
-ajvi tajnica svemu i svačemu
-predstavnik ministar obrane -wo-man ministarstvo kulture, visoki savjetnik za vizualni identitet republike nam foruma i pitanja vilenjaka-ake državni neprijatelj broj 1
-komi vrhovni vjerski poglavar- svi ostali (jeko, jonatan) odgovaraju njemu
sebe prijavljujem za neko mjesto u sjeni, ja volim obavljati sav posao ali ne volim da se to zna
prihvatam poziciju sa ushicenjem...hvala mravojed sto si me predlozio, sad nek glasaci glasaju
cek, pa ti rece da prvo odaberemo predsjednika pa tek onda ministre
ali, ok Vote zensko! pa ce ministrica kulture urgirati da ti dobijes zasluzeno poziciju 'ministra za seksualna pitanja foruma te predsjedavajucheg Komisije za ispitivanje cvrstine misica butina novih mladih forumashica koje zhele pristupiti organizaciji'
-predstavnik ministar obrane -wo-man ministarstvo kulture, visoki savjetnik za vizualni identitet republike nam foruma i pitanja vilenjaka-ake državni neprijatelj broj 1
sebe prijavljujem za neko mjesto u sjeni, ja volim obavljati sav posao ali ne volim da se to zna
prihvatam poziciju sa ushicenjem...hvala mravojed sto si me predlozio, sad nek glasaci glasaju
(i vilenjaci - hajte znam da vas ima)
ako vilenjaci budu glasali onda sigurno prolaziš
moraju slušati vrhovnog
(i vilenjaci - hajte znam da vas ima)
ako vilenjaci budu glasali onda sigurno prolaziš
moraju slušati vrhovnog
Mravozderu jeste da volEm ladovinu, ali po pitanju kulture ulazhem Veto...ne mozhe to sve zhensko sama. Kandidujem se za Ministra kuluture i jedno 3,4 glasa od mene za Zooma, kao Ministra unutrashnjih poslova.