Pobjegulje iz SBiH!
-
sa obzirom na...
#1 Pobjegulje iz SBiH!
Sticajem okolnosti znam da za slucajeve dva tri dobro pozicionirana clana SBIH koju zauzimaju visoke direktorske pozicije u javnim preduzecima da se lavovski bore da zadrze svoje pozicije pa uveliko rade na svom prelasku u SDA ili SDP.
Potvrdu da je jedan vec odradio taj posao imalo je njegovo skorasnje gostovanje na FTV ( za koji znamo da je zabranjena zona za SBIH-ovce)
Takodje citam da i Sven alkalaja intenzivno radi nesto slicno.
Da li mislite da je politika tolika kurva, i sta ako SDP i SDA primi te pobjegulje, sta to govori o njima kao strankama ?
Potvrdu da je jedan vec odradio taj posao imalo je njegovo skorasnje gostovanje na FTV ( za koji znamo da je zabranjena zona za SBIH-ovce)
Da li mislite da je politika tolika kurva, i sta ako SDP i SDA primi te pobjegulje, sta to govori o njima kao strankama ?
- GAU 8
#2 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Nista sto nismo znali.sa obzirom na... wrote:Sticajem okolnosti znam da za slucajeve dva tri dobro pozicionirana clana SBIH koju zauzimaju visoke direktorske pozicije u javnim preduzecima da se lavovski bore da zadrze svoje pozicije pa uveliko rade na svom prelasku u SDA ili SDP.
Politika je qurva. Politicari takodjer.
-
to je to
#3 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Znam za neke koji su iz SBiH pobjegli u SBB ali to je bilo prije izbora.... Većina njih je i u SBiH došla iz neke stranke (u potrazi za foteljom)
Dno dna....posebno se to odnosi na stranke koje ih prime
Dno dna....posebno se to odnosi na stranke koje ih prime
-
elSaik
#4 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Meni je to dno dna i neprihvatljivo totalno, ali ko mene pita.
-
Walthie
#5 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Kurva je postenje da je poredis sa politikom,promjena dresa-nista novo... Ono sto su radili za starog sefa sada ce za novog,koncept igre je isti nebitno kako obojeni igraci bili.sa obzirom na... wrote: Da li mislite da je politika tolika kurva, i sta ako SDP i SDA primi te pobjegulje, sta to govori o njima kao strankama ?
-
to je to
#6 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Da sam željela (mogla) gledati iste face ja bih glasala za one koji su i do sada držali fotelje. Pošto to nije slučaj (kao i kod velike većine što pokazuje pobjeda SDP-a) ne vidim šta bi jedna pobjednička stranka dobila preuzimanjem likova iz SBiH.
Ali sve je moguće......
Ali sve je moguće......
-
sarajevomojgrad
#7 Re: Pobjegulje iz SBiH!
imena : amer jerlagic
- karanana
#8 Re: Pobjegulje iz SBiH!
u sdp prelazi? a do neki dan je bio stalni gost tv1. ali me ni ne iznenadjuje jer sam se i pitao sta ce sada nakon sto mu je stranka pala. e ako ga sdp primi od mene im je veliki minus.sarajevomojgrad wrote:imena : amer jerlagic
fuj. koje ljige. iako nisam za to ni da ove nove pobjednicke stranke stavljaju svoje podobne, ipak jesam za to da ociste govna od proslih rezima i da mozda krenu postavljati sposobne a ne podobne.
- jazzer
#9 Re: Pobjegulje iz SBiH!
E on bi bas bio pojacanje svakoj stranci u koju bi presaosarajevomojgrad wrote:imena : amer jerlagic
Jos jedan dokaz koliko kadrovi SZaBiH brinu za drzavu a koliko za vlastiti dzep.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#10 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Posao kao i svaki drugi koji je u suprotnosti sa moralom.
"Ljudi" idu tamo gdje im je bolje. Potpuno je jasno zašto banda iz jedne propale stranke nastoji da se prešalta na drugi kolosjek i nastave raditi ono što najbolje znaju. Krasti! Ideala i morala svakako nemaju.
E sad je do ovih stranaka koje će ih ( ako će ) primiti. Ako ih prime i "uhljebe" onda su se popišali na svoje birače i sve one kojima je bio pun kufer istih faca koje nas handre već 15 godina. Ali kako neko već reče: " Politika je kurva...".
"Ljudi" idu tamo gdje im je bolje. Potpuno je jasno zašto banda iz jedne propale stranke nastoji da se prešalta na drugi kolosjek i nastave raditi ono što najbolje znaju. Krasti! Ideala i morala svakako nemaju.
E sad je do ovih stranaka koje će ih ( ako će ) primiti. Ako ih prime i "uhljebe" onda su se popišali na svoje birače i sve one kojima je bio pun kufer istih faca koje nas handre već 15 godina. Ali kako neko već reče: " Politika je kurva...".
-
StupskaBitanga
#11 Re: Pobjegulje iz SBiH!
Mislim da SDP nije totalno lud ili ima maneziju da primi A.Jerlagica zato što je on bože sačuvaj
Kao da mu je sestra ona novinarka FTV što vodi Odgovorite ljudima
Kao da mu je sestra ona novinarka FTV što vodi Odgovorite ljudima
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12 Re: Pobjegulje iz SBiH!
ne znam gdje ovo da stavim, pa evo ovdje
SKANDAL Sven Alkalaj: Operi ruke kad se rukuješ sa Srbima!
Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) pokrenula je postupak protiv trojice svojih pripadnika, jer nisu prijavili ministra vanjskih poslova BiH Svena Alkalaja, koji je u srijedu navečer u kafe-baru "Bugati" podrugljivo napadao zaposlenike Ministarstva bošnjačke nacionalnost, tvrdeći da se radi o Srbima, saznaju "Nezavisne".
Naime, ministar Alkalaj je u srijedu navečer, nakon novogodišnjeg prijama u Ministarstvu, na kojem se gotovo nitko od zvanica nije pojavio, u kafe-baru "Bugati", na zaprepaštenje svih gostiju, bukvalno verbalno napao tajnika Ministarstva Adnana Hadžikapetanovića, koji, takođe, nije bio na prijamu.
"Srbine! Srbine! On je Srbin! Srbi su te nagovorili da ne dođeš na prijam", vikao je Alkalaj na Hadžikapetanovića.
U međuvremenu, u kafe-bar je ušao i njegov savjetnik, bivši zaposlenik OSE, Senad Bužimčić, koji se sasvim normalno rukovao sa Adnanom Hadžikapetanovićem, što je dodatno iziritiralo ministra Alkalaja.
"Što se rukuješ sa Srbima?! On je Srbin! Idi operi sad ruke kad se rukuješ sa Srbima", galamio je Alkalaj, javljaju Nezavisne novine.
Sve ovo sasvim normalno su posmatrala tri pripadnika SIPA, koji nisu sutradan prijavili nadležnima skandal koji je izazvao ministar Alkalaj, a postupak je protiv njih pokrenut nakon što se za ovaj nesvakidašnji izliv mržnje saznalo u institucijama BiH.
Ako je ovo istina

SKANDAL Sven Alkalaj: Operi ruke kad se rukuješ sa Srbima!
Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) pokrenula je postupak protiv trojice svojih pripadnika, jer nisu prijavili ministra vanjskih poslova BiH Svena Alkalaja, koji je u srijedu navečer u kafe-baru "Bugati" podrugljivo napadao zaposlenike Ministarstva bošnjačke nacionalnost, tvrdeći da se radi o Srbima, saznaju "Nezavisne".
Naime, ministar Alkalaj je u srijedu navečer, nakon novogodišnjeg prijama u Ministarstvu, na kojem se gotovo nitko od zvanica nije pojavio, u kafe-baru "Bugati", na zaprepaštenje svih gostiju, bukvalno verbalno napao tajnika Ministarstva Adnana Hadžikapetanovića, koji, takođe, nije bio na prijamu.
"Srbine! Srbine! On je Srbin! Srbi su te nagovorili da ne dođeš na prijam", vikao je Alkalaj na Hadžikapetanovića.
U međuvremenu, u kafe-bar je ušao i njegov savjetnik, bivši zaposlenik OSE, Senad Bužimčić, koji se sasvim normalno rukovao sa Adnanom Hadžikapetanovićem, što je dodatno iziritiralo ministra Alkalaja.
"Što se rukuješ sa Srbima?! On je Srbin! Idi operi sad ruke kad se rukuješ sa Srbima", galamio je Alkalaj, javljaju Nezavisne novine.
Sve ovo sasvim normalno su posmatrala tri pripadnika SIPA, koji nisu sutradan prijavili nadležnima skandal koji je izazvao ministar Alkalaj, a postupak je protiv njih pokrenut nakon što se za ovaj nesvakidašnji izliv mržnje saznalo u institucijama BiH.
Ako je ovo istina