Pobjegla TARA - HELP...!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
zlatiborka

#1 Pobjegla TARA - HELP...!!!!

Post by zlatiborka »

Sinoc oko 19 sati je pobjegla Tara. To se desilo na autobuskoj stanici. Moja kcerka ju je htjela poslati autobusom u Vitez na parenje i njenom nepaznjom je macka pobjegla. Otrcala je prema Univerzitetskom kampusu.....

Kcerka je skoro 2 sata hodala po kampusu i dozivala je. Bio je mrak i nije je mogla naci. Tek jutros mi je rekla sta se desilo.

Odaziva se na ime TARA, TARICA..... i ne boji se ljudi....

Ako je neko od vas, dragi forumasi mackoljupci vidi, hitno javite na broj 062 648 806. Nalazniku slijedi nagrada!

Ujedno molim moderatore da ostave ovu temu neko vrijeme.

Image

Na ovoj slici Tara je ispala tamna a inace je sive boje sa nekoliko zuckastih mrlja po sebi.....

Image

Ovdje se vec bolje vide njene boje.....
zlatiborka

#2 Re: Pobjegla TARA - HELP...!!!!

Post by zlatiborka »

moderator wrote:Zlatiborka, stavite oglas i na market.ba i sretno!

:sax:

Hvala @moderator puno, objavila sam i na market.ba. Sutra kcer ide da polijepi na vise mjesta oglas na papiru. Nadamo se da ce se Tarica vratiti, srce moje slatko......

:thumbup:
zlatiborka

#3 Re: Pobjegla TARA - HELP...!!!!

Post by zlatiborka »

Dragi moji mackoljupci,

sve se dobro zavrsilo, Tarica je nadjena, uhvacena i spenglana u kutiju za transport. Nije daleko odlutala, bila je u blizini autobuske stanice, sreca da je nije sta pregazilo jer nije navikla biti napolju.

Otpremljena je u Vitez na parenje. Desetak ljudi je pomagalo u njenom hvatanju, podvukla se pod jedan auto i kcerka se na kraju potrbuske zavukla ispod tog auta i izvukla je.

No prije toga je jedan glavati tigrasti gradski macak omastio brke, pario se nasom macom na ocigled svih prisutnih.... :lol: :lol: . Smijala sam se tome.....

Hvala @moderatoru na paznji i razumjevanju, moze tema sada rahat pod kljuc..... :dance:
minjonja

#4 Re: Pobjegla TARA - HELP...!!!!

Post by minjonja »

hej, super!! bas mi je drago da se tarica nasla... ovih dana je pravo hladno navecer, valjda se nije prehladila. drzim fige da sve bude uredu, jer ako se jednom prehladi, to je uvijek belaj izlijeciti... evo ja svog lijecim vec skoro mjesec dana i jos uvijek kise.
Locked