Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maloprije je pobjegla nimfa na Alipašinom polju - C-faza ... Ako slučajno nekome sleti u kuću, molim vas javite... Nimfa je siva, ima žutu ćubu i narandžaste obraze... Već pet godina odaziva se na ime Pepe
Nadam se da će se neko javiti ... Poštenom pronalazaču slijedi nagrada.
Tel: 061/108347 - Vedran
Neka je sa srecom... Ja sam svoju prije nekih desetak godina, kada je slucajno izletila, vazdan trazio, i na kraju se peo na nekakvo drvo pored Bosne da bih je skinuo...
Eskimo kiss wrote:Nadam se da ces je naci, moja je prije neke 4 godine izletila za mnom u haustor pa kroz otvoreni prozor van, vratila bi se da je vrane nisu zaganjale
Zato sam ja cuku nabavio Macke cak podnosi, ali za vranama umalo jednom kroz prozor ne izleti
Eskimo kiss wrote:Nadam se da ces je naci, moja je prije neke 4 godine izletila za mnom u haustor pa kroz otvoreni prozor van, vratila bi se da je vrane nisu zaganjale
Zato sam ja cuku nabavio Macke cak podnosi, ali za vranama umalo jednom kroz prozor ne izleti
Ljubicasta wrote:
Maloprije je pobjegla nimfa na Alipašinom polju - C-faza ... Ako slučajno nekome sleti u kuću, molim vas javite... Nimfa je siva, ima žutu ćubu i narandžaste obraze... Već pet godina odaziva se na ime Pepe
Nadam se da će se neko javiti ... Poštenom pronalazaču slijedi nagrada.
Tel: 061/108347 - Vedran
Meni se isto desilo jutros, pbjegla mi je nimfa zuta sa narandzastim obrazima
To se desilo na ciglanama -Husrefa Redzica 19, ako slucajmo neko nadje, molim vas da mi se javima broj 061 174 271