margareta wrote:NIKO
mi nije kriv jer NIKO nije znao KOLIKO sam tipkala po tastaturi za SDP.
TO mi NIPOSTO ne daje za pravo da sebe exponiram JER moj jedini CILJ je bio odlazak sa scene nacionalizma. Lokalna samouprava moze uciniti mnogo u korist NARODA a NA stetu nacionalizma u Bh.
Medjutim i od vas ce svaki pojedinac traziti DOKAZ da zavrjedjujete povjerenje.
Jos jedna 'stvar' , je da su vam i nacionalne stranke SVOJIM greskama
dale izvjesnu moc u ocima naroda koju ste JEDNOM prokockali. SADA se MORATE dokazati a ne kao u proslome mandatu oslabizi svojom inertnoscu. Predsjednicki izbori nisu daleko i do tada UCINITE konkretno ZA narod . Moj favorit je bio i ostao Nermin Pecanac. Alternativni visoki
predstavnik je drugi SIGURNI dobitnik koji NIKADA nece prokockati povjerenje naroda.
Znaci da ste pod LUPOM naroda.
Sama ja sam nebitna ali za koga se opradjelim taj je dobitnik.
Oni koji me znaju, znaju i da nisam nikakav lazov.
Gospodinu visokom alternativnom zelim da isprati '
nezamjenivome' Pedyu.
SRETNO NAMA pa VAMA
Margareta sreco...
Pustimo sad takve price! Ja ZNAM da ti zelis najbolje, ali polako. I oni su sami svjesni sta ih sad sljeduje i koliko su bitne ove dvije godine sto su pred njima.
Problem nasih ljudi je u tome sto ne kuze sta je u stvari cilj demokratije. U stvari, kuze oni da je cilj da se izaberu najbolji, ali nisu svjesni kako su trnoviti putevi ka tome!
Narod MORA biti svjestan da smo, posebno kod nas, sad u fazi kad treba svakom onom ko dobije vlast pokazati da NIJE VJECAN! Da treba da RADI da bi se shepurio pred kamerama i da treba da se posteno nategne da zasluzi povjerenje naroda!
Mislim da su Tuzla i Bihac ipak najbolji primjeri sta znaci kad oni koji dobiju vlast to shvate. Onda ce i narod shvatiti!
Nadam se da se razumijemo?