PO ZASLUZI...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

x0z0y0

#26 Re: PO ZASLUZI...

Post by x0z0y0 »

Bond_JaneBond wrote: Moj dragi drug zafrkaVA k'o i po obicaju :D
Samo da nesto pripomenem glede tih zenskih atributa i muske reakcije na iste..
Veceras na onom dosadnom Volim film gnjavatorskom izvjestaju za nas koji zivimo negdje u Nedodjiji priblizila se u Bijelom salonu ona novinarka (fino obdarena, lijepa, mashallah zena) i moja mater i ja koje smo se zadesile pred tv-om kad je doticna mashallah novinarka postavljala pitanja onom cikici sto je reditelj (ili nesto tako Buick Rivera filma) primjetimo u isti glas kako je cas gleda u oci, cas mu pogled nehotice padne na divno poprsje te novinarke (nije mogao odoljeti nikako)..

Drug, samo da ti napomenem ima varalica i tamo i ovamo...Ne vjeruj ni ocima, ni usima, samo srcu vjeruj. :-D
(p.s. mislim da je Bog obdarivao ljude bas onako kako treba)
meni bas ne bude jasno kako se muski ne mogu kontrolisati da im pogled ne padne nize :D
ne smeta mi..ali kontam..meni bi bas bilo ofirno nekoga s kim pricam..o neki ozbiljnim temama..pa jos kolege recimo radne i sl. a ja da odmjeravam i ZNAM da nema sanse da ovaj to nece vidjeti/skontati..jer pobogu pricamo sami nas dvoje..oci u oci :D
ne sretoh ni jednog do sad koji je neofirno uspio spustiti pogled ..da doticna s kojom prica ne primjeti

dakle pitanje : da li se ne mozete kontrolisati ili vas je briga? :D
tataratira

#27 Re: PO ZASLUZI...

Post by tataratira »

gledam ja i cipele u izlogu pa ih ne kupim
jel' treba nešto? Jok, samo gledam :D
x0z0y0

#28 Re: PO ZASLUZI...

Post by x0z0y0 »

Bond_JaneBond wrote:[
Iskrena da budem Compos_sui, ja da sam musko ili da sam bila tamo, ja bih joj se jos i smjeskala i na veceru je pozvala...Izgledala je skroz socno..
A to da muski ne mogu kontrolisati...Zasto bi kontrolisali?! Zena u haljini bez bretelica pokazuje svoje lijepo poprsje i sad muskarac bi trebao da se stidi sto je muskarac i ima zelju da gleda..
Boga mi nek gleda...imao je sta i da vidi (nema sta vidjeti kod onih anoreksicnih ofingera)
E sad zamislite da mu je ona vratila istom mjerom i odmjerila njegovo nesto :-D
haha da ..gdje bi to zavrsilo :D
nemam ja nista protiv odmjeravanja :D ...al eto uvijek me golicalo :D to pitanje..da li ne mogu kontrolisati ili ne zele :D
otherside

#29 Re: PO ZASLUZI...

Post by otherside »

lako je tebi pricati Bondina...svi znamo da ti imas atribute :D
sta's ti na ovoj temi? :D
otherside

#30 Re: PO ZASLUZI...

Post by otherside »

Bond_JaneBond wrote:Postavio drug pa rekoh da koju kazem :D :D
p.s. ho'sh da ti dam pola svojih aduta? vakat mi je smanjivati, bole ledja, skupi grudnjaci :roll:
sutra u 9h kod Reufa na transplantaciju :D
sto ti je jaranica :kiss:
fishtrija

#31 Re: PO ZASLUZI...

Post by fishtrija »

Haj ja ću asistirati Reufu, tek da mu reknem kod koje su konzistentnije bile i da li je osjećaj ostao isti i nakon transplantacije... :D
lolita_xx

#32 Re: PO ZASLUZI...

Post by lolita_xx »

sve do sad sam mislila da sam pametna, al kako fishstrija ovo napisa, zapitala sam se :?
belfy

#33 Re: PO ZASLUZI...

Post by belfy »

ja mcu dodati samo jednu upadicu koja mi se svidjela: " Mogu te nauciti da kucas, ali te ne mogu nauciti da imas velike sise." jedna jako realna opaska. s druge strane, mnogi ce se sada obrusiti sa onim da se sise mogu povecati, ali koja "pametna" zena bi to napravila. :)
Bumbar

#34 Re: PO ZASLUZI...

Post by Bumbar »

vidis ti to moja lolita :roll: nisi jedina :D :D :D
fishtrija

#35 Re: PO ZASLUZI...

Post by fishtrija »

belfy wrote:ja mcu dodati samo jednu upadicu koja mi se svidjela: " Mogu te nauciti da kucas, ali te ne mogu nauciti da imas velike sise." jedna jako realna opaska. s druge strane, mnogi ce se sada obrusiti sa onim da se sise mogu povecati, ali koja "pametna" zena bi to napravila. :)
Ovo je iz filma Rat Charlieja Wilsona - on je senator u čijem uredu rade samo žene, manekenka do manekenke. Kad upitaju jednu od uposlenica zašto je to tako, ona ponosno kaže da joj je šef još poodavno to objasnio, "mogu te naučiti da kucaš, ali ne mogu učiniti da imaš velike sise". Sviđa mi se to. A ne isplati se ulagati u povećanje sisa, lakše je naći drugu sekretaricu i naučiti je da tipka... :D
BRCAK27

#36 Re: PO ZASLUZI...

Post by BRCAK27 »

Kjajević Majko wrote:Vjerujem ba, za prvi utisak možeš vidjeti jel se i ti njoj sviđaš, ništa više! :D
Naravno da se neko rodi s određenim atributima, ali ne mora značiti da ih zna pokazati kako treba, isto tako neko bez atributa može skrenuti pozornost na sebe. Hoću reći i glupe se trude da izgledaju dobro iako imaju atribute. :D
Elem, mislim da sam zaslužio onaj stan i auto od MZ. :lol:

Eh kad bi žene shvatile neke stvari, prekrižile bi ljubav skroz a ne samo onu na prvi pogled. :lol:
Subota je odoh vidjet šta će oči večeras reći. :-) :run:
Tako je Kjajevicu..... EV MOJ GLAS ZA OVI POST HEHEHE ;-)
njeka

#37 Re: PO ZASLUZI...

Post by njeka »

Pa od sad neka na takmičenjima znanja ne djele svakojake gluposti (pc,stipendije,i sl) nego silikone i tretmane uljepšavanja
tako da se odma' vidi koliko je individua pametna,ali šta ćemo sa frajerima?! Da im produžujemo...djelove tijela?? :lol:
Ide štreber i vuče...??
belfy

#38 Re: PO ZASLUZI...

Post by belfy »

ajd sad malo poluozbiljno...

1. vjerski bi rekli da Bog daje onom kome hoce, a ne valja se mijesati u taj posao
2. "nevjerski" - ljepota je u oku posmatraca - dakle, nece se svakome svidjeti niti sto vidi, niti isto sto cuje
3. ako je neko glup vec ulozio truda u tijelo umjesto u um zasto mu to oduzeti; vrijedi i obrnuto
4. ja svoj pivski volim i tepam mu, a ne bih volio da mi to neko oduzme, a ako bih zaglupio ne bih ga znao cijeniti :-D
Post Reply