2. Back to the future
3. Scarface
4. The Mask
5. Pulp Fiction
Ima dosta filmova,indiana jones, beverly hills cop... Mnogo filmova za top 5. Ali ovi su nekako dragi po kultnim recenicama i scenama
Moderator: _BataZiv_0809

SerpicoDugi nožni nokti wrote:Serpico, The Green Mile, Shutter Island, The Godfather, Departed.
Evo da citiram moj izbor sa početka teme,fatamorgana wrote:
Polanski - Macbeth
Bertolucci - 20 vijek
De Sica - Cudo u Milanu
Ejzenstajn - Krstarica Potemkin
Cimino - Lovac na jelene
ma svaki sa njegovim velicanstvom pacinom jedobojlija81 wrote:SerpicoDugi nožni nokti wrote:Serpico, The Green Mile, Shutter Island, The Godfather, Departed.
Pa ako ćemo biti objektivni zadnjih 10-tak godina mu i nisu bile baš toliko blistave, a nijedan sigurnopakica_ wrote:ma svaki sa njegovim velicanstvom pacinom jedobojlija81 wrote:SerpicoDugi nožni nokti wrote:Serpico, The Green Mile, Shutter Island, The Godfather, Departed.il' je dobar ili jako dobar film
ne znam da li sam ijedan los njegov pregledala
Poslije toga je imao Heat, The Devil's Advocate, The Insider, The Recruit, Insomnia i Donnie Brasco... svaki od nabrojanih vrijedi pogledati, a ovaj zadnji je po mom misljenju najbolji od njih...dobojlija81 wrote:da,da nekako poslije carlita i nije nesto
ma mozda je moj problem sto ne mogu biti objektivna kad je on u pitanju hehe"dale cooper"
Pa ako ćemo biti objektivni zadnjih 10-tak godina mu i nisu bile baš toliko blistave, a nijedan sigurno
nije bio u rangu Serpica i ostalih klasika.
Simone, Gigli, Righteous Kill ili Jack and Jill su negdje na skali od ispodprosječnih do totalno
katastrofalnih filmova. Nisam u životu mislio da film u kojem glume i Pacino i De Niro može biti
tako loš kao što je to u slučaju sa Righteous Kill. Gluma totalno bez ikakve inspiracije kao da
su obojica na autopilotu. Doduše ni scenario ni bilo šta drugo u filmu nije ništa bolje, ali čovjek bi
se ponadao da njih dvojica mogu makar nešto izvući. Inače i Pacino i De Niro su zadnjih 10 do 15
godina pravili mnoge loše odabire filmova.