Po tri boda kod Muje i Hase?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jeff

#1 Po tri boda kod Muje i Hase?

Post by Jeff »

Ha, vrlo interesantna tema kod nasih istocni susjeda o danasnjoj tekmi.

Radi se o novinama Glas Javnosti iz srpskog grada Beograda.
Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore večeras na stadionu "Koševo" u Sarajevu (20,15) igra protiv Bosne i Hercegovine jedan od najtiražnijih duela u novijoj istoriji našeg sporta

Po tri boda kod Muje i Hase

Ja tvrdim da pobeđujemo jer je ova ekipa rešena da se dokaže - kaže defanzivac plavih Mladen Krstajić. Bosanci su napravili pomak, ali kvalitetno i dalje zaostaju za nama - poručuje Dejan Stanković. - Mislim da možemo da ih pobedimo. U stvari, moramo da trijumfujemo
Fudbaleri SCG stigli su u glavni grad Bosne i Hercegovine čarterom, već osetili atmosferu koja vlada pred duel, do pre nešto više od decenije bratskih republika a sada suverenih država. Plavi će imati, to se svi slažu, izuzetno težak posao da na "Koševu" dođu do pozitivnog rezultata, što u prevodu znači najmanje jedan bod. Misija je teška, ali svi igrači i stručni štab našeg nacionalnog tima uvereni su da će u njoj uspeti.

Selektor Ilija Petković i dalje ne želi da otkriva niti sastav tima niti taktiku u kojoj će njegovi izabranici odigrati ovaj susret. Jedno je sigurno, a to je da plavi neće ići na nerešen rezultat već će pokušati da napadnu i u Beograd ponesu ceo plen.

- Smatram da je, bez obzira što uvažavam selekciju BiH, naša ekipa kvalitetnija i pored nedaća koje su poslednjih dana prisutne u timu - kaže selektor. - Povrede nekolicine igrača dosta su poremetile i plan priprema a i našu taktiku za susret sa selekcijom BiH. Ali, ja govorim neprestano da moramo da se oslonimo na one fudbalere koji su mi na raspolaganju.

Petković je u glavi napravio taktiku, a sada je na igračima da to sprovedu na zelenom tepihu koševskog stadiona.
- Sa moje strane mogu da obećam da neću primiti gol - kaže poslednji bedem odbrane plavog tima, golman Dragoslav Jevrić. - Bez obzira koliko su igrači BiH kvalitetni i bez obzira što imaju veliki motiv, i mi imamo motiva a, tvrdim, naši igrači su kvalitetniji i pojedinačno i kao ekipa.

Mladen Krstajić je igrač koji će paziti na napadače domaće ekipe, ali kad god se ukaže prilika otići će u pomoć napadačima.
- Ja tvrdim da u subotu pobeđujemo jer je ova ekipa rešena da se dokaže - kaže Krstajić. - Startovali smo rezultatski dobro protiv San Marina i sada želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Preduslov da razmišljamo o uspešnim kvalifikacijama za SP u Nemačkoj je upravo ova utakmica u kojoj pobedom dobijamo i samopouzdanje i određenu prednost nad neposrednim rivalima.

Dejan Stanković je takođe veliki optimista:
- Smatram da je ovih nekoliko dana dat mnogo veći značaj kvalitetu kako pojedinaca tako i reprezentacije BiH. Slažem se da su napravili pomak, ali kvalitetno zaostaju za nama. Moje mišljenje je da možemo da ih pobedimo. U stvari, moramo da trijumfujemo na Koševu.

Što se tiče našeg špica Savo Milošević je protiv San Marina propustio nekoliko izuzetno povoljnih prilika. Međutim, ostao je miran i skoro da je siguran da će ovoga puta biti strelac.
- Vratio sam potrebno samoupouzdanje golovima koje sam postigao u Španiji i, ako zaigramo dovoljno ofanzivno a tako ćemo sigurno igrati, biće golova. Mislim da je savršeno svejedno čije ime će biti upisano na semaforu. Za nas je najjznačajniji krajnji rezultat. Dakle, na kraju meča neka taj rezultat bude povoljan za nas.

Fudbaleri plavih su imali trening na koševskom stadionu u vreme odigravanja utakmice, na kojem je selektor Petković samo relaksirao svoje igrače jer nije želeo ništa da rizikuje poučen iskustvom sa poslednjeg treninga na Paliću, gde se povredio Milivoje Ćirković.

Meč na "Koševu" počinje u 20 sati i 15 minuta, a koliko je veliko interesovanje neka posluži podatak da više nema ulaznica u slobodnoj prodaji. Dakle na tribinama će biti 31.000 gledalaca. Sudijska trojka dolazi iz Francuske. Glavni sudija je Žil Vesije, a pomoćnici su mu Federik Arno i Ferž Valen.

http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/sr ... 0801.shtml

Tema je vrlo sexi i sta im reci nakon ovog?
Stella-xxx

Post by Stella-xxx »

sama sam se uvjerila da ne valja imati previse samopouzdanja :-x

dabogda dva igraca iz scg slomila nogu :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ja pameti :D tvoje hermafroditske :D
manijak1

Post by manijak1 »

Tema je vrlo sexi i sta im reci nakon ovog?
Da ih je Francuska veza spasila poraza :D :D .
manijak1

Post by manijak1 »

Smatram da je ovih nekoliko dana dat mnogo veći značaj kvalitetu kako pojedinaca tako i reprezentacije BiH. Slažem se da su napravili pomak, ali kvalitetno zaostaju za nama. Moje mišljenje je da možemo da ih pobedimo. U stvari, moramo da trijumfujemo na Koševu.
ovo je rekao onaj iz Intera :D :D
A ovaj iz Želje kaže :D
U stvari :D :D izgubićete na Marakani. :D :D .U zadnjem kolu.
Post Reply