po klupama u sarjevu - duh ex-yu u Sarjevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
musa_2004

#1 po klupama u sarjevu - duh ex-yu u Sarjevu

Post by musa_2004 »

Vozdra...

posto sam rodjen kao vrlo mali..
sjecam se price o bivsoj jugi .. fol mogo si spavati na klupi gdje god si htjeo (uzduz i poprjeko) nista ti nebi bilo.. a kazu sada.. nema te samo tako.

prije 2 mjeseca sam pito gdje bi se u sarjevu moglo izaci van da ima rock-a i easy raje.. jer sam dolazio preko weekenda u sarjevo...(Petak - Ponedjeljak)...

eee.. pa bio sam u sarjevu...

i to po prvi put.. raje sto sam upozno bilo je fakat OK...
uz red (malo duzi red) glupih slucajeva (osim ostalog gubljenje kljuca od auta u kojem je bila i licna)...
desilo se da smo poslje lutanja kroz sarjevo.. oko 04:30 ujutro kraj onog Parkinga (Nacionalno Pozoriste ili sta li je vec) prilegli ja i jaran i do 07:30 momacki odspavali (od 07:00 pocinje raditi pauk da nam odslepa auto i nas kuci)...

jes da su nas momci sto voze pauk posteno izsprdali da smo mi prvi koji ih dobrovoljno zovu....
ali neka neko kaze da se u bosni i hercegovini nemoze bez brige na klupi odspavati :D

do sljedecog puta, na istoj klupi..
vozdra, Ja
MilanT

Post by MilanT »

Musa,
Pa kako ćemu u Evropu sa sa vama spavajući po klupama,neide to tako :D

Koliko ste platili za odvoženje automobila?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#3 Re: po klupama u sarjevu - duh ex-yu u Sarjevu

Post by pape »

musa_2004 wrote:Vozdra...
posto sam rodjen kao vrlo mali..
:lol: Musa, ... sve ti vjerujem, ... :lol: ... ali ovo da si rodjen kao vrlo mali .... eh, to ti nikako ne mogu povjerovati. :lol:
musa_2004

Post by musa_2004 »

Joj MilanT, nemoj da mi zaxebemo ulazak BiH u evropu..
sve smo htjeli samo to ne.

150 Maraka su nam naplatili, od Sarjeva do Breze (neznam vise tacno koliko je to Kilometara bilo).

Al u ti 150 Maraka bilo je sve all-inclusive, i mi smo mogli sa njima u/na pauka, plus za svakog po 2 cigare :D

Vozdra
MilanT

Post by MilanT »

Imam osjećaj da vas dvojica nećete više spavati na toj klupi kada dođete u Sarajevo sledeći put.150 maraka je mnogo za tako neugodno i kratko spavanje :D
Post Reply