Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#1 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Po tvom izgledu....ti si jako los u krevetu.
- Vragolan
#2 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
joly wrote:Verujete li da se po izgledu muškarca može zaključiti kakav je ljubavnik?
Šta mislite da li postoji jaka, srednja i slaba seksualna konstitucija?
Devojke kakava su vaša iskustva?
Muškarci šta vi mislite o vezi između vašeg izgleda i onog što dobijamo u krevetu?
http://www.porodicnilekar.net/index.php ... &Itemid=81
mene kada vide nagog sve mi tepaju da sam pepi
a zeMsko ne biram, zaskocim prvu koja se poturi
- HAVANA
#3 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
mima wrote:Po tvom izgledu....ti si jako los u krevetu.
Mogu li ja proć,vidila si me
- Loulou
#4 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Ovi seksolozi su fakat dokoni...
-
*mima*
#5 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
joly wrote:Na koga misliš? Ja sam žensko.
Lično nemam veliku zbirku da bi donela zaključak o tome da li izgled otkriva dobrog ljubavnika.
Ja sam dragog birala po karakteru, pa šta me je zapalo-to mi je.
Pa kakav je?
-
*mima*
#6 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
joly wrote:Mima,
za desetku moram i sama da se dosta potrudim.
Super. I ne kontam sto otvori temu?
- HAVANA
#7 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
joly wrote:Mima,
Jel rutav po trbuhu?
-
*mima*
#8 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
HAVANA wrote:joly wrote:Mima,
Jel rutav po trbuhu?
Ne vidjoh.....jesi ti rutav?
- HAVANA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
jašta Će ....havanĆe neslušaj mimiku....izgleda Ćeš ko oĆerupan Horozmima wrote:HAVANA wrote:Malkice
Skloni sve.
- chuchumbamayumbe
#13 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
I Gradimir Gojer!
Dlakav, chelav, sve je tu! Jos samo da vidim kakav je oko pupka i prepona!
Jbga, ja se javih iako nisam zensko...
Po izgledu muškarca može da se zaključi kakav je ljubavnik. Seksolozi su identifikovali tri tipa muške seksualne konstitucije: slaba, srednja i jaka.
Dugonogi, visoki muškarci, svetle guste kose, glatkih grudi, slabo izraženog mišićnog reljefa se ne mogu pohvaliti snažnom seksualnom konstitucijom. Zgodni plavušani, pripadaju slaboj seksualnoj konstituciji i najidealniji su za platonsku ljubav.
Muškarci jake seksualne konstitucije su uglavnom tamnokosi. Njihova tela su pokrivena gustom dlakom. Pubična dlakavost je izražena i proteže se od prepona do pupka. Brada na licu je crna i gusta. Može da se brija i ujutru i uveče. Često rano oćelavi zbog visokog testosterona. Takav muškarac, po pravilu, ne doživljava teškoće u krevetu. Ako je partnerka takvog seksualnog giganta temperamentna to je skladan seksualni par. Ako takvom pastuvu pripadne dama slabog seksualnog temperamenta možemo ih oboje sažaljevati.
Muškarci srednje seksuale konstitucije su uglavnom kestenjaste ili crne kose. Dlakavost takvih muškaraca je manje izražena od predhodnog tipa, ali je obavezno prisutna, osim na pubičnom predelu, i na stomaku. Takođe, su dlakave ruke, noge i grudi. Takve osobe su obično prosečne visine. Imaju dug torzo, široka ramena, dobro razvijene mišiće, ali kraće noge.
Svi parovi koji žele harmoničnu vezu treba da budu slični pre svega u seksualnoj konstituciji ili seksualnom temperamentu. Ustvari, muškarci i žene koji imaju slične seksualne potrebe pre će ostvariti istinsku ljubav i skladnu vezu.
Dlakav, chelav, sve je tu! Jos samo da vidim kakav je oko pupka i prepona!
Jbga, ja se javih iako nisam zensko...
Po izgledu muškarca može da se zaključi kakav je ljubavnik. Seksolozi su identifikovali tri tipa muške seksualne konstitucije: slaba, srednja i jaka.
Dugonogi, visoki muškarci, svetle guste kose, glatkih grudi, slabo izraženog mišićnog reljefa se ne mogu pohvaliti snažnom seksualnom konstitucijom. Zgodni plavušani, pripadaju slaboj seksualnoj konstituciji i najidealniji su za platonsku ljubav.
Muškarci jake seksualne konstitucije su uglavnom tamnokosi. Njihova tela su pokrivena gustom dlakom. Pubična dlakavost je izražena i proteže se od prepona do pupka. Brada na licu je crna i gusta. Može da se brija i ujutru i uveče. Često rano oćelavi zbog visokog testosterona. Takav muškarac, po pravilu, ne doživljava teškoće u krevetu. Ako je partnerka takvog seksualnog giganta temperamentna to je skladan seksualni par. Ako takvom pastuvu pripadne dama slabog seksualnog temperamenta možemo ih oboje sažaljevati.
Muškarci srednje seksuale konstitucije su uglavnom kestenjaste ili crne kose. Dlakavost takvih muškaraca je manje izražena od predhodnog tipa, ali je obavezno prisutna, osim na pubičnom predelu, i na stomaku. Takođe, su dlakave ruke, noge i grudi. Takve osobe su obično prosečne visine. Imaju dug torzo, široka ramena, dobro razvijene mišiće, ali kraće noge.
Svi parovi koji žele harmoničnu vezu treba da budu slični pre svega u seksualnoj konstituciji ili seksualnom temperamentu. Ustvari, muškarci i žene koji imaju slične seksualne potrebe pre će ostvariti istinsku ljubav i skladnu vezu.
-
*mima*
#14 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Nidje veze izgled muskarca i njegova sposobnost u krevetu....isto vazi i za zene.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
to iz iskustva il onako ofrljokemima wrote:Nidje veze izgled muskarca i njegova sposobnost u krevetu....isto vazi i za zene.
-
*mima*
#16 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
pici wrote:to iz iskustva il onako ofrljokemima wrote:Nidje veze izgled muskarca i njegova sposobnost u krevetu....isto vazi i za zene.
-
zonbirile
#17 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
ja kakvi su gurbeti bili 5+ u krevetu
-
*mima*
#18 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
zonbirile wrote:ja kakvi su gurbeti bili 5+ u krevetu
-
Pao_s_Marsa
#19 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
cickavi muskarci su sex masine, vidi afrikance
-
EdnaMaric
#20 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Definitivno izgled ne govori da li je neko dobar ljubavnik ili ne!!
Licno iskustvo - momak lijepo izgleda, super pricu ima, u raji pravi zabavljac i faca.
U gacama - SMOKI! Uzas!
Znam da kazu da velicina nije bitna ali mislim da je ovdje ucinila svoje. Cista NULA!!!
Licno iskustvo - momak lijepo izgleda, super pricu ima, u raji pravi zabavljac i faca.
U gacama - SMOKI! Uzas!
Znam da kazu da velicina nije bitna ali mislim da je ovdje ucinila svoje. Cista NULA!!!
-
Pao_s_Marsa
#21 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
jedna j stvari uzbuditi zenu, a druga je zadovoljiti ... ne mozes pricom i facom zabovoljit zenom
@ kolika je to bila velicina NULA?
- Vragolan
#22 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
pa sta ako je smokiEdnaMaric wrote:Definitivno izgled ne govori da li je neko dobar ljubavnik ili ne!!
U gacama - SMOKI! Uzas!
zato je dobar tehnicar
- chuchumbamayumbe
#23 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Pa rece ti - smoki.Pao_s_Marsa wrote:jedna j stvari uzbuditi zenu, a druga je zadovoljiti ... ne mozes pricom i facom zabovoljit zenom
Svi valjda znamo sta je smoki!
Ovo je jebach i lafchina!

- madner
#24 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
Njemu dobro bilo, boli ga kita.EdnaMaric wrote:Definitivno izgled ne govori da li je neko dobar ljubavnik ili ne!!
U gacama - SMOKI! Uzas!
-
Pao_s_Marsa
#25 Re: Po izgledu se poznaju dobri ljubavnici?
ok, smoki, ja mislio smok stoji, a to znaci na njeckom nesto kao smokljo kod nas