PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
chandra

#1 PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Post by chandra »

moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.- :? ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika :D hvala unaprijed!
ČiČke

#2 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Post by ČiČke »

chandra wrote:moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.- :? ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika :D hvala unaprijed!
poslala sam ti ja privatnu poruku :-)
Indistructable.

#3 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Post by Indistructable. »

ČiČke wrote:
chandra wrote:moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.- :? ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika :D hvala unaprijed!
ako može i meni private message jer me također zanima koji predmeti budu :mrgreen:
ČiČke

#4 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Post by ČiČke »

Indistructable. wrote:
ČiČke wrote:
ako može i meni private message jer me također zanima koji predmeti budu :mrgreen:
može ;-)
Spirulina

#5 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI

Post by Spirulina »

I meni bi trebalo isto, pa ako je moguce pm :) Unaprijed hvala ;-)
Post Reply