PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
-
chandra
#1 PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.-
ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika
hvala unaprijed!
- ČiČke
#2 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
poslala sam ti ja privatnu porukuchandra wrote:moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.-ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika
hvala unaprijed!
-
Indistructable.
#3 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
ako može i meni private message jer me također zanima koji predmeti buduČiČke wrote:poslala sam ti ja privatnu porukuchandra wrote:moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.-ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika
hvala unaprijed!
- ČiČke
#4 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
možeIndistructable. wrote:ako može i meni private message jer me također zanima koji predmeti buduČiČke wrote:poslala sam ti ja privatnu porukuchandra wrote:moze li mi neki biolog sa pmf-a napisati koji su predmeti prve dvije godine na ovom smjeru, na stranici nista ne pise..-.-ako moze i neke predmete iz 3. i 4. godine na smjeru genetika
hvala unaprijed!
-
Spirulina
#5 Re: PMF,BIOLOGIJA,PREDMETI
I meni bi trebalo isto, pa ako je moguce pm
Unaprijed hvala