Daphna wrote:fantom slobode wrote:Daphna wrote:
Dragi moj, ZA TANGO JE POTREBNO DVOJE!
A što se tiče tvoje nebuloze o negiranju očinstva, hvala bogu pa medicina uznapredovala. pa se DNK analizom sve dokaže...
pa ti negiraj
Ja sam primjetio da zadnjih decenija ljudi sve vise sami plesu, a sa ovim savjetom sam zelio da pomognem mladim ugrozenim muskarcima da imaju spreman odgovor na vijest koja ih moze ugroziti.Sto se tice DNK analize, predlozio bih Fahru za advokata.
Ma predloži ti i Senku Nožicu, papir je papir. Ako djevojka laže, ne laže papir
Nemoj ovo da shvatiš lično, meni je samo zasmetao tvoj komentar da je djevojka sama kriva, što se nije pazila. Eto, mi smo krive za sve! Ja se i dalje zalažem za to da se prećenje plodnih i nepolodnih dana, kao metoda kontracepcije, izbjegava. Što zbog eventualne greške u računanju, što zbog mogućnosti da "ugroženi" muškarac negira očinstvo ili čak optuži svoju draganu za preljub

Ne treba Senka da nas brani, vidis da joj se ime na "A"zavrsava, sto znaci, eto ti zenske solidarnosti u odsudnom trenutku.Kada Fahro uspijeva da odbrani Celu i razne druge godinama, gdje nece momka koji je vjerovao u plodne i neplodne dane i postenje svoje djevojke da ce voditi racuna da ne ostane trudna.E sada sto je ona to izdala i ostala u tom drugom stanju, nije njegovo da ispasta.Promjene u zenskom tijelu tokom trudnoce nisu samo fizicke(gdje ostati sa zenom koja ce uskoro liciti na teletabise), nego i psihicke prirode, pa kada se tome doda i postnatalni sindrom, jadnom dobrom muskarcu ne preostaje nista drugo nego da pobjegne od te jedno i po godisnje psihicke torture(ovo minimalno-a sta da radi kada se i osili, kao ona majka, odmah se proglasi posebnom i nedodirljivom i naravno jedinom koja poznaje apsolutnu istinu).
Ove eventualne greske u racunanju se mogu sprijeciti sa jednostavnim testom iz matematike na pocetku veze i ako se primjeti da ima problema u tome, onda je savjet za svakog pravog muskarca da nadje drugu i tako smanji rizik nezeljene trudnoce(treba voditi racuna o smicalicama djevojaka iznad 27 godine-dovoljno je da ona primjeti da niste dobar otac za to njeno vec zamisljeno dijete i osigurali ste sebi miran i ekoloski seks (bez onih cudnih skalamerija i unistavanja vase spontanosti dok se jadni trudite da nabacite gumicu, a vama se zuri i to vam remeti koncentraciju).
Eventualno treba pokusati nagovoriti istu da uzima pilule, ali treba onda voditi racuna da bi vi, opet eventualno, mogli da budete hemijski kontaminirani i vase dragocjeno zdravlje naruseno mogucim prenosom stetnih hemikalija tokom kontakta sa vasom(kontaminiranom) djevojkom.(sto je malo nezgodno, sta ako pocne da svjetli u mraku, to privlaci paznju okoline tokom spolnih odnosa na javnom mjestu(toplo preporucujem).
Nadam se da ce slabiji pol imati razumjevanja i shvatiti ovaj komentar bas onako kako treba - kao jedini nacin da sve divne osobine vaseg partnera dodju do izrazaja i da on ostane onakav kakav je uvijek bio, spontan, veseo, pun ljubavi i postovanja prema sebi.A ako je vas partner sretan, onda ste naravno i vi sretne sto ste sa njim.
Jos jedan usputni savjet, koji mi upravo pade na pamet: dogovorite se sa djevojkom da vam najavi PMS, tako da mozete te dane da provedete sto dalje od nje!