Ploca u cast ratka mladica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

omega369

#51 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by omega369 »

Arata wrote:Moj savjet je da se to ignoriše, u suprotnom onome ko je to postavio činite uslugu. U Lukavici je specifično stanje, ne smiješ reći da ne podržavaš Mladića ili Karadžića, odmah te SNSD i SDS proglase da nisi Srbin. Mogu ja ovdje to pisati i pričati sa svojim prijateljima, ali da se javno usprotivim donji bi bio. Većina mojih prijatelja nisu nacionalisti i slažu se da oni trebaju u zatvor (pogotovo Mladić). Skoro u svakoj porodici ima neko ko radi u državnoj / opštinskoj instituciji (ili nekoga ko pokušava da upadne). Ako hoće da zadrži posao mora plesati kako mu sviraju, a to znači ponekad dovoditi i članove svoje porodice na okupljanja koja baš i nisu po njihovom ukusu (znam iz prve ruke). Sad će neko reći a što glasate za njih. E da ste vidjeli listić na prošlim izborima, sve bi vam bilo jasno. Mogao sam birati samo između SNSD-a i SDS-a.

ima jako puno istine u ovome sto je covjek rekao
JThomas

#52 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by JThomas »

BlueBlood wrote:
...dok vi serete po forumima i pravite se budale ovi momci pomazu ugrozenim porodicama sirom nase JEDNE JEDINE!
to je ustvari na račun protesta u februaru. od tada g. alfons nije posta napisao ni na jednoj temi da ih direktno ili indirektno nije provukao.
Akibh

#53 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Akibh »

Alfons Kauders wrote:joj i vas sarajlijica... pricate ovdje cijeli dan o jebenoj ploci

a mogla se od jutros do sad 50 puta razlupati macolom... :D al bice da hordasi, manijaci i ostali zestoki momci imaju muda samo kad treba krast racunare i lupat prozore po sarajevu... :D
Vidi papka, pa sto ti ovo treba, ljudi neki dan dosli u Zivinice, Janju, Kalesiju, Kladanj, Maglaj, Olovo, pomogli, donijeli svega,...
cindrlimindrli

#54 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by cindrlimindrli »

Black swan wrote:ne smetaju mi ljiljani
nego mi smetaju patriote u štokholmu i ferhadiji

a pićkice su dok prolaze kroz RS
Pa zar moze biti veca pizdurina od tebe koji si na osnovu nacionalne pripadnosti uzeo lopatom sve sto se moglo uzeti
u toj drzavi, a sto o njoj i o ljudima sa kojima zivis stvarno mislis imas muda samo reci na nekom znj forumu?
Kemal Malovčić

#55 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Kemal Malovčić »

Alfons Kauders wrote:joj i vas sarajlijica... pricate ovdje cijeli dan o jebenoj ploci

a mogla se od jutros do sad 50 puta razlupati macolom... :D al bice da hordasi, manijaci i ostali zestoki momci imaju muda samo kad treba krast racunare i lupat prozore po sarajevu... :D
Glup si ko tena.
Straza

#56 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Straza »

Upravo tako.
Ali u Sarajevu ce im i srati po glavi a oni se nece pomaci. Uskoro ce im dici i mega krst iznad glave a oni ce opet "'ta ce ba oni papci". Neki drugi imaju vise ponosa i dostojantsva.

U Novom Goraždu oštećen spomenik palim borcima genocidne tvorevine
http://www.palelive.com/gorazde/u-novom ... im-borcima

Žepa - Vandali oštetili spomenik borcima genocidne tvorevine

http://visegrad24.info/index.php/vijest ... orcima-vrs

-----------

Zvornik - Ponovo oštećen spomenik borcima genocidne tvorevine kod Zvornika

http://vesti.krstarica.com/svet/ponovo- ... -zvornika/
RahatHurmašica

#57 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by RahatHurmašica »

najezda četnika na temu
P308

#58 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by P308 »

Kemal Malovčić wrote:

Glup si ko tena.
Da se i ja jednom slozim s tobom.
homega

#59 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by homega »

U Federaciji, za postavljanje ovakvih ploča potrebna je dozvola nadležnih opštinskih organa. Treba li kakva dozvola i u RS?

Ima dosta udruženja koja mogu postaviti pitanje opštini Istočno Sarajevo, ima taj zakon o slobodi pristupa informacijama.
Straza

#60 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Straza »

AtleticoMadrid wrote:Za ove cetnike sto govore nesto i domace sto ne odemo pa ne razbijemo, to je najmanji problem, mi se dokazemo kad je najpotrebnije, 92-95 smo slomili kicmu cetnicima kad su imali sve moguce sanse ovog svijeta, al nikakvi su to ratnici.

A moze li mi neko reci vise, jel ovo blizu one pumpe kad se popnes na vrh brda ?? Pumpa ima neobican naziv, ne mogu da se sjetim..Nesto Rudin ili slicno.
Rat je jedno a ovo drugo. Ne mozes pobiti cinjenicu da u Sarejevu dolazi pisati i srati ko god zeli. Od onog Brkana preko onih katolickih misionara do ovih cetnika.
Danguba

#61 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Danguba »

sta cekate sarajlije i sarajlice... :-)
da hamdo tigar to rjesava ili u julu dijaspora... :D
DZONPI

#62 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by DZONPI »

Jok ba cekamo film festival.Ove godine ce bit 20 kuka od kad je pocelo.
Objektivni navijac

#63 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Objektivni navijac »

AtleticoMadrid wrote:Za ove cetnike sto govore nesto i domace sto ne odemo pa ne razbijemo, to je najmanji problem, mi se dokazemo kad je najpotrebnije, 92-95 smo slomili kicmu cetnicima kad su imali sve moguce sanse ovog svijeta, al nikakvi su to ratnici.

A moze li mi neko reci vise, jel ovo blizu one pumpe kad se popnes na vrh brda ?? Pumpa ima neobican naziv, ne mogu da se sjetim..Nesto Rudin ili slicno.
:lol: :lol: :lol: :-) :lol:
Ko to MI :?
Pa ti se nisi rodio ,kada je rat bio :D
Plocu treba da skine,onaj ko je postavio,jedino to ima smisla. Sve ostalo je samo sijanje medjunacionalne mrznje,koje nam ionako ne fali nazalost.
RahatHurmašica

#64 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by RahatHurmašica »

Objektivni navijac wrote:

Plocu treba da skine,onaj ko je postavio,jedino to ima smisla. Sve ostalo je samo sijanje medjunacionalne mrznje,koje nam ionako ne fali nazalost.
a on će to uraditi, dovoljno će biti da mu ukažemo na zločinački opus dotičnog?
Bodkin

#65 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Bodkin »

rekao sef vec da ima 17 godina. nemoj tako :mrgreen:
ExNihilo

#66 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by ExNihilo »

Najjača tema na forumu, trenutno. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#67 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by pici »

jadna vam majka kad veliĆate Sratka i pišHopiju...onaj biJon beogradski guru a onaj kukuruzni seronja, skrivali se godinama i ojadili naroda zbog svojeg erojstva...sad ćame u hagu i imaju tri obroka dnevno, medicinsku njegu, ćitaonicu, sraonicu itd itd...dok mnogi ostali bez doma, vode i hrane...jebeš boraĆku organizaciju kojoj je preće stavljat ploĆe po cestama neg otiĆ u poplavljena podrućja i nahranit i zbrinut desetine porodica...Ćetalj kokošar je vazdan Ćetalj kokošar.

Image
Objektivni navijac

#68 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Objektivni navijac »

RahatHurmašica wrote:

a on će to uraditi, dovoljno će biti da mu ukažemo na zločinački opus dotičnog?
Poenta recenoga je da zajednice u Bosni,pocnu uvazavati druge narode i druge zajednice oko sebe i ne cine nesto sto druge zajednice/narode iritira. To je rjesenje za buducnost,to je jedini nacin za ici naprijed. A jedni drugima rusiti ne vodi nigdje i ne rjesava nista.
Btw,kada bude presuda Ratku,moze se uloziti i sluzbena zalba,organima Istocnog Novoga Sarajeva,svakako.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#69 Re: Ploca u cast ratka mladica

Post by Chmoljo »

ExNihilo wrote:Najjača tema na forumu, trenutno. :D
bila. :D
Locked