Ne mogu vjerovati koji su ono lopovi!!!Kupila sam jednu Ultra karticu od 10KM i jednu od 20KM i nijedna mi kako oni kazu,nije validna!Sto je najgore,cula sam za jos par ovakvih slucajeva da jednostavno kazu da serijski broj nije tacan.I nazvala sam servisni broj i izderala se na njih,i neka balavica kaze "pa sta cu vam je,sta vam je dati 10KM" i onda trazila serijski broj koji sam joj izdiktirala i -PRORADILO!
Tako da znate ,ako vam se nesto slicno desi,obavezno nazovite servis i pozalite se!Ovo je stvarno sramota na sta je BH Telecom spao...
Pljacka-BH telekom
-
hool
#2 Re: Pljacka-BH telekom
Mene od BH - TelecomaMaja_XXX wrote:Ne mogu vjerovati koji su ono lopovi!!!Kupila sam jednu Ultra karticu od 10KM i jednu od 20KM i nijedna mi kako oni kazu,nije validna!Sto je najgore,cula sam za jos par ovakvih slucajeva da jednostavno kazu da serijski broj nije tacan.I nazvala sam servisni broj i izderala se na njih,i neka balavica kaze "pa sta cu vam je,sta vam je dati 10KM" i onda trazila serijski broj koji sam joj izdiktirala i -PRORADILO!
Tako da znate ,ako vam se nesto slicno desi,obavezno nazovite servis i pozalite se!Ovo je stvarno sramota na sta je BH Telecom spao...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ali taj pogled pun zahvalnosti vrijedi vi¹e od cvaje? Ili?Any wrote:Majo XXX nikakvo cudo![]()
ja uzeo ultra dopuno od 20 i da ukucam nece da prihvati![]()
![]()
hajde da pokusam na telefon od ljepse polovine kad prihvati od prve i ja ostado pusaza cvanciku
Back to topic - ne znam koliko sam ih veæ kupio ali mi se to nije nikad desilo... Ali zato drugih bisera sa BHT imam za ogrlicu èitavu...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Tragedija...
.
-
didgeridoo
jedan savjet za sve korisnike BH Telecoma:
kupujte ultra pakete i vaucere samo na ovlastenim mjestima jer u tom slucaju mozete kupljene stvari reklamirati.
ja npr. znam slucaj sa eronetom gdje je lik imao drugog lika da radi u eronetu i nabavljao mu serijske brojeve dopune pa je on dopunu od 10KM prodavao za 7KM itd i dijelili zaradu. pa raja kupi karticu koja je imala takav broj i sluzba za brigu o korisnicima kaze da je broj davno dopunjen...
kupujte ultra pakete i vaucere samo na ovlastenim mjestima jer u tom slucaju mozete kupljene stvari reklamirati.
ja npr. znam slucaj sa eronetom gdje je lik imao drugog lika da radi u eronetu i nabavljao mu serijske brojeve dopune pa je on dopunu od 10KM prodavao za 7KM itd i dijelili zaradu. pa raja kupi karticu koja je imala takav broj i sluzba za brigu o korisnicima kaze da je broj davno dopunjen...