Pljačka Banke

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ssmmiilleeyy

#1 Pljačka Banke

Post by ssmmiilleeyy »

Zanima me kako bi ste to vi izveli :D :D Da vidimo ko ima Bujnu maštu :D :D

Mene je fascinirala nedavna pljačka Banke. Naime pljačkaši su ušli obučeni u ženskim odorama ( ne znam tačan naziv za odjeću koju nose žene Vehabija :-D nadam se da neće biti uzrujanih zbog ovoga) Uglavnom njih 2-ca su ušla kao nindže i maznuli oko 100 milja čini mi se ??
Chischo

#2 Re: Pljačka Banke

Post by Chischo »

Islamofobu, sram te bilo! :-)
ssmmiilleeyy

#3 Re: Pljačka Banke

Post by ssmmiilleeyy »

Chischo wrote:Islamofobu, sram te bilo! :-)
Po čemu si zaključio da sam Islamofob :(

Mene je samo fasciniralo kako su to ljudi izveli nisam ništa loše mislio napisati o vehabijama ili o nekom drugom.

Uostalom zvučiš mi kao naš Reis čim malo zagusti počinje s islamofobijom :D :D
felipe kajetano

#4 Re: Pljačka Banke

Post by felipe kajetano »

Pa u BL su prije par godina pred Bozic opljackali banku maskirani u popove....jos fino ljudi cestitali Hristos se rodi ovo je pljacka :-D ...meni licno je najfascinantnija bila ona kad su maHnuli mislim 4 miliona maskirani u pripadnika SFORA zaustavljajuci vozilo banke na šaTro sforovskom punktu..10 zlatnih bambija :-D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5 Re: Pljačka Banke

Post by KatarinaKosaca »

Ne bih to napravila (ne bih se usudila) tako da i ne razmišljam. Iako, kod god to uradi, nije mi žao banke. Osuđujem kad pokradu sirotinju ili privatno lice, ili poštenu firmu, ali lihvare koji su osigurani, ko je sposoban, neka ih opljačka.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#6 Re: Pljačka Banke

Post by pape »

ssmmiilleeyy wrote:Zanima me kako bi ste to vi izveli :D :D Da vidimo ko ima Bujnu maštu :D :D

Mene je fascinirala nedavna pljačka Banke. Naime pljačkaši su ušli obučeni u ženskim odorama ( ne znam tačan naziv za odjeću koju nose žene Vehabija :-D nadam se da neće biti uzrujanih zbog ovoga) Uglavnom njih 2-ca su ušla kao nindže i maznuli oko 100 milja čini mi se ??
Jos nesto slicno i bit ce ti trajno ukinuta mogucnost pristupa ovom forumu. :roll:
Locked